- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
Üzülme bence kesin karşılığını alacaksın ilerleyen gunlerdeDüşüş olmadı canım ya hastalanacamgaliba sistim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzülme bence kesin karşılığını alacaksın ilerleyen gunlerdeDüşüş olmadı canım ya hastalanacamgaliba sistim![]()
Inşallah canim umarım alırımÜzülme bence kesin karşılığını alacaksın ilerleyen gunlerde
Kızlar yazmayı unutmuşum dün sabah aç karna limonlu soda ve bir erik yemiştim. Ne de olsa kalori bunlardaDünkü menüm
Kahvaltı peynir, zeytin, domates, salatalık, biber, 2 dilim ekmek, çay
Öğle 2 armut, 4 erik
Akşam haşıl, karpuz
Bugünkü menüm
Kahvaltı 2 yumurta, tereyağlı ballı bir dilim ekmek, 1 dilim ekmek, peynir, çay
Öğle erik, elma komposto
Akşam lahana çorbası bol acılı, fasulye diblevi
Evren sana mesaj atıyor bence.Sabah: 1 küçük activia, 2 kayısı, 10 fındık 3 yarım ceviz
Öğlen: Bol peynirli ve tavuklu salata, üzerine biraz hardal
Akşam: Salatalık ve 2 yumurta
Salatanın porsiyonu büyüktü. Gün boyu tok tuttu beni
Dondurma standı getirdiler ofise, rafine şekersiz çeşidi vardı ama onu bile yemedim nefsime hakim olayım diye. Bu hafta karbonhidratı az tutmaya çalışacağım. Tatile az kaldı
Tarhana çorbası mayalanıp yapıldığı için diyetlerde önermiyorlar kuzum. Bence tok tutan vitamini yüksek bir besin fakat yasaklı listesinde.Khvti
1 dilim.tam.bugday
1 işaret parmağı kadar sosis
1 yumurtadan omlet
1 domates
Sekersiz çay
Ara
Şekersiz türk kahvesi
Öğlen
1 dilim karpuz
1 siyah erik
1 kk dan az peynir
1 tane kofte
Akşam
Izgara tavuk
Yarim dilim tam bugday
1 kase tarhana çorbası
2 bardak ev yapımı ayran
Ara
Şekersiz türk kahvesi
Spor
10 dk eliptik
10 dk ağırlıklarla çalışma
40 dk tempolu yürüyüş
5 dk hızlı kosu
20 dk abs
200 tane ip atlama
Biz kendimiz yaptık ama bilmiyordm cnmTarhana çorbası mayalanıp yapıldığı için diyetlerde önermiyorlar kuzum. Bence tok tutan vitamini yüksek bir besin fakat yasaklı listesinde.
Bende yeni öğrendim diyette yenmemesi gereken listeler arasındaydı.Biz kendimiz yaptık ama bilmiyordm cnm
Taze fasulye çok severim ama kahvaltıda hiç yenemiştim.Kahvaltı
1 tabak taze fasulye yemeği
Ara
Filtre kahve
Öğlen
Serçe parmağım boyunda 2 minik biber dolması
2 yemek kaşığı yoğurt
Ara
Yarım şeftali
Akşam
1 domates
1 biber
1 salatalık
1 dilim peynir
3 yeşil zeytin
Ara
Maden suyu
Spor
2400 ipsiz zıplama
200 ip atlama
20dk kardiyo
Ben kahvaltımı geç yapıyorum saat 11 gibi. Canım da hiç kahvaltı istememişti. Ondan fasulye yedim ben deTaze fasulye çok severim ama kahvaltıda hiç yenemiştim.