Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Oha kiz 200gram ile zor yaptım :KK70:

Evet 5 sn ama daha fazla değil diye kendi söyledi video sırasında
Ama durmadan 5 sn vermek de iyi olmaz bence
Sesini çok açmıyordum genel olarak hadi devam, durmak yok, söz verdik yapacağız, biliyorum ölecek gibi hissediyorsunuz vb gaz verici şeyler dediği için:KK70:

Ama yarın daha çok açarım, paylaşırım önemli başka şeyler de derse :KK28:

:oha:

Çılgınbirgelincik e terfi ettin bence sen

Nasıl yaptın 1.5luklarla

Benden çetin çıktı herkes ya :KK70:

Yok artık

O daha ileri seviye ve kendini zorlamak isteyenler için

Ben yeşilliyi yapıyorum

O daha giriş seviyesindekiler için

Zorlananlar için :KK53:

ben yaparsam böyle yaparııııımm :cool::cool:

Selam kizlar. Ne zamandir gelemedim. Basima gelenleri anlatayim size. Faturamin taahutu doldu yeni kampanyaya gecis yaptim o ara netim gitti birnkac gun sonra kampanyaya gectim net geldi bu defa telefonun bataryasi gitti kav gundur magdurum. Esimin telinden gireyim dedim sag olsun netini bitirmis bana kalmadi eknpara odememek icin de gelemedim Nasilsijiz cok ozledom hepinizi sizlerinde beni ozledigininhisseduyorum hepinizi cok cok seviyorum kaptinn kaptinn SchonerDuft SchonerDuft poncikbirgelincik poncikbirgelincik @ParteMoralll @SekerPancarii @selcanmehmetcan
Bebegiimmm çok merak ettim seniii çok şükür iyisinnnn

Kızlar nisanlim bizdeydi yemek yedik ve cok abarttiikk :dua: sohbet muhabbet ne yedik anlamadım bile valla az önce gitti şimdi bi keyif çayı içelim bende kalkıp spor yapcm video yu indirip :KK8:

Kızlar nisanlim bizdeydi yemek yedik ve cok abarttiikk :dua: sohbet muhabbet ne yedik anlamadım bile valla az önce gitti şimdi bi keyif çayı içelim bende kalkıp spor yapcm video yu indirip :KK8:
:tokat::tokat:
yemekten sonra tavsiye etmiyorum bende çorbadan sonra yaptım karnımda sallandı durdu ekmaade az yiyince :KK53:

Back
X