14.Takım Menü ve Spor Bildirimleri

Olur canım yapalım listemizi ✌ benim bildiğim
ucukgenclik ucukgenclik
@Mavi95
orkide1453 orkide1453
blonde ambition blonde ambition
Biz listede olan ve spor yapanlar olarak zaten direk listeye 4ümüzü yazarız @berkas? Spor listesine girmek istiyormusun canım? Senin son zamanlarki spor durumunu gözden kaçırmışım ama bence gir arkadaşım beraber bisiklet sürelim baseni kalçayı müthiş topluyor biliyorsun :KK66: üzerine de yapabildiğim sporları da yaparız arttırırız grupça olunca motive yükseliyor :KK66: Yedeklerden ve yeni gelen arkadaşlarımızdan
Silent Scream Silent Scream yapıyormuş şimdi gördüm onuda yazarız diğer yedeklere ben yokken spor yapan hatta yeni gelen arkadaşların çoğu için bilgim yok canim sen spor yapan ve listede olmak istediğinden emin olduğun başka isim varsa onları da direk ekle canım benim ❤ kesin belli olmayanlara da soralım :KK66:
:KK31:kızlar burda ismi geçmeyen tüm arkadaşlarım spor listesinde dahil olmak istiyorsanız bildiriniz ekleyelim ❤
canım benide ekleyin bende yapıyorum dün deli gibi spor yaptım bugünde her wc ye gittiğimde sumo squat yapıyorum 75 tane oldu bile

Kızlar dans ve tae bo onuda puanlayalım. blonde ambition blonde ambition aklıma geldi canım.
Tae bo direk cardio ile aynı puan olsum bence
Dans da hareketleri vücudu çok iyi çalıştırıyor ama kaç yapalım bilemedim zumba ile aynı olmalı oda galiba zumba da dans ve spor hareketlerinin karışımından oluştuğu için daha doğrusu dans ederken herbolgeyi calistirabilmeyi hedefliyor aşşağı yukarı yakın sayılırlar hep birbirlerine yani zumba da tae bo ve dans da yapılan bazı hareketler var hatta puanlar ya aynı ya birbirine biraz yakın olmali diye düşünüyorum tugbaFB tugbaFB H htc siz ne diyorsunuz ?

kizlar benide spor listesine alirmisiniz aksamlari dans ederek zayiflicam ericem bitcem insallah

dün tam 120 dakika ter su icinde oynadim zumbayi baz aldim 3.5 puandan 420 yapti ondan önceki günde 90 dakika oynadim 315 puan:)
buki kılo mu aldın ki sen

Pump it = 4puan
Tae bo =3puan
Aerobik =2.5 puan
Danslar (oryantel,roman,hiphop,latin vb.tempolu danslar )=3.5
Lislee 5k nın puanı da düzenlenip 3puan olmuştur arkadaşlar lisle5k yada normal lisle ikiside=3puan
ucukgenclik ucukgenclik puanlama hazır canım dün ki ve bugün ki sporlarını hesaplaya bilirsin
Kizilbodur Kizilbodur ;)

:KK31: :KK31::KK31:
Dikkat dikkat kizlar bir açıklamamız var:
Kızlar bu bölüm menü ve spor paylaşım alanımız olarak açılmış olup burada farklı konular, uzun muhabbetler ve uzun yorumlar yapmadan direk girip menülerimizi kimin ne yaptğı net görebileceğimiz alan olcakti diğer konular ve muhabbetler için 14.takm bölümümüzden devam edicek idik lakin şuan amacının dışına çıkmış bulunmakta ve menüler görünmiycek kadar alıntıların arasında kaybolmuş bulunmakta .Bunun en başlıca nedeni buradaki spor listesi puanlama ve onunla ilgili yorumlar detaylar derken en başlıca bu duruma gelme nedeni olarak spor listesinin olduğunu ve listenin burdan devam etmez ise s3dece menü paylaşımı olursa bu bölümün amacına ulaşacağını düşünerek şu andan itibaren bölümümüz sadece menü bölümü olacak yani menüyü toplu yazıp sonunada sporu yine yazarak ne yiyip ne yaptığına yazınız ama sporun puanı detayı listesi ve tüm yorumları 14.takım cuma yarışması bölümünden devam edicek bilginize

Menüm gelsin erkenden 😊
Kahvaltı: 08:00 2 haş.yumurta 1 dilim k.ekmek yarim domates cay
Ara:11:30 yarim 2 si bir arada
Öğlen:13:30 100 gramdan az haş.tavuklu salata 1 dlm k.ekmek
Ara:15:00 4 tane yulaflı altınbaşak diyet bisküvi
2 si bir arada
17:00 turk kahvesi (orta)
Akşam:19;00 gibi yicem
Z.y kabak yemeği 6,7 kasik
3 kasik yoğurt
1 dilim k.ekmek
Su 2,5 lt oldu yatana kadar 3 lt olur