Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evettt bence de HoppaHoppa

ama keskee sabah tartılsaydııınn ac akrnına tartılıyoruz cuma günleri :ukala:
canim ben is yerinden bugün erken cikicam yani ögle yemegimi evde yicem, kahvaltiyada bi kahve ictigim icin ac karnina tartilmis oluyorum:)
biliyorum cok sagliksiz ama su ise giderken kahvalti etmeme huyumu birtürlü birakamiyorum okul zamanimdada öyleydi:(

Gördüm gördüm görmez miyim

En ince sensin di bana, belin ince di bana :KK70:

Çok güldüm o mesajlara

O zaman söylüyorum

En ince gadın sensin :KK8:

Başka şehire mi taşınacaksınız keptin:KK33:
Ben de bir gün hiking yapacak bir sevgili istiyorum
Böyle benle Amazon ormanlarına falan dalsın :KK70:

Jilliandan daha mı zor peki?o_O Gerçi adı bile insanity max falan :KK70:

Onu nasıl kontrol ederim bilmiyorum ki:silah:
Ben metabolizması çok hızlı bir insanım babamdan geçmiş bu özellik :KK53:
Sosyal bir hayatım olsa eğitim, iş vb böyle şişmiyorum yerken bile ya da çabuk veriyorum o_O
Belki daha çok kalori almak lazım

Ama gidişata bakacağım
Hem sadece diyet yapmıyorum ya sıkılaştırma falan da yapıyorum Jillianla bence sporu bırakmasam bir şey olmaz ya da ben öyle inanmak istiyorum:KK23:
Ooww beni öven bi bağyann:rolleyes: hee en zayif beeeenim heee:rolleyes: hayatim boyunca hep tombul olunca böyle oldum zayiflayinca :KK70:nasil bir cümle oldu bu:KK70:
İnsanty her gün baska bi video yapiyosun o yuzden daha eğlenceli gelmisti bana:KK28: ama vuccudumdaki degisimi jillianda yasadim ilk jilliani yapmıştım o yuzden jillianin yeri ayri:confused:

Bu arada 5 yıl sonra dün gece ilk kez 8den sonra bir şey yemedim

Menüye belki yoğurt ve tahıl yerim yazmıştım ama sıktım dişimi

Hep uyuyamam açken diyordum ama uyunuyormuş

Biraz zor oldu ama yaptım döne döne

Kendimi nazlayıp şımartmışım sadece yıllardır :sopa:
resmen öz eleştiri:KK9::KK9: hepimiz aynı seyi yapmıyo muyuz zaten yok ben aç uyuyamam yok dayanamıyorum yok ekmeksiz yapamam diye diye alındı bu kilolar hep :ukala:

***14. TAKİM 519. ETAP***

nuffiun(71///%)
zuzuzuzu1234 (64.3///%)
keptinn(54/53,5/0.5/%0.93) mezun olmak istiyor
poncikbirgelincik(59.3///)
senad(61.8/61.5/0.3/%0.49)
htc71(63///%)

14. Takım Ortalama:%

Geçen hafta çok güzel gitmişti ama bu hafta pek olmadı :bicak: artık Ramazan geldi ama Mutluyum hep kilo verirdim normalde Ramazan'da bakalım inşallah yine öyle olur :deli:
az olsun öz olsun kalıcı olsunn bibiğiimm:KK53::KK53:

kaptinn kaptinn canısı sen 50 mı olsan acaba :)
oldu canım ya vallal eritceniz beni burda sonunda :D:D:D bn daha ev alışverişi yapcam evimi yerleştircem düğün için koşturcam iyice 45 kilo mu evleneym :D:D

Doğru diyorsun bizde ormanlar ayyaş falan kaynıyor :deli:
Pek tekin olmuyor
Ben de çok cesaret edemem açıkçası
Ama gideceğim yer baya yeşillik, ormanla, dağla kaplı bir yer, gölü falan var
Artık Eylülden sonra hiking & bisiklet düşünüyorum
Hem takacaksın kulaklıkları mis çayır çimen kokulu yerlerde yürüyeceksin:KK33:
türkiye spor bakımından cok yetersiz anlayışsız bence yada kandınlar için mi geçerli bu bilmiyorum ama ben kualklık takıp bizim burda koşuya cıksam ertesi gün babama kadar gelir söylenen laflar o yüzden hiç kalkışmıyorum :D:D
zaten öküz gibi de bakıyolar :tokat: ama yanımda nişanlım olursa ve bi motorumuz olursa rahat rahat daha taşa gidebilirz spor için :KK53:

Nuffiscim Jillianın olayı kas yaptırması
Ben de sevmiyorum açıkçası kaslı olmayı istemiyorum
Ama şöyle düşün
Vücudunda kas oranı arttıkça
Uyku sırasında verdiğin kalori miktarı bile artıyor
Bu şekilde çok daha rahat veriyorsun bence kiloları
Kas çıkarsa da çıksın
Sonrasında başka egzersize geçerek yavaş yavaş salarım sarkmadan diye düşünüyorum ben
Çünkü etkilerine kendim denediğim için kefilim
İşe yarıyor Hoppa
hm artık vereyim de kalan 7 kilomu kurtulayım diyetten çok sıkıldım çünküüüüü

en fazl 1 hfta yapabilmiştim bakalım şimdi devam ettirebilcem mi sizinle beraber yaparım gibi gelyio :rolleyes:

oww bence cok iyi vermişssin kuzuuuubide ağlanıyosunn:tokat:

vlla kalınlastırmadı ben yaptım biraz ama :ukala: sanmıyorum kuzum öle kalınlastırması için cok agır sporlar yapmak lazım gibi geliyo bana

he ok o zaman .. birden olması mümkün değil ma kadın ne kdar kaslı erkek gibi olcak devam ederse spora ondan korktum azcık .. dün izledim videoyu ypacaktım hatta sizle başlamış olmak için yapmadım yarın başlarım artık yapmaya

resmen öz eleştiri:KK9::KK9: hepimiz aynı seyi yapmıyo muyuz zaten yok ben aç uyuyamam yok dayanamıyorum yok ekmeksiz yapamam diye diye alındı bu kilolar hep :ukala:

az olsun öz olsun kalıcı olsunn bibiğiimm:KK53::KK53:

oldu canım ya vallal eritceniz beni burda sonunda :KK70::KK70::KK70: bn daha ev alışverişi yapcam evimi yerleştircem düğün için koşturcam iyice 45 kilo mu evleneym :KK70::KK70:
:D ay ben 53 görsem bı elli olayım derdim sanırım daha çocuk yapacan yawww :D

Zaten erkeklerin çoğu öyle değil mi
Sinir bozucu mahluklar :63:

Menülerimi paylaşıyorum canım burada
Aç kalmıyorum
1400 kalori hedef koydum Jillianın dediği gibi :KK28:

Bir gece yememek çok dokunuyor işte :-)
Benim kötü alışkanlığım da o :KK23:

evet canim Dogru güzel yiyorsun aslinda:), ah sorma bide kötü olan sürekli banadahadi birlikde yiyelim hadi söyle hadi böyle diye diye bi sistim gitti:) birzamanlar 179 boya 59 kilo bi kizdim en son sene basinda bi ciktim tartiya 79 göstermezmi ben sok tabi tamamen kafaya zayiflamayi koyana Kadar gecti baya ama suan 74 kg civarindayim hedefim 68 tabi 59lari görmek cok zor geliyo bana artik:bicak::bicak:

evet canim Dogru güzel yiyorsun aslinda:), ah sorma bide kötü olan sürekli banadahadi birlikde yiyelim hadi söyle hadi böyle diye diye bi sistim gitti:) birzamanlar 179 boya 59 kilo bi kizdim en son sene basinda bi ciktim tartiya 79 göstermezmi ben sok tabi tamamen kafaya zayiflamayi koyana Kadar gecti baya ama suan 74 kg civarindayim hedefim 68 tabi 59lari görmek cok zor geliyo bana artik:bicak::bicak:
Öyle deme bence görürsün canım ya

Hee bi tek carsamba günü kötü beslendim :sus: sonrasında hep sağlıklı şeyler yidim aslinda eksi bekliyodum ama dünle ayni çıktım :mapus: ossundu iyi boyle ama inecem 52 ye geri tabi:sus: acıy yiiook:tokat:
her hafta 1 gün çöp oluyo zaten muhakkak bunu da yenebilsek incecik kalcaz:deli::deli: ramazan geldi artık düzene gircek beslenmemiz :halay:
Ama ben bu hafta 62 görmek istiyordum kendimi mahvettim valla vermişim :KK70: kaptinn kaptinn
aman boşver o kadar stres yapma bayrama herkes kilo verdiğini farkedicek özellikle uzun süredir görüşmediklerin :KK8::KK8:
Ayy benim temizlik yarim yamalak oldu hep biseyler çıktı ama zor olanlarii hallettim bende bugun buzdolabı ve mutfak dolaplarıni halletcem :temizlik: Jillian bacı iyi terletir:KK70:
bende dolap silcem en sevmediğim :D:D anam da yok evde bi başıma nasıl yapcam bilmem sahur içinde börek yapcam patisli :sus:
canim ben is yerinden bugün erken cikicam yani ögle yemegimi evde yicem, kahvaltiyada bi kahve ictigim icin ac karnina tartilmis oluyorum:)
biliyorum cok sagliksiz ama su ise giderken kahvalti etmeme huyumu birtürlü birakamiyorum okul zamanimdada öyleydi:KK43:
kahvaltı bnm içinde zor ama mecbur yapıyorum :bicak: sabahları hiç canım istemiyo zorla yiyorum sende ye:tokat:

Ooww beni öven bi bağyann:rolleyes: hee en zayif beeeenim heee:rolleyes: hayatim boyunca hep tombul olunca böyle oldum zayiflayinca :KK70:nasil bir cümle oldu bu:KK70:
İnsanty her gün baska bi video yapiyosun o yuzden daha eğlenceli gelmisti bana:KK28: ama vuccudumdaki degisimi jillianda yasadim ilk jilliani yapmıştım o yuzden jillianin yeri ayri:confused:
aynı kilodayız cınııımmm :süslü::süslü::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

en fazl 1 hfta yapabilmiştim bakalım şimdi devam ettirebilcem mi sizinle beraber yaparım gibi gelyio :rolleyes:

Evet lütfen bizimle kal
Benimle kal
Ben bırakmayacağım
And içtim bugün 30u tamamladım yazıp albüm yapıp hepinize değişimi göstermek istiyorum :KK200:

Ben de hiçbir zaman çok zayıf olamadım
En düşük 47ye düştüm onda da Afrikalı çocukların beyaz tenli haline benzedim :D
Çok yakışmıyor o kadar da be
Azcık kum saati gibi olmak istiyorum ben
Şu an mamut gibiyim o ayrı :D
Bkz. kum saati olmak isterken mamut olmak :D

Acı yok rocky :KK70:
Acımak yok
Açıp Jillianın bağırmalarını izliyorum kendime geliyorum :confused:

kankililikolarmmm:KK19:
:KK15::KK15::KK15: napiysuuunn :KK200:sahura neler yapcannn söle bana da :sus:
hm artık vereyim de kalan 7 kilomu kurtulayım diyetten çok sıkıldım çünküüüüü

he ok o zaman .. birden olması mümkün değil ma kadın ne kdar kaslı erkek gibi olcak devam ederse spora ondan korktum azcık .. dün izledim videoyu ypacaktım hatta sizle başlamış olmak için yapmadım yarın başlarım artık yapmaya
spor eğitmeni o kuzucum normal onun öyle olması :D biz günde yarım saat yapcaz o nerdeyse bütün gün spor yapıyo :kahve:
:KK70: ay ben 53 görsem bı elli olayım derdim sanırım daha çocuk yapacan yawww :KK70:
cocuk yapmaya karar verince bakarız :D:D şimdilik yiteeee:deli:

:KK15::KK15::KK15: napiysuuunn :KK200:sahura neler yapcannn söle bana da :sus:

spor eğitmeni o kuzucum normal onun öyle olması :KK70: biz günde yarım saat yapcaz o nerdeyse bütün gün spor yapıyo :kahve:

cocuk yapmaya karar verince bakarız :KK70::KK70: şimdilik yiteeee:deli:
İnan ben hamile kalırsam diye veriyorum ne kadar az kilo o kadar iyi benim için :D

Back
X