- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #201.601
HeeLavas hariç şahane bi menuuu
Biz kendimiz yapıyoruz normaldeee
Ooo gitti sporlar
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HeeLavas hariç şahane bi menuuu
Biz kendimiz yapıyoruz normaldeee
Ooo gitti sporlar
![]()
Cnm iyiyim ama cok uykum geliyor ogluma gore biraz daha agirim.halsizimiyiyim canım cok sukursenin hamilelik nasıl gidiyor bulantın filan varmi
hoş bulduk kuzumislerimi hallettim döndüm güzel gidiyor artim yok
accik eksim var minicik
ossun haftaya daha iyisini yapicam inşallah
ayy kız seni 70 kiloyla hiç bagdastiramiyorumgözümde sen ve 70 kilo yokkk yanyana gelmiyor hiç
![]()
Nidir cizamsporum muuuu
gittiiiii
dklarim gittiiiiiiiiiiiiiiii
![]()
hahahahahah partemoral dan beklenen hareketler bunlar
1 kilo olsun bencehahahahahah partemoral dan beklenen hareketler bunlar![]()
yaaaaaaa
Bu hafta 500 u arttirmayi dusunuyorum daha dusunme asamasindayimm![]()
Oyle dusunuyorum aslinda bakalimmmmm.1 kilo olsun bence
BitmeyenUmidim verdinmi vermedinmi bilmiyorum. Ama hem bildirim yapmadigin icin hem de bugun kilonu yazmadigin icin -100
Elaalemi orta akliflik ve kilo veremedigi icin -70 toplam rakami dusurmustur.
☆ MAYIS AYI 2.HAFTA SPOR LİSTESİ
PEMBE TAKİM
(20)Hedef52:30+40-50
(150)Senad:150
(165)SekerPancarii:95+ 120-50
()Alina_:
(180)zuzuzuzu1234:120+60
MOR TAKİM
(10)Poncikbirgelincik:60-50
(40)Nuffiun:40
()elaalemi:-70
(85)selcanmehmetcan:90+35+60-100
(250)sarraf:140+110
PEMBE TAKİM:515
MOR TAKIM:312
BitmeyenUmidim verdinmi vermedinmi bilmiyorum. Ama hem bildirim yapmadigin icin hem de bugun kilonu yazmadigin icin -100
Elaalemi orta akliflik ve kilo veremedigi icin -70 toplam rakami dusurmustur.
☆ MAYIS AYI 2.HAFTA SPOR LİSTESİ
PEMBE TAKİM
(20)Hedef52:30+40-50
(150)Senad:150
(165)SekerPancarii:95+ 120-50
()Alina_:
(180)zuzuzuzu1234:120+60
MOR TAKİM
(10)Poncikbirgelincik:60-50
(40)Nuffiun:40
()elaalemi:-70
(85)selcanmehmetcan:90+35+60-100
(250)sarraf:140+110
PEMBE TAKİM:515
MOR TAKIM:312
Nasılsın canım... biz kızlar ile 3 4 günlük liste yapacaz sende yap bizle istersenAnlamadi ben listede degilimki izindeyim kafam iyi degil bebeğim onemli degil canin sağolsun neyse o ceza kess bebigim regl oldum ya onun etkisiyle iki gundur depresyon daydim durum işte oylee kg ya gelince iki kg al bir kg ver hep oyle gidiy bir hafta yapimm haa basardim diym hop geri boz hep bi manyaklik icindeyimm puff bu arada tartilmadim tartilmamda sindi regl donemindeyimm 2-3kg fazla cikarim cumya tartilip soyleyimm..
Bir hafta 500 bir hafta 1 kg şeklinde olsa iyi olur benceOyle dusunuyorum aslinda bakalimmmmm.
Gerci herkesin umrunda mi bakalim eksiltiyo olmam.![]()
Oo baya erkencisin vallaGünaydın kızlar
Erken uyanıyorum sonra sekerleme yapıyorum tatlımOo baya erkencisin valla![]()
Hoşgeldin tatlım menüler tüm öğünler birlikte olacak şekilde paylaşılıyor 19dan sonra tüm öğünlerini de paylaşmayı unutma .... dün okudum da unuttum kaç kiloydun hedef kaçGünaydın herkese,
bu sabah ki menümü sizinle paylaşmak isterim
KAHVALTI
Yağsız Beyaz peynir, 1 salatalık, yarım domates, 4 adet zeytin, iki dilim kepek ekmeği, 1 fincan çay
ben anlamam kestim cezanıiiiiiiiiiAnlamadi ben listede degilimki izindeyim kafam iyi degil bebeğim onemli degil canin sağolsun neyse o ceza kess bebigim regl oldum ya onun etkisiyle iki gundur depresyon daydim durum işte oylee kg ya gelince iki kg al bir kg ver hep oyle gidiy bir hafta yapimm haa basardim diym hop geri boz hep bi manyaklik icindeyimm puff bu arada tartilmadim tartilmamda sindi regl donemindeyimm 2-3kg fazla cikarim cumya tartilip soyleyimm..
113,5 KİLO 70 hedefim inşallahHoşgeldin tatlım menüler tüm öğünler birlikte olacak şekilde paylaşılıyor 19dan sonra tüm öğünlerini de paylaşmayı unutma .... dün okudum da unuttum kaç kiloydun hedef kaç
günaydınHerkese günaydın tatlılar