Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canim iyiyim ama
iyiyim canım cok sukur :dua: senin hamilelik nasıl gidiyor bulantın filan varmi

hoş bulduk kuzum :KK74:islerimi hallettim döndüm güzel gidiyor artim yok :halay:accik eksim var minicik:KK53:ossun haftaya daha iyisini yapicam inşallah :KK45:

ayy kız seni 70 kiloyla hiç bagdastiramiyorum:KK70:gözümde sen ve 70 kilo yokkk yanyana gelmiyor hiç :KK70:
Cnm iyiyim ama cok uykum geliyor ogluma gore biraz daha agirim.halsizim

BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim verdinmi vermedinmi bilmiyorum. Ama hem bildirim yapmadigin icin hem de bugun kilonu yazmadigin icin -100
Elaalemi orta akliflik ve kilo veremedigi icin -70 toplam rakami dusurmustur.

☆ MAYIS AYI 2.HAFTA SPOR LİSTESİ

PEMBE TAKİM
(20)Hedef52:30+40-50
(150)Senad:150
(165)SekerPancarii:95+ 120-50
()Alina_:
(180)zuzuzuzu1234:120+60

MOR TAKİM
(10)Poncikbirgelincik:60-50
(40)Nuffiun:40
()elaalemi:-70
(85)selcanmehmetcan:90+35+60-100
(250)sarraf:140+110

PEMBE TAKİM:515
MOR TAKIM:312

Anlamadi ben listede degilimki izindeyim kafam iyi degil bebeğim onemli degil canin sağolsun neyse o ceza kess bebigim regl oldum ya onun etkisiyle iki gundur depresyon daydim durum işte oylee kg ya gelince iki kg al bir kg ver hep oyle gidiy bir hafta yapimm haa basardim diym hop geri boz hep bi manyaklik icindeyimm puff bu arada tartilmadim tartilmamda sindi regl donemindeyimm 2-3kg fazla cikarim cumya tartilip soyleyimm..

BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim verdinmi vermedinmi bilmiyorum. Ama hem bildirim yapmadigin icin hem de bugun kilonu yazmadigin icin -100
Elaalemi orta akliflik ve kilo veremedigi icin -70 toplam rakami dusurmustur.

☆ MAYIS AYI 2.HAFTA SPOR LİSTESİ

PEMBE TAKİM
(20)Hedef52:30+40-50
(150)Senad:150
(165)SekerPancarii:95+ 120-50
()Alina_:
(180)zuzuzuzu1234:120+60

MOR TAKİM
(10)Poncikbirgelincik:60-50
(40)Nuffiun:40
()elaalemi:-70
(85)selcanmehmetcan:90+35+60-100
(250)sarraf:140+110

PEMBE TAKİM:515
MOR TAKIM:312

Anlamadi ben listede degilimki izindeyim kafam iyi degil bebeğim onemli degil canin sağolsun neyse o ceza kess bebigim regl oldum ya onun etkisiyle iki gundur depresyon daydim durum işte oylee kg ya gelince iki kg al bir kg ver hep oyle gidiy bir hafta yapimm haa basardim diym hop geri boz hep bi manyaklik icindeyimm puff bu arada tartilmadim tartilmamda sindi regl donemindeyimm 2-3kg fazla cikarim cumya tartilip soyleyimm..
Nasılsın canım... biz kızlar ile 3 4 günlük liste yapacaz sende yap bizle istersen

Günaydın herkese,
bu sabah ki menümü sizinle paylaşmak isterim

KAHVALTI
Yağsız Beyaz peynir, 1 salatalık, yarım domates, 4 adet zeytin, iki dilim kepek ekmeği, 1 fincan çay
Hoşgeldin tatlım menüler tüm öğünler birlikte olacak şekilde paylaşılıyor 19dan sonra tüm öğünlerini de paylaşmayı unutma .... dün okudum da unuttum kaç kiloydun hedef kaç

ben anlamam kestim cezanıiiiiiiiii
Gruba gelmiyosun bak kizmaya basladimmmmmmmmm

Back
X