Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Valla kacamak yapmayan kazanıyo canim cok iyi yapiyosun hedefe odaklanmak en iyisi:KK55::KK19: bak ben kilo koruma yapmama rağmen haftada bir yiyorum diger 5 6 gün diyetteyim kiloyu vermek de korumak da emek istiyo:silah:

Ayy ben gecen gün ilk defa semizotunun yemegini yaptim ve daha once niye yapmamışım dedim kendime cok begendim:kk77: ben soganla kavurdum ayni ispanak yemegi gibi yaptim :kk77:

Aynen canım.. korumakta bir o kadar zor
....
semiz yenmez mi onu börekte yapıyoruz harika oluyor

Niye sıkıyon portakal :tokat: coh seker olur o :tokat: Bi dende portakal soysan daha iyiydi:tokat: neyse ver iciyim :kahve:hmm :kahve:giziillll:kahve:hmm hiii:kahve:
Ben yumurtami acik sarisi civik severim beyaz kizmi iyce kizarsin baharatlarla tatlandirilsin tememdir:kahve:savolasin:kahve:
ayy bende öyle severim ama annem pek güzel yapar ben onun gibi yapamam :kk77:

Kizlar bugün beni tutunnn:) is yerine Pasta getirmisler cesit cesit, Tatli cörekler ufffff.
Suan yanindan gecmeyi basardim ama ilerleyen saatlerde zorlanabilirim:)
verdiğin kiloları düşün onları geri almak istermisin kaç gün vermek için aç kaldın direndin tutarlı yedin hadi yapabilirsin bir çok kere daha yanlarından geçip gitmeyi

SchonerDuft SchonerDuft kuzum gunaydın cok uzuldum sende mi kaçırdın kuşunu :KK43: :KK43: insan çok üzülüyor bende etkisinden yeni çıktım hep düşünüyorum acaba yaşıyo mu napıyo diye insan çok alışıyor
evet evcilleştirmemeiştik bunu çiftlerdi gözümün önünde kaçınca daha kötü oldu inşallah biri bulurda ölmez

evet evcilleştirmemeiştik bunu çiftlerdi gözümün önünde kaçınca daha kötü oldu inşallah biri bulurda ölmez
inşallah ölmemiştir seninkide benimkide :(
tartıldın mı sabah vermişmisin menün güzel çubuk fazla yemişsin sadece
evet yemek yiyemicem diye çubuğu yedim kucuk paketlerden tutsun diye bu sabah tartılamadım kuzum

Sende spor oncesi sonrasi beslenme yazilarini oku araştir miktari bilmek onemli kaslari cok sisirmek isteyenler cok yiyo biz az az yicek unutma:KK53: pilava makarnaya gömülürsenn spor yapiyom diye kilo alın sonra:KK70:
kilo almak yok artık :KK51: ama işte bnm derdim her akşam cok terlicem duşa girmek zorunda kalcam :işsiz:
Günaydin Kizlar,
Sabah bi büyük bardak limonlu su ictim ve günüme öyle basladim:)
1adım önce başladım diyosunnn :KK8::KK8:
Kizlar bugün beni tutunnn:) is yerine Pasta getirmisler cesit cesit, Tatli cörekler ufffff.
Suan yanindan gecmeyi basardim ama ilerleyen saatlerde zorlanabilirim:)
ayy demeee :bicak: kim getirmiş oyle onları niye getirmişler :ruh:
bana günaydın demedin :110::110:

Back
X