14.Takım Menü ve Spor Bildirimleri

07.30: haşlanmış yumurta, 6 adet yeşil zeytin, 1 dilim beyaz peynir, yeşillik, domates, salatalık, 1 erik

13.00: 4 yk yoğurtlu kabak salatası, 1,5 adet salatalık, 2 kayısı, 12 adet kiraz

18.00: 3 yk pirinç pilavı, 2 yk et sote,2 yk ali nazik, domates, salatalık, yeşillik, ince dilim su böreği

21,30: 1 avuç kabak çekirdeği, 2 top dondurma (yürüyüş grubu önce ateş başında oturunca)

1,5 saat doğa yürüyüşü
Pirinç ve dondurma olmamış cnm ben de bugün döner ekmek ve 3 yk pirinç yedim benim de olmadı 😓😓

Sabah
yarim acik koy ekmegi yufka gibi olanlardan, peynir zeytin

Ogle
Yok

Aksam
Ton balikli salata
1 kac dilim Karpuz, 5 tane kiraz

Sabah 1 dilim peynir 8 tane zeytin yarim domates yarim salatalık 1 dilim ekmek
Öğlen yemedim
Akşam 3 yemek kaşığı bulgur pilavi 3 yemek kaşığı bezelye yemeği meyve
Spor 85 dakika yürütür 30 dakika leslie 120 tane mekik 30 squat 15 dk bölgesel bacak hareketleri 45 dk plank

Kahvaltı
2 badem 3 fındık
Yağsız tavada 1 yumurta
1 hindi füme
1 kibrit kutusu peynir
1 salatalık
2 yeşil zeytin

Ara
1 avuç içi salkım üzüm
Çeyrek şeftali

Öğlen
1 kase ezogelin

Ara
5 badem
5 fındık
1 havuç

Akşam
Yarım tabak köz biberli yoğurt
3 yemek kaşığı kabak havuç sote

Ara
Maden suyu

Spor
1400 ipsiz zıplama
500 ip atlama
20dk kardiyo

B Baharyagmuru35
1 gün hariç genel olarak menülerin güzel (o günü sende kabul ediyorsun zaten) ama her sabah sucuk sevdan nerden başladı:110: hadi bir gün canın çeker yersin ama alışkanlık olmaya başlamış sanki
A antiaging
canım menülerin bana biraz diyetten uzak geliyor, sende sabahları patates kızartmasını alışkanlık haline getirmişin bu hafta tatlı,su böreği, pirinç pilavı (nerdeyse her gün), patates kızartması,dondurma aklımda kalanlar bunlar
acilen toparlanman lazım, diyete uygun nasıl beslenmen gerektiğinle ilgili hepimiz yardıma açığız
Kizilbodur Kizilbodur
senin menülerini beğeniyorum biliyosun bu haftada güzel aslında ama bu hafta neden veremedin bilmiyorum:110:diyordum ki pasta yediğini gördüm umarım 1 dilim değil bikaç çataldır
kaptinn kaptinn
kuzum menülerini çok beğendim sütünde azalma oldumu sanki biraz ara öğünmü yapsan emziren birine göre de biraz az geldi
D Dlrykc
canım menülerin güzel (bir gün hariç:KK39: ), 200 fazlanı bugün dikkat edersen atacağını düşünüyorum
D dugi senin kilo durumun ne bu hafta , genel olarak senin menünde de gözüme çarpan bişey olmadı

B Baharyagmuru35
1 gün hariç genel olarak menülerin güzel (o günü sende kabul ediyorsun zaten) ama her sabah sucuk sevdan nerden başladı:110: hadi bir gün canın çeker yersin ama alışkanlık olmaya başlamış sanki
A antiaging
canım menülerin bana biraz diyetten uzak geliyor, sende sabahları patates kızartmasını alışkanlık haline getirmişin bu hafta tatlı,su böreği, pirinç pilavı (nerdeyse her gün), patates kızartması,dondurma aklımda kalanlar bunlar
acilen toparlanman lazım, diyete uygun nasıl beslenmen gerektiğinle ilgili hepimiz yardıma açığız
Kizilbodur Kizilbodur
senin menülerini beğeniyorum biliyosun bu haftada güzel aslında ama bu hafta neden veremedin bilmiyorum:110:diyordum ki pasta yediğini gördüm umarım 1 dilim değil bikaç çataldır
kaptinn kaptinn
kuzum menülerini çok beğendim sütünde azalma oldumu sanki biraz ara öğünmü yapsan emziren birine göre de biraz az geldi
D Dlrykc
canım menülerin güzel (bir gün hariç:KK39: ), 200 fazlanı bugün dikkat edersen atacağını düşünüyorum
D dugi senin kilo durumun ne bu hafta , genel olarak senin menünde de gözüme çarpan bişey olmadı

Günaydın canım, benim işim çok yoğun oluyor zaten o yüzden fazla giremiyorum. Ancak sabahları işe başlamadan önce ne yaptığınızı okuyabiliyorum genel olarak. Menüm bütün hafta aynıydı neredeyse, arada yarım dilim kek yedim sadece amaa çok hastayım 2-3 gündür sürekli ateş düşürücüyle ayakta duruyorum. Eve gelince de doğru yatağa. Spor yapmadım dün akşam ve bu sabah çünkü iyileşemiyorum bir türlü. Bu sabah tartıya çıkmadım ama dün 56.5'tim.

Dünkü menümü yazayım:

Sabah: 2 yumurta, salatalık, domates, 3-4 ceviz, 9-10 fındık
Öğlen: Brokoli, haşlanmış tavuk ve domatesli salata. Üzerine 1-2 kaşık mayonez
Ara: başparmak kadar fıstıklı bar (Tayland'dan getirmişler tadına bakmazsam olmazdı)
Akşam hiç halim yoktu, bir salatalık 100 gram kadar da balık yedim

Sabah cardio ve abs yapmıştım. Puanı ekledim zaten :)

B Baharyagmuru35
A antiaging
Kizilbodur Kizilbodur
kaptinn kaptinn
D Dlrykc
Evet bazen kaçırdığım doğru canım haklısın 🤷‍♀️🙈

B Baharyagmuru35
A antiaging
Kizilbodur Kizilbodur
kaptinn kaptinn
D Dlrykc
Ne oldu bilmiyorum coştum. Regl olunca rahatladım ama. Evdeki bütün %80 bittere bile el sürmedim dün :KK43: . Hafta sonu patates yok artık. Yok artık. Yok artık...

B Baharyagmuru35
A antiaging
Kizilbodur Kizilbodur
kaptinn kaptinn
D Dlrykc

Haklisin canım.valla bugün dr yedim.biraz yine sanırım kesmem gerekiyor acil kesiyorum yarından itibaren 🥰

B Baharyagmuru35
A antiaging
Kizilbodur Kizilbodur
kaptinn kaptinn
D Dlrykc
Yok kuzum olmadi deli gibi su iciyorum cunku ama evet biraz duzenlemem gerekiyo zaten menu paylasmayida unutuyorum🤦

Yok kuzum olmadi deli gibi su iciyorum cunku ama evet biraz duzenlemem gerekiyo zaten menu paylasmayida unutuyorum🤦
azalmaması güzel kuzum ara öğünlü yaparsan menünü iyi olur bebiş olunca öğlenlere kadar yatıyım olmuyordur sende o nedenle gün uzun atıştırmalık badem,hurma çok iyi olur
Günaydın canım, benim işim çok yoğun oluyor zaten o yüzden fazla giremiyorum. Ancak sabahları işe başlamadan önce ne yaptığınızı okuyabiliyorum genel olarak. Menüm bütün hafta aynıydı neredeyse, arada yarım dilim kek yedim sadece amaa çok hastayım 2-3 gündür sürekli ateş düşürücüyle ayakta duruyorum. Eve gelince de doğru yatağa. Spor yapmadım dün akşam ve bu sabah çünkü iyileşemiyorum bir türlü. Bu sabah tartıya çıkmadım ama dün 56.5'tim.
çook geçmiş olsun canımm umarım bi an önce ayağa kalkarsın :dua: hasta olmana rağmen sabit olmanda güzel haftaya toparlarsın kuzum
Ne oldu bilmiyorum coştum. Regl olunca rahatladım ama. Evdeki bütün %80 bittere bile el sürmedim dün :KK43: . Hafta sonu patates yok artık. Yok artık. Yok artık...
sadece hafta sonu değil hafta içi de olmasın:KK39:, zaten tatlı ihtiyacını fazla fazla karşılamışın bittere de dok
Haklisin canım.valla bugün dr yedim.biraz yine sanırım kesmem gerekiyor acil kesiyorum yarından itibaren 🥰
bak alışkanlığa dönmüş iyice :olamaz: neyse ki bugün son olacak :rapci: dün eşime akşam sucuklu yumurta yaptım iki tane sucuğun tadına bakıyımda nefsin körelsin dedim onda bile vicdan azabı duydum :110: yeme kuzum yeme :p

azalmaması güzel kuzum ara öğünlü yaparsan menünü iyi olur bebiş olunca öğlenlere kadar yatıyım olmuyordur sende o nedenle gün uzun atıştırmalık badem,hurma çok iyi olur

çook geçmiş olsun canımm umarım bi an önce ayağa kalkarsın :dua: hasta olmana rağmen sabit olmanda güzel haftaya toparlarsın kuzum

sadece hafta sonu değil hafta içi de olmasın:KK39:, zaten tatlı ihtiyacını fazla fazla karşılamışın bittere de dok

bak alışkanlığa dönmüş iyice :olamaz: neyse ki bugün son olacak :rapci: dün eşime akşam sucuklu yumurta yaptım iki tane sucuğun tadına bakıyımda nefsin körelsin dedim onda bile vicdan azabı duydum :110: yeme kuzum yeme :p
Kahve iciyodm onu da biraktim ara ogun yapmiyorm hic meyve fln olabikir aslinda

Khvalti
4 ince dilim.sucuk
1 kk peynir
1.5 silim.cavdar
1 haşlanmış yumurta
Çay
Ara
Türk kahvesi
1 minik kurabiye 10 gram

Öğlen
5 ymk kaşığı kisir ( uzun suredir cnm.cok istiyordu )
1 bardak.ayran
Ara
Sütlü sekersiz granül nescafe
Akşam
50 gr tavuk döner sossuz ekmeksiz sade
1 tane kırmızı biber dolmasi
2 ymk kasigi kisir
1 buyuk bardak ayran

Spor
10 dk eliptik
3 dk spinning
25 dk normal yürüyüş
24 dk tempolu yürüyüş
12 dk hızlı koşu
15 dk ağırlıklarla bölgesel çalışma
15 dk normal bölgesel çalışma

Sabah 1 dilim ekmek 1 dilim köy peyniri 8 tane zeytin domates salatalık 1 bardak yarim yağlı süt
Öğlen 1 kase nesfit
Akşam 2 kaşık bulgur pilavi 3 kaşık bezelye yemeği
Ara öğün 1 dilimkarpuz
Spor 1 saat yürüyüş 30 dk leslie 120 tane mekik 60 squat 45 sn plank 500 ip atlama

Sabah
Yok

Ogle
1 tabak sebzeli kofte yemegi
1 kase Tarhana corba
2 bardak ayran

Aksam
2 tane 80 gr lik ton baligi
Biraz peynir

Spor yOk

Sabah klasik kahvalti
Aksam bi kase corba kabak yemegi yogurt salata

Bolca su ictim sabah gec kahvalti yaptigim icin 2 ogun oldu

08.30: 1 haşlanmış yumurta, 1,5 dilim peynir, 10 yeşil zeytin, yeşillik, domates, salatalık 2 erik, 1 kayısı
13.00:1 kase zeytinyağlı taze fasulye, 4 yk yoğurt, 10 tane badem
18.30:haşlanmış tavuk göğsü, 3 yk yoğurt, yeşillik, domates, salatalık 2 kayısı, limonlu çay
60 dakikada 5 km yürüyüş, 800 zıplama

Kahvaltı
2 badem 3 fındık
1 haşlanmış yumurta
2 hindi füme
1 kibrit kutusu peynir
Yarım domates
2 yeşil zeytin

Ara
1 kayısı

Öğlen
6 tatlı kaşığı kadar yayla çorbası