- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #205.461
Kızlar günaydın yeni uyanmadım ama yeni gelebildim
heryerim ağrıyor gece dönerken ağrıdan hep uyandım
Ay ben çömelemiyorum eşim bacağım için sertleşmiş didi löp löp değil eskisi gibi .. bugün daha çok zorlanacam yaparken yarını düşünemiyorum
Peki birden cok zorlanirsa bi zararı olurmu acaba?
Ah aynennnn aynennnAy ben çömelemiyorum eşim bacağım için sertleşmiş didi löp löp değil eskisi gibi .. bugün daha çok zorlanacam yaparken yarını düşünemiyorum
Ooo negüzel yakindami annenler? Bende dün annemlerdeydim bugünde evde tembelik yapiom... film izliyorumKardeşimin doğum günü annemlere geldik sen napyosun
Bende tüm gün tembellik yapiom sindi film baktim gerilim harikaydiKızlar ben geldiiim okuyup Güle güle geldim vallabaşım çok ağrıyor
Siz napiyosunuz
Ay bende arıyorum film adı neydi kızzBende tüm gün tembellik yapiom sindi film baktim gerilim harikaydi
Canısı sen jillien mı yapıyorsunRamazandan dolayıdır kuzum wc sorununu için kendini şokla ekmek az yiyorsan 1 dilim arttır aba yemekten fazla ye patlıcan ye birde yumuşak ya iyi gelir gibi
Şimdi daha rahat yaparsin sporunu diyetiniHerkese merhaba zayıf harika yol arkadaşlarım az önce misafirleri yolladım gidin sporlar oley
aynen tatlım yarın başlıyorum sporaŞimdi daha rahat yaparsin sporunu diyetini
Denedim tatlım yok yok maalesef sağol sorduğun içinSabah kayisi ve su denedinmi?
Yada süt yagsiz? Kaynamis suda olabilir
Sena gıyamam ben seni yiyeeeğrimmmBanane
Hahahahahahahahahahaahhaha bebegimmmm seni kandirmislar ben oyle dermiyimkankisimmmmmmmm
litfen yapma litfen beni tek sen tohatlarsin litfen kankisim bene oyle yapma litfen
Biri yulaf mi didiYulaftan uyduruktan biseyler yapmaya calistim ahahahah
Ben varimmHu huuu kimse yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?