- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #205.101
Naaabiyonuz bea 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahahahahaahhaha kafayi yidimNaaabiyonuz bea![]()
BindiHahahahahahaahhaha kafayi yidim
Nyeeee heycanlaniyosunBindi
Yarının heyecaniyla uyuyamadimBici Bici yapcam daha
![]()
Yarin ne var kizzzBindi
Yarının heyecaniyla uyuyamadimBici Bici yapcam daha
![]()
OruçYarin ne var kizzz
Amiiinnnn kuzuYarin simdiden gozumde buyuyoooo allahim kolaylik ver insallaaaahhhhepimize
![]()
Hayırlı sahurlar bebeğim ben yedim baya hemde şiştimUğrayan olursa gruba şimdiden iyi sahurlar![]()
Bende baya bir yiyeceğim az sonra açlıktan ölüyorum diye ağlarım falan 17 saat az değilOruç
Amiiinnnn kuzu
Hayırlı sahurlar bebeğim ben yedim baya hemde şiştim![]()
Ben menemen yaptım koca bi tava onu yedik bileBende baya bir yiyeceğim az sonra açlıktan ölüyorum diye ağlarım falan 17 saat az değil![]()
Bir avuç ceviz attım omlet ve bir iki dilim ekmek yiyip suya gömüleceğim sanırımBen menemen yaptım koca bi tava onu yedik bile
Erken oldu ama uykum geldi uyursamda uyanamam falan
Sen ne yiceksin kuzu![]()
Ay sorma bende bi saattir bardak bardak su içiyorumBir avuç ceviz attım omlet ve bir iki dilim ekmek yiyip suya gömüleceğim sanırımaç yine yaşarım da su daha sıkıntı sanki o bitince baş ağrısı yapıyor insanda
![]()
Aynen artık midemde suların oynadığını hissediyorumAy sorma bende bi saattir bardak bardak su içiyorumama illaki bitcek o su kaç saat sonucta
![]()
Amiiinn kuzum Rabbim oruçlarimizi kabul etsin iyi uykularAynen artık midemde suların oynadığını hissediyorumAllah kolaylık versin valla tüm oruç tutanlara 17 saat cidden çoook uzun
3 gun yaptım ben tabi listeyi kendime göre değiştirdim ilk gün zorluyor ama sen oruç tutacaksın olmazben yapamam ki onu oruç tutmaya başlıcam pazartesihemde zorlar sanıyorum hiç tam yapamadık ama
Yok bebegim tutamıyorum tansiyonum düşüyor günler de zor uzun olunca riske edemiyorum kan değerlerim etkileniyor çünküVallaaa bihtirdiniz beni
Sen oruc tutucakmisnn
niye bunu yapmadinn niye niye![]()
Anladim canimm eee tabi uzun cunku gercekten kotu olursunnnnn yaaaaYok bebegim tutamıyorum tansiyonum düşüyor günler de zor uzun olunca riske edemiyorum kan değerlerim etkileniyor çünkü
amiinnnnnnnnnnnKizlar allah kabul etsin dayanma gücü versin günaydın bu arada
Çünkü spor yapmıyordun
Çünkü kuş kadar yiyorsun depoluyor onu vücudun
Bakıyorum menülerine kalorileri çok az
Özellikle kahvaltılar
Olacak ben inanıyorum
![]()