- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
Inşallah cnmUyuyarak geçirdim günü zaten şimdide yürüyüşe çıkıcaz babamla sabah inşallah 65.3 görücem.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah cnmUyuyarak geçirdim günü zaten şimdide yürüyüşe çıkıcaz babamla sabah inşallah 65.3 görücem.![]()
kızarmış yiyecekler ve yağlı gıdalar diyet açısından uygun diil sabah kızartma olmamış ve tavuğuna yağda kavurdu isen oda kötü bi de kabak çekirdeğide zaten yağ grubuna giriyor çok yağ lı bir gün olmuş ve bu yağların kızarmış olmaları da 2kat kötü hem kalori hemde sağlk açısındanSabah yoğurtlu patlıcan kabak kızartması, 2 yumurta, 10 zeytin, roka, domates, salatalık
Öğlen 1 dilim peynir, 10 zeytin, 60 gr kabak çekirdeği, yarım maden suyu
Akşam 2 yk tavuk göğsü kavurma, roka, 1,5 kase mercimek çorbası, 1 incir, 1 nektarin (çikolatalı açma hala aklımdaydı coştum)
Evet haklısın. Bugün şeker olayı biraz yordu. Tatilde vazgeçmedim devam ettim. Zaten biraz yorgunluk ve ağırlık da var. 1 günlüktü sanırım. Kızartmayı çok sevmem zaten.kızarmış yiyecekler ve yağlı gıdalar diyet açısından uygun diil sabah kızartma olmamış ve tavuğuna yağda kavurdu isen oda kötü bi de kabak çekirdeğide zaten yağ grubuna giriyor çok yağ lı bir gün olmuş ve bu yağların kızarmış olmaları da 2kat kötü hem kalori hemde sağlk açısından
Canım maşallah ya çok azimli ilerlemeye başladınKızlar bugünkü menüm izinden dönene kadar muhtemelen hep böyle yapıcam bakalım ne olacak
Kahvaltı
Yok.
12 civarı türk kahvesi
Öğle
2 civarı 2 kepçe bulgur pilavı, 2 kepçe tavuklu, patlıcanlı, biberli, domatesli fırına atılmış kuru yemek, 3 dilim karpuz
Akşam
Yok
Yatmadan önce
Bir kase yoğurt içine 2 çay kaşığı pul biber ve limon
En az 3 litre su
Nekadar az kalori almışsın canım bide emziriyorsun ve spor yapıyorsun maşallahKahvaltı
1 şeftali
1 yemiş
Ara
3 yeşil zeytin
Öğlen
1 kase nesfit
Ara
Yeşil çay
Akşam
1 tabak kıymalı patates yemeği
1 kase kaşık salata
Ara
Sade türk kahvesi
Spor
6000 ipsiz zıplama
Bu ara kızım çok iştahsız. O yemeyince benim de iştahım kesiliyor. Ama 3lt den fazla su içiyorum gün içinde.Nekadar az kalori almışsın canım bide emiyorsun ve spor yapıyorsun maşallah
Bacaklarım incelmiyor başka türlü hem tüm gün ayakta olucam. Sürekli hareket hali iştahımda açılmaz en azından bayram sonuna kadar iki hafta böyle denicem. Yağlara ölüm yarın unutmazsam adım sayar takıcam.Canım maşallah ya çok azimli ilerlemeye başladınif diyeti tarzında olur böyle uzun süre açlık çok iyi yağ yakımı yapıyor
dene bakalım biraz yansın yağlar
![]()