Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bence de ya sonuçta sıkılaştırma-kas yapma programı Jillian :21:
Ben de o yüzden 10 bu jillian turunda
10 da öbüründe olsun istiyorum
Belki bu bitince Leslieye ya da başka bir programa geçerim
O zamana fikirlerinizi isteyeceğim zaten gidişata göre
Ve sporu bırakmayacağım :KK19:
bundan sonra leslie hafif gelir bana sorarsan
insanity max 30 türü programları araştırıp onlara başlayabilirsin hem kilolar gitikten sonra hafifte kaslanırsın :KK8: ben kardio sporlarını daha cok seviyoum yani spor yaparken terlemek yorulmak daha güzel geliyo bana o yüzdendir ki kendime yürümek içn değil koşmk için yerler arıyorum:KK4:

insanity max 30 türü programları araştırıp onlara başlayabilirsin hem kilolar gitikten sonra hafifte kaslanırsın :KK8: ben kardio sporlarını daha cok seviyoum yani spor yaparken terlemek yorulmak daha güzel geliyo bana o yüzdendir ki kendime yürümek içn değil koşmk için yerler arıyorum:KK4:

Tempoya alışabilirsem bunu çok daha uzun sürdürebilirim
Alışırım diye düşünüyorum sonuçta 30 dkyı geçmiyor
Bakalım
Yok mu kuzum sizin oralarda böyle mesela yeşillik bir alan veya da stadyum olabilir açıkça orda turlayabilirsin
Çimlerinde de ısınma hareketleri yaparsın :KK49:
Gerçi Jilliana başlayınca halin kalmaz bunlara pek :KK75:

Hoşbuldum

Hakkınızda çok güzel şeyler duydum efenim

Sporla çok haşır neşirmişsiniz :KK33:

Ben de Jilliana başladım dün

Bacaklardan almadım ki canım işte
Onlar eskiye göre kalınlaştı ama en çok göbeğe gitti
Garip aslında hep totomdan vururdu kilolar beni :KK57:
Zaten hep totom büyüktü :KK70:
Ona yapacak bir şey yok artık kemikler :p
Şaka şaka :KK70:

Heh bu arada çok sağol canım
Ben de kağıda yazıp
1. gün adı altında yapıştırdım duvara ama nolur nolmaz tabi bir anda alev falan alırsa :KK70:

Benden iyisin :silah:
Ben bile yazdım şu vahim ölçülerimi :KK53:
Evet spor yapmayi cok seviyorum:halay: bende jillian yaptim 2. haftasinda sakatlaninca birakmak zorunda kaldim ama 2 haftada bile degisim cok guzeldi :spor::KK16: ben suan ağırlık çalışmasi yapiyorum kendim:KK59: az biraz karin kasım bacak kol ve kalca kasım vağ:KK59: kendimi övmeyi pek sevmem:KK70::KK70:

Günaydın kizlar:KK68: spor time:spor: son sabah sporu :deli:
IMG_8761.webp
:KK200:

Tempoya alışabilirsem bunu çok daha uzun sürdürebilirim
Alışırım diye düşünüyorum sonuçta 30 dkyı geçmiyor
Bakalım
Yok mu kuzum sizin oralarda böyle mesela yeşillik bir alan veya da stadyum olabilir açıkça orda turlayabilirsin
Çimlerinde de ısınma hareketleri yaparsın :KK49:
Gerçi Jilliana başlayınca halin kalmaz bunlara pek :KK75:
aynen öyle saatlerini harcamıyosun ki eger günde sadece 30 dk ysa onunda hakkını vermek lazım bence :dondurma:
yok ki yaa ürüyüş için bile alan yok bizim burda :110: belki evlendikten sonra eşimle pazar günleri park var oraya gideriz koşu içinn. ben bayılırım açık hava sporlarına doğa yürüyüşlerine vs:KK36:

günaydııınn hayırlı cumalar bibiğiimmm:KK36::KK36:
bnmde son sporsuz günüm yarın başlıyorum :KK53:
Ay ben 3 gün ara verdim ağırlık çalışmaya kolumun ağrısı gecti ama ağırlık alınca hissettim tekrar bende ağırlıksız yaptim dün sporumu 1 hafta ağırlıksız devam edim diyom:bicak:

Ben insanty max30 u jilliandan daha cok sevmistim:sus: baya etkili o da:spor:

***aday listesi***

@SekerPancarii(52.8/53.4/-0.6/-1.14%)
@sarraf (78.3/78.1/0.2/%0.25) listeye girmek için gerekli:76kg
@Buki_89 (74.3/74,0/-0,3/%0,40) yeni üye b.kg:73.4 b.tarih:12 mayıs hedef 68
@Yuzlesmegunu(102/93,3//%) yeni üye b.kg:102 b.tarihi:12 mayıs hedef75
@Naazzli58 (87///%) yeni üye b.kg:87 b.tarihi:24 mayıs hedef70
@nymphedoraa (87///%) yeni üye b.kg:87 b.tarihi:24 mayıs hedef60
Velvette Velvette (79.8///%) yeni üye b.kg:79.8 b.tarihi:24 mayıs hedef60
@Grace_e (70///%) yeni üye b.kg:70 b.tarihi:24 mayıs hedef63

aday listesi yüzdesi:%
Ben bildirim yapmiycam gayrı:deli: ama hafi söylim kilomu 53.7 arti 300:deli:

Bir ayda o kadar kilo verebilmek mümkün mü?
Bir de çok hızlı verirsen sarkarsın diyorlar keptin o_O

Kizlar benim bildigim kadariyla bi haftada bir kilodan fazla vermek sagliksiz cünki yagdan cok kas yada su eksilio. o yüzden en sagliklisi ayda bes kilo vermek daha fazlasi hem zararli Hemde kalici degilmis:)

Günaydin kizlar,
ben Sabah cok acele ciktim evden tartilamadim, bildirimimi aksam yapacam amaaa eksim var yani de nekadar tam onu bilmioyrum umarim en az eksi 300 bildirebilrim hedefim tabiki Eksi 500:)

Ay ben 3 gün ara verdim ağırlık çalışmaya kolumun ağrısı gecti ama ağırlık alınca hissettim tekrar bende ağırlıksız yaptim dün sporumu 1 hafta ağırlıksız devam edim diyom:bicak:
sen bence agırlık alma bi süre eline :bicak::bicak::bicak:
Ben insanty max30 u jilliandan daha cok sevmistim:sus: baya etkili o da:spor:
bende yapmadm ama izledim :D bigün jillian ı bitirebilirsem ilk işim ona başlamak olcak:KK53:
Ben bildirim yapmiycam gayrı:deli: ama hafi söylim kilomu 53.7 arti 300:deli:
52ye inip öyle bırakaydın bildirimi :tokat:

Kizlar benim bildigim kadariyla bi haftada bir kilodan fazla vermek sagliksiz cünki yagdan cok kas yada su eksilio. o yüzden en sagliklisi ayda bes kilo vermek daha fazlasi hem zararli Hemde kalici degilmis:)
evettt bence de HoppaHoppa
Günaydin kizlar,
ben Sabah cok acele ciktim evden tartilamadim, bildirimimi aksam yapacam amaaa eksim var yani de nekadar tam onu bilmioyrum umarim en az eksi 300 bildirebilrim hedefim tabiki Eksi 500:)
ama keskee sabah tartılsaydııınn ac akrnına tartılıyoruz cuma günleri :ukala:

bende yapmadm ama izledim :KK70: bigün jillian ı bitirebilirsem ilk işim ona başlamak olcak:KK53:

Aynen bi hafta daha ağırlıksiz gidiyim sonrra yavas yavas gecerim agirliga geri:dua: ne guzeldi agirlikla yaa neden hep sakatlananıyom:tokat:
Ramazanda düşerim kesin zati:sus: yine söylerim indim çıktım diye :sus: temizlik yapiom bu ara pek dikkat edemedim ondan oldu hep :sus: karın kasım yedikce belli oluyo sanki:KK70: yediklerim kaslarimi besliyo olabilir mi:KK70: hayallerrrrrr:KK70:

bende yapmadm ama izledim :KK70: bigün jillian ı bitirebilirsem ilk işim ona başlamak olcak:KK53:

Bence ağır spora baslamanin en guzel yolu jillian degisime inanamicaksin:rolleyes:

Aynen bi hafta daha ağırlıksiz gidiyim sonrra yavas yavas gecerim agirliga geri:dua: ne guzeldi agirlikla yaa neden hep sakatlananıyom:tokat:
Ramazanda düşerim kesin zati:sus: yine söylerim indim çıktım diye :sus: temizlik yapiom bu ara pek dikkat edemedim ondan oldu hep :sus: karın kasım yedikce belli oluyo sanki:KK70: yediklerim kaslarimi besliyo olabilir mi:KK70: hayallerrrrrr:KK70:
hee kasları besliyodur hee :D:D:D bence dikkat edemesende artık ne yiyip ne yememen gerektiğini biliyosun:sus:
ramazanda da dikkat ettin mi tm bu iş acıy yok acı yokkkk:tokat:

Back
X