Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hafta sonu çok düzensiz beslendim :ruh:
Ctesi
Sabah
2 tb ekmeğinden tost çay

akşam üzeri
1 dilim börek
3 sarma
bi küçük dilim sütlü tatlı
çay

akşam 10 gibide
bolca erik 7 8 tane kiraz

Pazar

Sabah
bitane poğaça

akşam 5 gibide
3 yk bulgur pilavi 3 parça tavuk 1 kase yoğurt

1,5 litre kadar su icebildim :işsiz:

tuvalete çıkamadım 2 gündür :ruh: 60,4 :ruh:
:tokat::tokat::tokat::tokat::tokat::tokat:
ben mezun olup gitsem sen bi 58lere düşemedin:tokat::tokat:

55 inersem bende öyle birşey yaparım büyük ihitmial canım
valla su an bende hamile göbeği nasıl sarkar öle bisey oldu :D göbek kısmım coktu cünkü bnm ona yönelik spor yapcam işte bakalım denicez bişiler SekerPancarii SekerPancarii nın engin tecrubelerinden faydalancam:KK8::KK8:

yaa sinir oluyorum hafta sonu misafir geldi ya bi arkadaşım geldi onun bu cuma kınası var ben yemiyorum diyorum ye kız ye sen zayıfsın zayıfladın iyisin nolcak diyo :kızgın: sadece o değil herkes yemem için baskı uyguluyo :kızgın: imdaaaaaaattttttttt

yaa sinir oluyorum hafta sonu misafir geldi ya bi arkadaşım geldi onun bu cuma kınası var ben yemiyorum diyorum ye kız ye sen zayıfsın zayıfladın iyisin nolcak diyo :kızgın: sadece o değil herkes yemem için baskı uyguluyo :kızgın: imdaaaaaaattttttttt
bnde aynı durumdayım:ruh: sürekli yedirme cabaları biz bilmiyoruz sanki zayıfladıgımızı tasası millete düştü:kahve:

ben öyle diyenlere ters bakış atıyorum :D susuyorlar ahahha çok işe yarıyor dene

bnde aynı durumdayım:ruh: sürekli yedirme cabaları biz bilmiyoruz sanki zayıfladıgımızı tasası millete düştü:kahve:

valla ya sorma. Bunu diyen kızda 70 kg falan 1 ay sonra düğünü 5 gün sonra kınası var :110: onun gibi olmamı istiyo heralde :110: Sürekli baskı baskı kız yesene yesene kız yaaa yemiyorum diyorum yoooook o_O

ben öyle diyenlere ters bakış atıyorum :KK70: susuyorlar ahahha çok işe yarıyor dene
ben gülerek sanane diyorıum :KK53::KK53:
hadi kalk yap :işsiz: içecem:işsiz:
geçti o iş kalk kendin yap :kahve::kahve::kahve:
bu hafta hangi takım birinci olcak
BİZİM TAKIM :sampiyon::sampiyon::sampiyon:
hangi takım
14. TAKIM:sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:
haftaya güzel başlayalım kaçamak yapmayalım bu hafta birinci olalım
wuhuuuu:rapci::rapci::rapci: evet bu hafta cok iyi olcaz hissediyoum:KK73::KK73::KK73:
herkes cok güzel kilolar vercek :KK9:
valla ya sorma. Bunu diyen kızda 70 kg falan 1 ay sonra düğünü 5 gün sonra kınası var :110: onun gibi olmamı istiyo heralde :110: Sürekli baskı baskı kız yesene yesene kız yaaa yemiyorum diyorum yoooook o_O
kıskanclık fesatlık sezdim :KK53::KK53::KK53:

ben gülerek sanane diyorıum :KK53::KK53:

geçti o iş kalk kendin yap :kahve::kahve::kahve:

wuhuuuu:rapci::rapci::rapci: evet bu hafta cok iyi olcaz hissediyoum:KK73::KK73::KK73:
herkes cok güzel kilolar vercek :KK9:

kıskanclık fesatlık sezdim :KK53::KK53::KK53:

üşengeç :tokat:
Bilemiyorum bende sezdim :KK53: sürekli bana gaz vermeye çalıştı bizi birbirimize düşürcekti :ukala: Allahtan gaza gelmedim :işsiz:

üşengeç :tokat:
Bilemiyorum bende sezdim :KK53: sürekli bana gaz vermeye çalıştı bizi birbirimize düşürcekti :ukala: Allahtan gaza gelmedim :işsiz:
ayyy sinir oluyorum öylelerine bi tek onların mutlu olmaya hakkı var diğer herkes mutsuz olsun hep onlar konusulsun kıskanılsın falan :işsiz: ne tuhaf insanlar:ruh:

ayyy sinir oluyorum öylelerine bi tek onların mutlu olmaya hakkı var diğer herkes mutsuz olsun hep onlar konusulsun kıskanılsın falan :işsiz: ne tuhaf insanlar:ruh:

bilmiyorum aslında öyle bi kız değil ama kendi nişanlısına yaptıklarını bana anlatıyo :işsiz: fazlaca bencil :işsiz: nişanlım geliyo ya 1 2 gün burda kalıyo ablasına abısıne gıdıyo bide anne babasına gidiyo e 2 günde yolda geçiyo zaten ben göndermicekmişim hiçbirine benim yanımda kalcakmış öyle diyo :eek: ben bencil değilim yapamam ben ne kadar özlüyorsam annesi babasıda o kadar özlüyo sonuçta

Back
X