• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 Şubat transfer olanlar 💕

Hayırlı olsun canım 2 gündür yoğun kasık ağrısı yaşıyorum sağ tarafımda ve şiddetliydi t+6 çok korkuyorum adet olcam diye sizde varmı ağrılar 🥹
Bende de var kasık ağrısı özellikle T+4 de oldu dün bugün de var ayakta biraz kalınca oluyor

İğne, ilaç vs kullanman gerekmiyor mu?ben de hep tutardım ama günde 3 iğne 6 da ilacım var bu şekilde izin verdim kendime mecbur
Benim ilaclarim gunde iki defa onuda sahur ve iftar saatine ayarladim. Sadece fitil 3 defa oda orucu bozmuyo .

İnşallah tutunmadır çok gerildim ya
Bende de var kasık ağrısı özellikle T+4 de oldu dün bugün de var ayakta biraz kalınca oluyor
Bende de var karın ağrısı. Hatta âdet önceleri karın gurultum çok olur o da var. İnsan tedirgin oluyor. Ama araştırınca hepsinin sebebi progestan gibi de çıkıyor. Yine de bilemiyorum korkuyorum. T+6,oldum bugün. Aslında zaman düşündüğümden hızlı geçti😂

Benim kasıklarım sürekli gergin biraz ayakta durunca çekilme oluyor bazen bacaklarım da ağrıyor ama progestron etkisi diye düşünüyorum. İlk transferinde bir sürü belirti yaşamıştım. Hatta heyecanla idrar testi yaptım ama yanıltıcı oluyor ben hafif silik çizgi gördüm ama kan testi negatif çıktı o yüzden kan testini beklemek lazım.

Bende de var karın ağrısı. Hatta âdet önceleri karın gurultum çok olur o da var. İnsan tedirgin oluyor. Ama araştırınca hepsinin sebebi progestan gibi de çıkıyor. Yine de bilemiyorum korkuyorum. T+6,oldum bugün. Aslında zaman düşündüğümden hızlı geçti😂
Evet bende bu yüzden belirtileri acaba mı diye yorumlamıyorum ilaçların da etkisi varmış doktorum da demişti zaten sadece bekle diye pazartesi test vereceğim bakalım ne olacak sonuç 🥹🥹

Benim kasıklarım sürekli gergin biraz ayakta durunca çekilme oluyor bazen bacaklarım da ağrıyor ama progestron etkisi diye düşünüyorum. İlk transferinde bir sürü belirti yaşamıştım. Hatta heyecanla idrar testi yaptım ama yanıltıcı oluyor ben hafif silik çizgi gördüm ama kan testi negatif çıktı o yüzden kan testini beklemek lazım.
Evet aslında en başında kendimi şartladım idrar testi yapmıycam yanıltıyor diye ama bir kaç gündür yapsam mı acaba diye düşünüyordum kendimi frenledim beklemedeyim hayırlısı hakkımızda

Evet aslında en başında kendimi şartladım idrar testi yapmıycam yanıltıyor diye ama bir kaç gündür yapsam mı acaba diye düşünüyordum kendimi frenledim beklemedeyim hayırlısı hakkımızda
Senin transfer günün ne zamandı

Kızlar 14 şubat transferi olarak kalabalığız burada belirtilerimiz az çok birbirine benziyor peki lekelenme gören oldu mu hiç t+7deyiz bugün malum

Aynı durumlar test yapmamak için kendimi zor tutuyorum ya negatif çıkarsa diye düşünmekten kendimi alamıyorum hazır değilim hemüz sanırım
Evet her gün farklı bir duygu hali yaşıyorum dün çok mutluydum bugün biraz daha depresif hatta test yapsam mı diye düşündüm yine ama kendimi tutuyorum senin gibi düşünüyorum sonucu görmeye hazır değilim bekliyorum 🥹

Kızlar 14 şubat transferi olarak kalabalığız burada belirtilerimiz az çok birbirine benziyor peki lekelenme gören oldu mu hiç t+7deyiz bugün malum
Ben bekledim belki olur diye ama hiç olmadı sadece aşırı derece de akıntım oluyor o da normal zaten günde 3 kere fitil kullanıyorum

Back
X