Benim de görüştüğüm biri var ama 14 şubatta buluşma falan teklif eder mi hiç bilmiyorum. Sizde durum nasıl? "Sevgili" değilsiniz anladığım kadarıyla. 14 şubat şeyini nasıl gündeme getirdiniz, hiç konuştunuz mu, o mu teklif etti :26:bu konuya daha önceden de yazmıştım, daha 1 ay var belli olmaz çıkar biri belki diye :)
veee şuan görüştüğüm biri var, 14 şubatı yalnız geçirmicem inşşallaahh :)
Yalnızlığa okalar alışmışımki hayatıma hem biri girsin istiyorum ama bi yandanda hiç istemiyorumçok uzun yıllaroldu uzun bi ilişkim olmayalı daha doğrusu bi tane oldu 1718 yas arası üstünden 6 sene gecmiş hayatımda hep bi flört olayı var çok teklif alıyorum ama işte asık olamıyorum çok kriterim var 6 senedir yalnızım bu 14 Şubat'ta öyle olacak
bu konuya daha önceden de yazmıştım, daha 1 ay var belli olmaz çıkar biri belki diye :)
Aynen bende hem çok istiyorum hemde istemiyorum korkuyorum çünkü yalnizliktan beynimiz sulandi galiba
Ya sorma 24 yaşındayım bu zamana kadar hep özel biri olsun evliliğe gitsin ilişkimiz peşindeydim ama sanırm o düşüncede yanlış böle diye diye yalnızkaldım :) bazıları gibi asık olmadan sırf zaman geçsin yalnız kalmışım düşüncesinde olmadım bem hiç inşallah Allah gönlümüze göre versin canım benim
yalnızım ve daha yaram taze böğğğğğğğğğğğğğğğromantik komedi 2 ye gitcektik
bu konuya daha önceden de yazmıştım, daha 1 ay var belli olmaz çıkar biri belki diye :)
Benim de görüştüğüm biri var ama 14 şubatta buluşma falan teklif eder mi hiç bilmiyorum. Sizde durum nasıl? "Sevgili" değilsiniz anladığım kadarıyla. 14 şubat şeyini nasıl gündeme getirdiniz, hiç konuştunuz mu, o mu teklif etti :26:
Senin adina çok sevindim cnm :)
ben tık yok valla bi daha ki 14 şubata bile umudum kalmadı hayatim boyunca hepsini hepsini yalniz geçirdim(
Ay ne güzellll. 1 ayda bu seviyeye mi geldiBiz şuan sevgili sayılırız:)
Her gün konuşuyoruz... baya sahiplendi beni :) Karışıyo, kıskanıyo, hesap bile soruyo :)
Yani bu durumda heralde buluşmayı teklif eder diye düşünüyorum :)
bence 14 subat sadece sevgılıler kutlamamalısevgı gunu o gun.. bı hayvana gosterecegımız sevgı yada aılemıze veyahut arkaaslarımıza gosterecegımız sevgı gunu sahsen benım sevgılım yok
ama yarın guzel bı gun olcak cunku umutluyumve aılem arkadaslarım yanımda cok sukur :) sadece bı sevgılı eksık.. o da yakın zamanda olursa en guzelı olur
Haklısın aslında ama insan her yerde bi sevgi yumağı görünce kıskanıyo
inş. En kısa zamansa iyi birini bulursun
senin iş olmadı demi cnm
yok hayır olmadı demekkı hayırlısı buymuss :) allah en ıyısını bılır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?