- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #205.201
Kimseye cevap vermiyorm basim agrimaya bsladi gidin basimdan hepiniz
Bende calısıcam ders borçlar hukuku biticek sabaha kadar yemek ne yapacaksınız ben karar veremedim dahaÇok canım sıkıldı
Şeker, pasta, çörek yiyememek can sıkıcı.
Ders çalışmak da
Bugün bir motivasyonsuzluk içerisindeyim :/
Ay size imrendim ben ya vicdanen kötü oldum tutamadığım için yarın tutsam mı diye düşünüyorum ama hafta içi zorluyor işyerinde kötü olursam diyorumKızlar sahurda Kim ne yedi
Tutamiyor musun ki tatlım dayanamıyor musun yoksa bı rahatsızlık falan mı varAy size imrendim ben ya vicdanen kötü oldum tutamadığım için yarın tutsam mı diye düşünüyorum ama hafta içi zorluyor işyerinde kötü olursam diyorum
Mercimek çorbası Menemen yoğurt salata bibigimmKızlar sahurda Kim ne yedi
Sağlığını riske atma canımın içi sende fakir doyurursun oruç yerineAy size imrendim ben ya vicdanen kötü oldum tutamadığım için yarın tutsam mı diye düşünüyorum ama hafta içi zorluyor işyerinde kötü olursam diyorum
HIM iyiymiş :) bende yumurta çay zeytin Çorba ne buldu isem yedim ekmek falan yokMercimek çorbası Menemen yoğurt salata bibigimm
Ben uyumadim gece ondan öyle hazirladim kuzum yoksa nerde uyku sersemiHIM iyiymiş :) bende yumurta çay zeytin Çorba ne buldu isem yedim ekmek falan yok
Hafta sonları genel de böyle oluyo kuzum pek kimse olmuyo buralar da eh bide ramazan oluncaaa
Spor güzel hissettirir bence de yap
Bende calısıcam ders borçlar hukuku biticek sabaha kadar yemek ne yapacaksınız ben karar veremedim daha
Ben hep burdayim zati işlerim olmadıkçaHafta içi gelcenis mi sös mi
Off çok sıkıcıydı be
Ama yarın sabah da aynı saatte yapıcam
Biraz disiplin katayım hayatıma
Madem spor + diyet yapıyoruz
Hepsini düzene sokalım
Bir de şu açıdan bak
Şimdi halledersek Temmuzda rahat ederiz hem ders hem spor hem diyet bakımından
Fırında sebzeli balık
ve çorbada karar kıldım
Anladım tatlım iyi bakalim :) inşallah bu ay iyi gider kilo yaBen uyumadim gece ondan öyle hazirladim kuzum yoksa nerde uyku sersemi
Anemi taşıyorum degerler hep düşük kışın az da olsa tutuyordum yaza gelince sıfırTutamiyor musun ki tatlım dayanamıyor musun yoksa bı rahatsızlık falan mı var
Onu ara ara yapıyoruz koli hazırlıyoruz kendi evime ne alırsam koliyi de öyle hazırlıyorumSağlığını riske atma canımın içi sende fakir doyurursun oruç yerine
Ben hep burdayim zati işlerim olmadıkça
Ders çalışmak. Hele ki evde ders çalışmak cidden zor düzen tutturamiyosun disiplin yok okul gibi olmuyo hiç ben de pek sevmem zaten ders çalışmayı
Anemi taşıyorum degerler hep düşük kışın az da olsa tutuyordum yaza gelince sıfır
Kaçta çalışacaksın ders bende sana uyayım erken saat değilse ben gece çalışırım bugün arkadaşlar ile paylaşıyoruzHafta içi gelcenis mi sös mi
Off çok sıkıcıydı be
Ama yarın sabah da aynı saatte yapıcam
Biraz disiplin katayım hayatıma
Madem spor + diyet yapıyoruz
Hepsini düzene sokalım
Bir de şu açıdan bak
Şimdi halledersek Temmuzda rahat ederiz hem ders hem spor hem diyet bakımından
Fırında sebzeli balık
ve çorbada karar kıldım
Kaçta çalışacaksın ders bende sana uyayım erken saat değilse ben gece çalışırım bugün arkadaşlar ile paylaşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?