- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #205.161
Ben dun yaptimmm bugune camasir isim kaldi. Zor bigun olucagini bildigimden is birakmadmAyy esim erken geliyo ya isten kiz dün mutfagi temizledim sonra esim geldi yemek falan bugünde kizi doyurdum acik uyudum sonra evi süpürdüm bulasik yerlestirdim simdi çamaşır asıcamiş bitmiyiii bugun oturacaktim güya
Bildigim kadariyla o form caylarinda sinameki var. Onlar fazla kullandigin da zararli.
Bagirsaklarn alistiginda sonra cayi birakinca wc sorunlarn cikar. Arkdsm bizzat yasadi cay iciyodu birakinca 3 4 gun cikamiyodu. Bak istersen netten
günaydın . bugün ben de tekrara jilliana başlıyorum . İlk haftayı atlattıktan sonra vucut direk alışıyor ama ilk hafta sıkıntılı. sonra hareketler kesmiyor laklfalafla
Canim o form caylari gercekteb zararli bagirsakdaki suyu yok edio zamanla benim cok sevdigim ablam o yüzden vefat ettikansere cevirme riski cok yüksek,bunlar tabi en kötü durumlar, normaleede bagirsaklari bi süre sonra tembellestirio... cay icmedin zamanlar normal wc aliskanligina dönemiosun
beninde ağrıyor ama yürüyemeyecek gibi değil inşallah zorlanmayız bugün yaparkenn
Sporlar aynı ama başka video dan yaptım benya benımde agrım var dedıgın yerlerde ama senın dedıgın kadar degıl
bunu yaptımm ben
Ayy bende yaptim dün bugune iş kalmasin diye dün esim kizima oyun hamuru almışBen dun yaptimmm bugune camasir isim kaldi. Zor bigun olucagini bildigimden is birakmadmama oyle olsa ne olceeeeeek yarin gene ayni
Lifli seyler yerseniz kabiz olmazsiniz kizlar hep soyluyorm bunu sizzeeeBakmaya gerek yok
Direkt kutunun üzerine baktım
İçerikteki ilk madde sinameki zaten
Yerine ne tüketsek acaba kayısı falan belki
Diyete girince en büyük sıkıntılardan birisi de wc herhalde
Ciddiyim de lütfen
Ben de çerez gibi gelen günlere gelmek istiyorum
Başın sağ olsun Buki...
Ben de sinamekiyi görünce tembelleştirdiğini düşündüm zaten
Neyse iki kere içmiştim
Bir daha içmem artık
Lifli seyler yerseniz kabiz olmazsiniz kizlar hep soyluyorm bunu sizzeee
Bugday da olur birsuru secenek var ama ben senin kabizlik yasayacagini dusunmuyorm yeterli besleniyosun."Yarım bardak pişmiş herhangi bir baklagil türü yaklaşık 3 adet meyve kadar besin lifi içerir ve daha uzun süre tok kalmanıza yardımcı olur."
Lifli sebzeleri hiç sevmem ama baklagil olabilir
ah bu cocuklar ahhhhhhhhhhhhAyy bende yaptim dün bugune iş kalmasin diye dün esim kizima oyun hamuru almışoynarken minik minik dökmüş heryerlere anne cinnetuss tekrar süpürdüm heryeri çamaşıri seriyim oturacum aksama yemek arastiracim
Bugday da olur birsuru secenek var ama ben senin kabizlik yasayacagini dusunmuyorm yeterli besleniyosun.
Niye kimse yooookkkkkk. Nyse bende gideyimmmmmm
Ohh iyi uyumusunTünaydin kizlaarrr
Güzel uyudum heeeOhh iyi uyumusun
Eveeet kimsele yok bende menulere bakimmmmm yemek sayfalarindanİlk 2 gün olmayınca garip buldum
Ama o daha yeni başlamaktandı bence
Bu arada menülerime bakıyormuşsunuz kaptanım teşekkürler
Ben buradayım
Ama hem Ramazan hem cumartesi herkesler dinleniyordur
Ayy coh uyhum vağ
Bende iyi aslında 11 de kalktim ama kizima yemek hazirladim yattim falan bisey anlamadim esim gelince 4 gibi ailecek uyumayi planliyohGüzel uyudum heee
Sabah 4 te uyudum 1 buçuk ta uyandimm şimdi bulasik yikayip tekrar yatcam
Ben uyucam esim gelince beraber yatacuhEveeet kimsele yok bende menulere bakimmmmm yemek sayfalarindan
benimde valla
Ozaman iftari kim hazirlicakBen uyucam esim gelince beraber yatacuh
Bende iyi aslında 11 de kalktim ama kizima yemek hazirladim yattim falan bisey anlamadim esim gelince 4 gibi ailecek uyumayi planliyoh
Bütün gün yaticam iftara 1 saat kala kalkar yemek hazırlarmOzaman iftari kim hazirlicakbende yatsqm keskeee.
Simdi kizim papepes istiyoom dedi on yapiyormmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?