• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 subatt yalani yalancii

Ben olsam 14 şubat'ta ne yapıyorsun demezdim.Böyle bir soruya hazırlıksız yakalanmış olabilir.
Belki bahane uydurdu,belki doğru söyledi bilemeyiz.
Aranızda tam bir sevgililik yokmuş.Keşke onun teklif etmesini bekleseydin.14 şubatta sesi çıkmazsa,tamamen silerdin.

Neden illa 14 şubat diye tutturdunuz onu anlamadım. Sevgililer bile o gün buluşamıyor doğru dürüst :KK14:

Zaten hiç bir şey değilsiniz bu tepki nedir? Sizi ilgilendirmez ki. Siz sevgili olsanız böyle bir şey yapsa anlarım. Ayrıca 40 yaşında olsun 50 yaşında olsun o annesinin gözünde çocuk. Sevgili olsanız neyse diyeceğim. Bana önyargılı davranmışsınız gibi geldi.

Ne sevgilisiniz ne bir sey, 14 subati niye seninle gecirsin.
Bir kez bulusmussunuz toplamda, ve surekli guvensizlikten bahsediyorsun.
Anlasilan senin de amacin oyle sevme birlikte olma fln degil, 14 subati yalniz gecirmeme psikolojisine girmissin.

Her sevgili de 14 Şubatta buluşmaz ama şekil bir a ben :D
Mesela benim sevgilim bu güne özel bir gıcığı olduğu için yarın görüşelim bugün asla olmaz dedi. Her sevgili de buluşmaz yani.
Kesin sevgilisi var deme tabii ama içine şüphe düştüyse bilemem. Başka şeyler varsa rahatsız eden eyvallah ama tek burdan bu sonuca varmamanı öneririm

Haklısınız. Ben tahmininizin doğru olduğunu düşünüyorum. 35 yaşındaki bir adamın ciddi bir ilişki beklentisi olsa; 14 şubatı kullanır. Adam sizi kırmadan elde tutuyor. Sezar ın hakkını itina ile veriniz. Arkadaşlığa devam edip daha ciddi birini bulup, itina ile terkediniz.

Gecmise cok takilma bence, cogu insan gecmisinde bu tarz seyleri yasiyor. Ben size basima kendi basima geleni anlatsam fake dersiniz. cogunuzda yerimde olsa kimseye guvenmezdiniz ama Allahtan gecmise takilip and kalan biri degilimdir. Karsima esim cikti evlendim bile. Herkes ayni olacak diye bisey yok ama anlattiklarinizdan bu tarz kisininde dogru adam oldugunu sanmiyorum.1,5 aydir hicmi vakti olmadi. Ben Hicbisey erkegin sevgilisi olmasa bile annesiyle gecirecegini sanmiyorum.
Bunada takilma eminim dogru insan karsina cikacak sen yeterki kalbini bozma,iyi dusun iyi degil seyler olsun
tesekkurler . sizin hikayenizide merak ettim gecmis anlatirsaniz ? yani sonucta guven vermediginden sorun zaten verse gecmisle sinamiycam. ama 14subatta sehirdisi annesine gitme bahanesi tam cuk oturdu

yok öyle bir ihtimal.ailemle geçirecem demesi normal olabilir.ama sunduğu bahane biraz abartı geldi bana.yalan söylüyor.net

evet zaten tam delille yakalamasamda yalan gibi gelen bi cok soylemi var. bu dedigide tam oldu. zaten yilbasi geceside bi ortadan kaybolmustu cok supheli ikide iki bahaneler. haklisiniz bncde yalan suan sevgilisinledir buyuk ihtimal hatta

Bayılırım senin gibi açıkgözlere:) atıyor yememişsin aferin.

hic yemem hep arastiririm hepte biseylerini bulurum ama duygusala baglayinca malesef insan acikgozken safcada davranabiliyor. mesela bunun yalan oldugu cok asikar zaten yuz vermiyorum kendisine ama icten ice istiyordumda belki bosluktan belki kendisini begendigimden

ağzında lafı eveleyen geveleyen adamdan hayır gelmez,gerçekten ciddi ilişki peşinde olsa sana güven de veriridi beraber de olurdu.sal gitsin bu adamı.beyimiz canı çekince arama hakkını nerden buluyormuş,üstelik kimseden açıklama bekleme. ben bu kafaya gelene dek neler çektim.1 ay aramayan buluşmayan adama hesap sormam ben direkt hayatımdan çıkarırım,çıkardığımı da bildirme zahmetinde bulunmam,önümdeki maçlara bakarım

cok haklisiniz gercek isteyen bi insan nasil davranir bende biliyorum ama belki bosluktan boslugunda etkisiyle veya ask cabuk olmamdan bosluktan takilip kaniyoruzz

Her sevgili de 14 Şubatta buluşmaz ama şekil bir a ben :KK70:
Mesela benim sevgilim bu güne özel bir gıcığı olduğu için yarın görüşelim bugün asla olmaz dedi. Her sevgili de buluşmaz yani.
Kesin sevgilisi var deme tabii ama içine şüphe düştüyse bilemem. Başka şeyler varsa rahatsız eden eyvallah ama tek burdan bu sonuca varmamanı öneririm

sizin sebebinizi bilmiyorum ama anca dini yonden onemsemeyen kisiler pek kutlamiyor. onun disinda pek sahit olmadim sevgilisi olupta kutlamayani, bahaneleri varsa altindan baska seylerde cikiyor iste

Haklısınız. Ben tahmininizin doğru olduğunu düşünüyorum. 35 yaşındaki bir adamın ciddi bir ilişki beklentisi olsa; 14 şubatı kullanır. Adam sizi kırmadan elde tutuyor. Sezar ın hakkını itina ile veriniz. Arkadaşlığa devam edip daha ciddi birini bulup, itina ile terkediniz.

cok guzel yorumlamissiniz. bnd boyle dusunuyorum. kimbilir simdi sevgilisiyledir. ah keske ciddi biri sevebilicegim olsada boyle insanlara takilmasam.. kimisi erkekmi yok ugrasmayin diolarda erkek bolluguda yok hani bnc buzamanda.. tabi birini bulunca olsun istiyo insan. he yanlis insansa eminolmak acaba duzelirmi falan dusunmek istiyor. tabiki en guzeli yol vermek cnk duzelmez.. ama iste cok kolay olmuyor. zaten boyle dedigime bakmayin hic yuz vermiyorum. kac haftadir yaziyordu dun ilk cvbladim oda konustuklarimiz iste

Ben olsam 14 şubat'ta ne yapıyorsun demezdim.Böyle bir soruya hazırlıksız yakalanmış olabilir.
Belki bahane uydurdu,belki doğru söyledi bilemeyiz.
Aranızda tam bir sevgililik yokmuş.Keşke onun teklif etmesini bekleseydin.14 şubatta sesi çıkmazsa,tamamen silerdin.

olabilir aceleci davrandim belki ama netice yine ayni olurdu olumsuzsa yine etmezdi belli

Zaten hiç bir şey değilsiniz bu tepki nedir? Sizi ilgilendirmez ki. Siz sevgili olsanız böyle bir şey yapsa anlarım. Ayrıca 40 yaşında olsun 50 yaşında olsun o annesinin gözünde çocuk. Sevgili olsanız neyse diyeceğim. Bana önyargılı davranmışsınız gibi geldi.

cunku oncedende yaptiklarinin tepkisi. sevgili deiliz ama ona kalsa 7/24 konusucaz ama sevgili degiliz. bi celiskili durum,basta sevgili olmaya meyilliydi sonra lafini etmedi ama yazismalar devam,tabikide bnd onu cozmek adina sordum. cunku hayatinda birisi oldugunu ve benide yedekde tuttugunu dusundum

sizin sebebinizi bilmiyorum ama anca dini yonden onemsemeyen kisiler pek kutlamiyor. onun disinda pek sahit olmadim sevgilisi olupta kutlamayani, bahaneleri varsa altindan baska seylerde cikiyor iste

Valla üçüncü sevgililer günümüz ilk hariç hiiç kutlamadık, ailesini de tanırım tüm arkadaşlarını da tüm sosyal medyada da fotoğraflarımız var ve dindar da değiliz. Şüphe çekecek bir durumumuz yok ama kutlamıyoruz. Sadece kapitalist değiliz karşıyız bu kadar. Çok anlam yüklemediğimizden kutlamıyoruz esasında yani kendi yıl dönümümüzü kutlarız sevgililer günü ne ki yani. Böyle de çok tanıdığım var o nedenle genellemeyin dedim kutlamayan da çok çevremde biz gibi

Valla üçüncü sevgililer günümüz ilk hariç hiiç kutlamadık, ailesini de tanırım tüm arkadaşlarını da tüm sosyal medyada da fotoğraflarımız var ve dindar da değiliz. Şüphe çekecek bir durumumuz yok ama kutlamıyoruz. Sadece kapitalist değiliz karşıyız bu kadar. Çok anlam yüklemediğimizden kutlamıyoruz esasında yani kendi yıl dönümümüzü kutlarız sevgililer günü ne ki yani. Böyle de çok tanıdığım var o nedenle genellemeyin dedim kutlamayan da çok çevremde biz gibi

yani illlaki evet wardir ama dediginiz gibi sizin iliskiniz oturmus artik ve guven saglammis sorun olmuyormus. konumun basinda eski sevgilimin 14subatta aldatmaisni demistim ya, onun biyildir esas kiz sevgilisi varmis..bende 5aydir birlikteydim ve guvenim tamdinona ilgisi fln yerindeydi neyse 12subatta is icin kayseriye gidicegini dedi hatta ilk 14subatimiz pff yaninda olamicam gelince kutlariz vs. bende icime kurtdustu inanmadim isyerini aradim bankanin genel mudurluguudu suan masasinda yok dediler. ama sehirdisinda demediler ama tam bir delil degildi. 14subatta konusuyoruz kayseri cok sofuk askim donuyorum diodu:) kendi kendine konum atiyor ama whatsptan deil netten kayserinin almis atio bak smd burdayim allahin daginda fln. snr beni ordan aramasini dedim. tabi kiyamet inanmiyormusum guvenmiuormisum kimseye atmazmis vs. ve en sonunda fake kiz yapip swardan ekledm keko kbl etti acibademde cikti:) gerisini anlayin nelrr neler yasandi smd vaybee neler yasamisim diorum

Sevgilisi de olabilir onun yanına da gitmiş olabilir ama sen olmayan bir ilişkinin basında annesi üzerinden oynamıssın ve maca 1-0 yenik girdin.
Ayrıca annesinin yanına gitmiş olabilir de. Kaç yasında olması bir sey degistirmiyor. Benim erkek arkadasım da 39 yasında yılbaşında da bugun de annesinin yanındaydı. Annesının ıhtıyacı var cunku.

yani illlaki evet wardir ama dediginiz gibi sizin iliskiniz oturmus artik ve guven saglammis sorun olmuyormus. konumun basinda eski sevgilimin 14subatta aldatmaisni demistim ya, onun biyildir esas kiz sevgilisi varmis..bende 5aydir birlikteydim ve guvenim tamdinona ilgisi fln yerindeydi neyse 12subatta is icin kayseriye gidicegini dedi hatta ilk 14subatimiz pff yaninda olamicam gelince kutlariz vs. bende icime kurtdustu inanmadim isyerini aradim bankanin genel mudurluguudu suan masasinda yok dediler. ama sehirdisinda demediler ama tam bir delil degildi. 14subatta konusuyoruz kayseri cok sofuk askim donuyorum diodu:) kendi kendine konum atiyor ama whatsptan deil netten kayserinin almis atio bak smd burdayim allahin daginda fln. snr beni ordan aramasini dedim. tabi kiyamet inanmiyormusum guvenmiuormisum kimseye atmazmis vs. ve en sonunda fake kiz yapip swardan ekledm keko kbl etti acibademde cikti:) gerisini anlayin nelrr neler yasandi smd vaybee neler yasamisim diorum

Çok kötü ve zor şeyler yaşamışsın evet güveninin zedelenmesi normal. Ne diyeyim bilemedim. Umarım en kısa zamanda gönlüne uygun birini bulursun ve güvenini tazeler

Back
X