- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #205.481
Hosaf denedin mi kuzum kayisi hosafi falanDenedim tatlım yok yok maalesef sağol sorduğun için
ayyyy ben seni yeieeeememm ben yemah yucemmmmmmSena gıyamam ben seni yiyeeeğrimmm
Ben de bizimkilere ıslak kek yaptıımBen varimmyemek yapiyorum esim tatli istedi bende sütlü tatlı yapiyorum
Spor listesine ben de girem mi girebiliyor mu diyet listesinde olmayanlarrSpor listesi nirdaaa
Sen cok aktif degilsin ama aktif oldugun zaman olabilir benceSpor listesine ben de girem mi girebiliyor mu diyet listesinde olmayanlarr
Yakın sayılır 40 dk mesafe var ... ay o tembelliği özlüyorum ben haftaya da gorumcecik gelecek boş zamanda kalmıycakOoo negüzel yakindami annenler? Bende dün annemlerdeydim bugünde evde tembelik yapiom... film izliyorum
Annemle pazara gidip geldim migrosu gezdik eve döndük yorulmuşumNapıyorsunuz kızlarrrr
Allah kavuştursun kuzum ....Herkese merhaba zayıf harika yol arkadaşlarım az önce misafirleri yolladım gidin sporlar oley
Evet bugün 3.gün sende başlıyor musun jilliyeCanısı sen jillien mı yapıyorsun
Ne yiyecun acepayyyy ben seni yeieeeememm ben yemah yucemmmmmm
Ne yaptın bakim geçen bende yaptım felaket olduYulaftan uyduruktan biseyler yapmaya calistim ahahahah
Ramazan olunca tatli ariyo evdekiler bana kalsa yapmazdim ama kıyamadim oruc diyeBen de bizimkilere ıslak kek yaptıım
Nbr kuzum...Ramazan olunca tatli ariyo evdekiler bana kalsa yapmazdim ama kıyamadim oruc diye
Inanirim canim söyle bi gün iyide fazlasi SIkio yogun ol daha iyi:)))Yakın sayılır 40 dk mesafe var ... ay o tembelliği özlüyorum ben haftaya da gorumcecik gelecek boş zamanda kalmıycak
Ay bende arıyorum film adı neydi kızz
Biri yulaf mi didinaptin giz
Ne yaptın bakim geçen bende yaptım felaket oldu
evde ne varsa karıştırdım öyle bişeyler yapayım dedim yulaflar bozulcaktı cunku
2 tane muz koydum dövülmüş fıstık 2 3 yk bal koydum birazda süt bunları karıştırdım sulu cıvık bişey oldusonra elimle suyunu sıktım top yapmaya çalıştım en son kalan suyuda üstlerine döktüm bide tarçın döktüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?