- 18 Haziran 2019
- 1.374
- 3.684
- 83
- 30
Ben p.tesi +1 kilo çıktım da.Kiz senin abartmis halin bu mu
Tarhana corbası unlu olmadigi sürece sorun olmaz canim afiyet olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben p.tesi +1 kilo çıktım da.Kiz senin abartmis halin bu mu
Tarhana corbası unlu olmadigi sürece sorun olmaz canim afiyet olsun
Kaptanım benim bağırsak sorunum kronik bazen haftada bir çıkıyorum onun yüzünden. Yoksa çok yesem basen yanında göbekte yapardım.kuzum genelde menülerin hep az ve buna rağmen çok zor kilo veriyorsun![]()
herkese aynı etkiyi gösterir mi bilmiyorum ama doğuş un form çayı var onu içiyorum bağırsak sorunum çözüldü çok şükür gerçi sende zayıflama çayı içiyormuşsun ne içtiğini bilmiyorum canım ama önermek istedim.Kaptanım benim bağırsak sorunum kronik bazen haftada bir çıkıyorum onun yüzünden. Yoksa çok yesem basen yanında göbekte yapardım.![]()
detoks gibi liste canım her zaman bu kadar az yapma benceKahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
Yarim kibrit kutusu peynir
2 dilim hindi füme
Yeşil çay
Ara
1 şeftali
Öğlen
1 kase tarhana çorbası
Ara
Maden suyu
3 mürdüm eriği
Akşam
2 kase tarhana çorbası
1 dilim ekmek
Spor
90dk leslie
Midem baya küçüldüdetoks gibi liste canım her zaman bu kadar az yapma bence
protein de al bence dengele yani böyle kas kaybı olur sebze ye tam zamanı az miktarda yeMidem baya küçüldüartırırsam ayarı tutturamam diye korkuyorum. Kilo verince de tekrar mideyi genişletmemem tabi. Sonra hop geri geldi kilolar
Sadece sebzeyle beslenmiyorum zatenprotein de al bence dengele yani böyle kas kaybı olur sebze ye tam zamanı az miktarda ye
Alman çayı, form çayı, kayısılı form çayı. Hergün farklı içiyorum canım. Vücut alışkanlık yapmasın diye. Babamda çok etkili içtiği gibi gidiyor. Ben de tık yok. Ben 12 yasında iken doktor demişti ilerleyen yaşlarında bunun için ilaç bile çözüm olmayacak diye ben inanmamıştım. Ameliyata girmeden önce içilen ilaçlar şuruplar her şeyi denedim. Doktor şok olmuştu. Ben de o yüzden az yiyorum. Canım istesede yemiyorum.herkese aynı etkiyi gösterir mi bilmiyorum ama doğuş un form çayı var onu içiyorum bağırsak sorunum çözüldü çok şükür gerçi sende zayıflama çayı içiyormuşsun ne içtiğini bilmiyorum canım ama önermek istedim.
Anladım canim tüh çözümü yokmu ya hiç doktor falan da mı bişey demiyor kötü böylede üzüldümAlman çayı, form çayı, kayısılı form çayı. Hergün farklı içiyorum canım. Vücut alışkanlık yapmasın diye. Babamda çok etkili içtiği gibi gidiyor. Ben de tık yok. Ben 12 yasında iken doktor demişti ilerleyen yaşlarında bunun için ilaç bile çözüm olmayacak diye ben inanmamıştım. Ameliyata girmeden önce içilen ilaçlar şuruplar her şeyi denedim. Doktor şok olmuştu. Ben de o yüzden az yiyorum. Canım istesede yemiyorum.
İstanbul'da gittim. Marmaris'te gittim.Ordu'da gittim. Fakat ne uyguladıysalar olmadı. Dedemde haftada bir çıkıyormuş ona çekmişim ben.Anladım canim tüh çözümü yokmu ya hiç doktor falan da mı bişey demiyor kötü böylede üzüldüm