14 Şubatı kimler yalnız geçirecek

bende yalnızım 14şubatta

seneler önce hatırladığım hoş bi kaç anım var o kadar

onlarla avunurum bende

Bende yanlızım gene
bu yılbaşılar ve 14şubatlar olmasın bence yılbaşını geçirmedim 14şubatıda geçirmeyecem kararlıyım

yıllardır yalnız geçiriyorum. bu 14 şubatta da yalnızım hatta öyle bir boşluk var ki içimde eko yapıyor.

14 şubatı kendime ayırmaya karar verdim

gezip alışveriş yapıcam

kendim kendime hediye alıcam

14 şubatı kendime ayırmaya karar verdim

gezip alışveriş yapıcam

kendim kendime hediye alıcam

En iyisi kendini alışverişe ver hediyenede jan janlı bi hediye paketi yaptır
bende o gün uyku ilacı alıp bütün gün uyusam mı acaba

Emin adımlarla ilerdiğim bir yoldayım hehe Yalnız giricem sizdenim

ehehehehhehehhehehhe : )
yalnızlıktan eko yapıcam : ))
ehehehhehe : ))

bendeee ... aman boşverin kızlar iki kişilik yalnızlıktansa tek kişilik yalnızlığı tercih ediyorum ...

14 şubat hep yalnız geçirdim. Şans yok ki bende hiç.. Neyse mutlu olayım da..

Bunca insan yalnızken neden bunca insan yalnız
Evet daha önce yazmıştım başlığa ancak hala 14 Şubat partnerimi bulamadım. Aslında var ama sevgili adı altında olmadığı için nolucak bilinmez. Acaba ben mi teklifte bulunsam diye bile düşünüyorum yemek teklifi falan :119:

Ben yıllardır yalnız geçiriyorum. 25 yaşındayım ama hayatımda ne sevgililer günü hediyesi ne çiçek vs aldım, ne de güzel bir söz duydum.

Hayatta beni umursayan, seven birinin olması nasıl olurdu acaba merak ediyorum.

14 şubat çok da umrumda değil de biri olsa güzel olurdu,güzel bi söz duymak, benimsenmek sevilmek haliyle, senin canın sıkkınken ne kadar uzakta da olsa onun da sıkılması, dertleşmek bunlar gerçekten güzel şeyler.. ben kızlarda dostluğu bulamadım, ilişkiler mide bulandırıcı.. o yüzden beni tamamlayan birinin olmasını isterdim. o kişinin olacağını sanmıyorum ve kendimi yalnızlığa alıştırıyorum.kimseden beklentim olmadan yaşamaya çalışıyorum. o kişi olsaydı gerçekten farklı olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…