- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet aslında haklısın. Kaçırdıklarım oluyor. Protein diyeti de yaptım daha önce. Protein bana ağır geldi sonraları yağlanmaya başladım. Bu yüzden kırmızı eti iyice azalttım.Kalori saymak istediğini yemek değil aslında pizza pirinç yemişsin mutlaka kilo verirsin ama yağ dan vermeni zorlaştırıyorsun
kola mı içiyorsun sen sade soda varkenKahvaltı
2 yumurta,
Peynir,
Zeytin,
2 dilim ekmek,
Çay
Öğle
1 nektarin
Akşam
1 kepçe fethiye börülcesi yemeği
1 levrek
Salata
1 bardak kola
Bugünkü sporum
35 dakika Pump it up
öğlenleri protein akşamları sebze yesen haftada 2 fırında balık tüketsen protein ve sebze dengen oturur aslında. dünde pirinç yemişsin dolma yemişsin diyet listesinden uzak..Evet aslında haklısın. Kaçırdıklarım oluyor. Protein diyeti de yaptım daha önce. Protein bana ağır geldi sonraları yağlanmaya başladım. Bu yüzden kırmızı eti iyice azalttım.
Bu menüyle 138 gr karbonhidrat, 54 gr protein, 55 gr yağ almışım. Proteini 70'e çıkarmam karbonhidratı da 100'e indirmem lazım. Ancak işin ilginç tarafı beden incelmesi de iyi gidiyor. En çok korktuğum kas kaybı yaşamamak için dikkat etmeliyim tabii ki.
Menün çok güzel canım afiyet olsunBugunku menüm gelsin kızlar
Sabah
1 yumurta
1 domates
1kupa kayisi çayı
3 zeytin
2 dilim ekmek kadar köy yufka ekmeği
Ara
Sütlü kahve yarı yarıya su ve sütle yaptım (blonde ambition umun tavsiyesiyle )
şekersiz tabiki
Öğlen
Semizotu salatası
2.3 kasik mercimek çorbası
Ara
1 şeftali
2 tk kadar dondurma
Akşam
1 tabak etli patlıcan yemeği
1.5 kase cacık
Ara
2 dilim karpuz
1 cay bardağı süt ( daha yemedim saat 7 buçuk gibi yerim )
Su 2.5 litre 1.5 litresi naneli zencefili tarçınlı d3toks suyu
Spor
45 + 20 dk lesli
11 dk zumba
❤
Teşekkür ederim canımMenün çok güzel canım afiyet olsunakşamı da ne kadar erken yersek okadar iyi unutma canım
hatta mümkünse şimdi hemen ye yarn tartı var bugün daha da erken yemek lazım
normalde de yatmadan 4-5 saat önce yiyip boş karın ile yatarsak sabağa kadar yağlar eriyor
![]()
Bugün karpuz yeme geç saatte şeker girmesin vücuda karpuz en şekerli meyve zaten 1.sırda birde süt neden içiyorsun acıkıyormusun? Acıkıyorsan salatalık yada yoğurt tercih etsen sütte geç saatte yağlanma yapar canım en iyisi akşam yemeğinden sonra hiç bir şey yememek aslındaTeşekkür ederim canımbeğenmene s3vindim akşam yem3gini yedim karpuzu ve sütü daha yemedim karpuz yem3m belki sadece süt içerim.aynen canım haklisin sağol uyarın icin
![]()
Canım ne kadar az yemişsin akşam da yok inslh acıkmazsın ama yarına send3n çok güzel bir düşüş gelecek gibi maşallahSABAH: 1 dilim kaşar peyniri 8 tane zeytin 1 dilim ekmek 2 tane sucuk
ÖĞLEN: 5 tane ufak köfte yayla çorbası 1 tane haslanmış patates
ARA ÖĞÜNLER: türk kahvesi, zayıflama çayı 3 tane kepekli kraker
akşam yemicem dün yediğim için çok pişman oldum çünkü
SPOR : yarım saat karın ve bacak egzersizleri 5000 adım attım toplam spor puanı 169 oluyor.