- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #202.021
Amin inşallah yaaa:) hadi bakalımaynen 64lere düş artık hadi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah yaaa:) hadi bakalımaynen 64lere düş artık hadi![]()
Hadi bakalım ay senin kolonda olmak için uğraşıyorum valla canısı :)bende 58zuzuzuzu1234
İlk geldiğim zamanlar ne acemi idim yaw 70 kiloyunun besini geride bırakmak çok iyi oldu gerçektenaynen 64lere düş artık hadi![]()
hızlı veriyosuuun hazır kilo vermen durmamışken diyeti bozma baya bi gider böyle kuzumİlk geldiğim zamanlar ne acemi idim yaw 70 kiloyunun besini geride bırakmak çok iyi oldu gerçekten
annem yaylaya çıkıcaktı yanlarına uğradım emante vardı öyleay bende sabah 7 olmadan kahvaltı yaptım yollara düştüm anama gittim bayağı yürüdüm işe geldim öldüm acımdan öğlen ne yicik onu da bilmiyom
calışlıyorum bebeğiiimm pazartesi yogunlugu var bugünnapyonuz![]()
makarna salçalı yarım tabak yanına salata dışardan ya da bunu yiciktim kendi menümü evde unuttum da azcıkcalışlıyorum bebeğiiimm pazartesi yogunlugu var bugün
sen napıyosunn neler yedin bakim![]()
makarna salçalı yarım tabak yanına salata dışardan ya da bunu yiciktim kendi menümü evde unuttum da azcık
ama bugün hep tokat yiyim ben
iyiyim kuzuumkaptinn sen nasıl oldun
hakettiiinnn al bunudaaaama bugün hep tokat yiyim benyürüş yaptım geldim üstüne kefir içtim wc sorunu kalkar yarın akşam bir kase yoğrt yerim başka bişi yemem
makarna salçalı yarım tabak yanına salata dışardan ya da bunu yiciktim kendi menümü evde unuttum da azcık
iyiyim kuzuum
hakettiiinnn al bunudaaaay su kefiri nasıl içiyosn yaa
![]()
tebrik ediyorum sizibende evde unutmusum![]()
hakketen cok kötü tadı allah affetsin amabende kefir içemiyorumgeri gelcek gibi oluyo
![]()
iyiyim kuzuum
hakettiiinnn al bunudaaaay su kefiri nasıl içiyosn yaa
![]()
bende içemezdim ama enerji çalışamasında hoca özellikle kefir su üzerlik istemişti ordan alıştım meyveli içiyorum birde kayısı ve kara üzümlüsü çok güzel ama bulması zor diyette de çok işe yarıyor wc sorunu için yarın wcye düzgün çıkıcam makarna da doldurdu mideyibende kefir içemiyorumgeri gelcek gibi oluyo
![]()
tebrik ediyorum sizi
hakketen cok kötü tadı allah affetsin ama![]()
bende içemezdim ama enerji çalışamasında hoca özellikle kefir su üzerlik istemişti ordan alıştım meyveli içiyorum birde kayısı ve kara üzümlüsü çok güzel ama bulması zor diyette de çok işe yarıyor wc sorunu için yarın wcye düzgün çıkıcam makarna da doldurdu mideyi