- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #201.581
Ay en azından düğün işi bitsin bakalımValla o işe girdi evlenince bitmiyor dokuz aylık evliyim bende daha bitmez soylim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay en azından düğün işi bitsin bakalımValla o işe girdi evlenince bitmiyor dokuz aylık evliyim bende daha bitmez soylim![]()
Bilmiyorum kuzum karar verelim de haber veririz zatennkaptinn biz üç günlük menüyü yapacağız yoksa dört günlük onda bi karar kılındı mi
Patronuma gösterdim ona da satcame adını verdin ya diğerlerinin adını vermezken
yurtiçiyle geliyo kuzum sen incelersin zaten toplu sipariş verirsin
haftaya net 54 olmayı planlıyorumsence olabiler miyim
![]()
Akşamki pilav olmamış onun dışında güzel afiyet olsunMenüm
Sabah-öğlen : dereotulu peynir tavuk yemeği üç çilek iki Kaşık pilav yarım kase çorba
Akşam: 3 kaşık pilav , tavuk yemeği
Su 1.5 litre spor 45 dk son spor listesini bulmaya gidiyorum şimdi de![]()
Menü olmayacak mıydı oSaat 9 olmuş 12 kişilik takımda 3 kişi kilo bildirimi yaptı sadece![]()
Patronuma gösterdim ona da satcamkar oranı çok iyi kuzenimde yardımcı olurum dedi az az satsamda benim için iyi olur kapak ürünü favorim oldu ondan alcam kendime arkadaşım da üye olacaksa onu alt üyem yapacam
Hee son 700 gram kalınca salmadın dimi o makarna ne öyleSabah :1 dilim ekmek 2 zeytin
Ara:kahve
Öğle : 1 dilim ekmek 1 kase çorba
Aksam : 1 paket nuddle çok seviyorum görünce dayanamadim
Su 2 litreye tamamlarim
Bugün yetersiz beslendim yarın sebzeye yemekleriyle dengelerim vitamin almak lazimm
500gr olcak o ciniimmmHee son 700 gram kalınca salmadın dimi o makarna ne öyle
Öyle görünüyor şimdilikOww baya satisina basliyosun yani bravo![]()
Paket gıdalar sevmim ben yakında makarnamı da kendim yapcam500gr olcak o ciniimmmçok canım çekti ya zaten onlar az oluyo ya öyle dolu tabak olmadı suyunuda döktüm pek bişi değil yaniiii
Sabitim benSekerPancarii gecen hafta ve bu hafta ki kilo bildirimini yaptinmi ben gormedim. Cezalari yapicam biliyosunuz
![]()
Cezanizi kestim cicimSabitim benciza vağ mi
![]()
☆ MAYIS AYI 2.HAFTA SPOR LİSTESİ
PEMBE TAKİM
(20)Hedef52:30+40-50
(195)Senad:150+45
(165)SekerPancarii:95+ 120-50
()Alina_:
(240)zuzuzuzu1234:120+60+60
MOR TAKİM
(10)Poncikbirgelincik:60-50
(40)Nuffiun:40
(-70)elaalemi:-70
(85)selcanmehmetcan:90+35+60-100
(250)sarraf:140+110
PEMBE TAKİM:620
MOR TAKIM:315
@SekerPancarii
Ay aklimdaydi buldum bi dene ama denemedim ben bu tarifi sen denesen bana tarifte verecektinunutuyon beni
kendin kurusun benim kuru olmamı istemiyon
bana rondosuz tarif ve zayıflama vıdeoları verirmisin
![]()
Nidir cizamCezanizi kestim cicim
Lavas hariç şahane bi menuuuSabah
Domates salatalik kırmızı biber 1 dilim tb ekmek 2 dilim bez tulum
Ara
2 3 erik
Öğlen
1 brdk ayran yarım porsiyon bulgur cok once dilim tavuk
Ara
Türk kahvesi
Akşam
Babagannuş yarım ızgara levrek 2 3 lokma lavaş yedim dayanamadım dünya yedim sanki pişmanlık çöktü içime resmen
Suyu 2 lt belki 3 e tamamlarım 1 avuçta dut yemiştim ağaçtan koparmışlar bana.... 3 yudum gazoz da içtim telafi olarak 3 saat yuzcem yarın
Biz kendimiz yapıyoruz normaldeeePaket gıdalar sevmim ben yakında makarnamı da kendim yapcam
Ooo gitti sporlarSabitim benciza vağ mi
![]()
Cezanizi kestim cicim
Ben degisik kullanmadim canim her zamankinin biraz büyüğünü aldimdiSekerPancarii @ParteMoralll @htc71 kizlar benim gogusler oldu balon camasirlarim olmuyor artik nasil camasir almaliyim bilemedim bir danisayim dedim bir el atin bu tombilitooo hamiseee
![]()
Hee accik yeyip accik diyet yapinca kiloyu anca koruyo insan deamiihoş buldum tatlimmyedim yedim sonram 3 5 gun diyet sonra yinee yee öyle öyle sabit kaldım anca
![]()