• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 Şubat transfer olanlar 💕

Gebelik testini dün yaptım 9.günde. Onda silik çizgi çıktı. Bugün onuncu günüm sabah kan tahlili verdim tahlili de çıktı. Hastaneyi aradım ulaşamadım doktor pazartesi günü artık doktorla görüşeceğim. Büyük bir ihtimal iki günde bir kan tahlili vereceğim eğer iki katı artış varsa gebelik olumlu yönde ilerliyor diyebiliyorum. Tam bilgi almak için ben de pazartesini bekliyorum.
Allah diledikten sonra hiçbir şeyi engel değil onu anladım. İnşallah çok güzel olumlu sonuçlar alırsınız siz de bekleyen herkeste🤲🏻
Belirtin varmı canım benimde t+7 kasıklarda belimde ağrı var normalmi

Belirtin varmı canım benimde t+7 kasıklarda belimde ağrı var normalmi
Canım ilk iki gün baş ağrım çok fazla vardı ve sırt ağrım vardı. İki üç gün aşırı vücudunda yanma vardı ateş basmaların vardı. Kasıklarımda batma çekme vardı yani uzanıp yatınca kasıklarım çekildiğini hissediyordum. Bel ağrım hiç olmadı göğüs hassasiyetimde hiç yok. Kasıklarımda ağrı olarak vardı ama şiddetli değildi böyle adet olacakmış gibi bir dolgunluk bir hissiyat vardı

Gebelik testini dün yaptım 9.günde. Onda silik çizgi çıktı. Bugün onuncu günüm sabah kan tahlili verdim tahlili de çıktı. Hastaneyi aradım ulaşamadım doktor pazartesi günü artık doktorla görüşeceğim. Büyük bir ihtimal iki günde bir kan tahlili vereceğim eğer iki katı artış varsa gebelik olumlu yönde ilerliyor diyebiliyorum. Tam bilgi almak için ben de pazartesini bekliyorum.
Allah diledikten sonra hiçbir şeyi engel değil onu anladım. İnşallah çok güzel olumlu sonuçlar alırsınız siz de bekleyen herkeste🤲🏻
Kaç çıktı sonucun

Yaaa bende transfer günü verdikleri ultrasona bakıp bakıp seviyorum onu 🫠😂
Evet hemşire o an ultrasonu verdi elime hadi hamileliğinin ilk anı hatıra olarak saklarsın dedi çok duygulandım dolabıma astım direkt inşallah sonu da güzel olur hepimiz için mutluluğumuz çoğalır 🥹😍

Merhaba, 14 şubatta transferim oldu çok heyecan yapıyordum ancak 5 dakika bile sürmedi şimdi 23 şubatı bekliyorum benimle aynı gün transferi olanlar toplanın bu süreci
Birlikte atlatalım 😍 sevgililer gününe denk gelmesi de ayrıca bi hoş geldi 😍
Canımmmm çok güzel bir günde transfer olmuşsun umarım gerçek aşklarına kavuşursun🥰 bende 17 şubatta çift 3. Gün embriyosu transfer oldum 1 martta test yapacağım tam 12. Gün yapayım dedim. Sana birşey sormak istiyorum ben gece yatarken yüzüstü falanda yatıyorum sen dikkat ediyor musun içime dert oluyor acaba tutunmasına sıkıntı oluyor mudur diye ama uyku da direk yüzüstüne geçiyorum 🥹

Benim de 15 şubat günü transferim oldu 3. Gün embriyosu 2 tane konuldu 2. Transferim ve test günüm 26 sı 🥹
Bende 17 şubatta çift 3. Gün embriyosu transfer oldum, sizde ne gibi belirtiler var benim kasıklarıma ara ara ağrı giriyor

Canımmmm çok güzel bir günde transfer olmuşsun umarım gerçek aşklarına kavuşursun🥰 bende 17 şubatta çift 3. Gün embriyosu transfer oldum 1 martta test yapacağım tam 12. Gün yapayım dedim. Sana birşey sormak istiyorum ben gece yatarken yüzüstü falanda yatıyorum sen dikkat ediyor musun içime dert oluyor acaba tutunmasına sıkıntı oluyor mudur diye ama uyku da direk yüzüstüne geçiyorum 🥹
Hepimiz kavuşuruz inşallah hayırlı olsun 🥹😍 ben dikkat etmiyorum ya doktorum karnını korayacağın bir durumun yok şuan dedi nasıl rahat ediyorsam öyle yatıyorum sadece kendini çok yorma ağır kaldırma gibi şeyler işte pozitifi görürsek bir süre sonra öyle yatamıycaz zaten şimdi keyfini çıkar 😂

Hepimiz kavuşuruz inşallah hayırlı olsun 🥹😍 ben dikkat etmiyorum ya doktorum karnını korayacağın bir durumun yok şuan dedi nasıl rahat ediyorsam öyle yatıyorum sadece kendini çok yorma ağır kaldırma gibi şeyler işte pozitifi görürsek bir süre sonra öyle yatamıycaz zaten şimdi keyfini çıkar 😂
Dimi ya sonuçta bebek suyun içinde oluyor ve nerdeyse darbelere karşı bile korunaklı derste işlemiştik, karnımız büyüyünce inşallah zaten yatamıcaz😋

Evet hemşire o an ultrasonu verdi elime hadi hamileliğinin ilk anı hatıra olarak saklarsın dedi çok duygulandım dolabıma astım direkt inşallah sonu da güzel olur hepimiz için mutluluğumuz çoğalır 🥹😍
Ayyy bu vermediler öyle bir şey ve gittiğim yerde özel yani bilmiyordum haberim yoktu böyle bir şey verdiklerinden kelek bilseydim isterdim

Evet banada bebeğinle ilk buluşman dedi , ayy inşallah inşallah canımm 🥹

Ayyy bu vermediler öyle bir şey ve gittiğim yerde özel yani bilmiyordum haberim yoktu böyle bir şey verdiklerinden kelek bilseydim isterdim
Açıkçası bende bilmiyordum o an biraz duygulanınca tabi heyecanda vardı moral olsun diye yaptı sanırım güzel bir hareketti inşallah pozitif sonucu aldığında ilk ultrasonun elinde olur o daha da tatlı olur 😻

Açıkçası bende bilmiyordum o an biraz duygulanınca tabi heyecanda vardı moral olsun diye yaptı sanırım güzel bir hareketti inşallah pozitif sonucu aldığında ilk ultrasonun elinde olur o daha da tatlı olur 😻
Amin inşAllah o oldunda bu önemli değil yarın kaç gibi vereceksin kan bize de haber ver güzel haberleri inşAllah

Kızlar sizlerde de bacaklarınızda çekilme varmı biraz beni endişelndirdi t+7 yim adet sancısı gibi kasıklarım ağrıyo 🥹

Back
X