- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #206.461
: napıyonuz yaaaa : ahahahaha :
kuzum valla bana sorarsan 5 gibi tartıldıgın gercege yakın olandırkaptinn
Bikac gündür gözlemledigim Saat aksam bes alti gibi kilomla aksam yedi sekiz gibi cikan kilom arasinda 300gr oynuo. yani direk iiftardan önce tartildigimda daha az bi kiloda cikmis oluyorum. Hangisi daha Dogru?
ya beni tribe sokuyorsunuz burada gereksiz gereksiz alfşlafkaşlfklaşneyse SEVİNDİM şaka şaka umarım senin de boyun buna evrilir en yakın zamanda
bu arada çık tişikkir ederim kutlama mesajın için <3
tam dicektim kiBuki_89 ile snei karıstıroyurm profil foto koysanıza diye ama sen benden çnce davranmışssın
kesinlikleee bide 80lere in ip atlamaya falanda baslarsın hem sıkılaşıp hem kilo verdin mi yaz sonu şahane olcaksıınnn
kışın da kalan kiloları veririz beraber senye yaz gelsin dar kotlar bikiniler
kesinlikleeeee
Siyah dipli sarı saçlarımla baş edebileceğinizi mi sandınız
Güneş gibi gadınım ben
aynen bende öyle düsünmüstüm ok ozaman bes alti gibi yani is cikisi tartiliyorum cumakuzum valla bana sorarsan 5 gibi tartıldıgın gercege yakın olandırcünkü diğeri artık aclıgın dibine vuruyoruz abartı oluyo bence
çıkar çıkar sen umudunu kaybetmebenim annem 140tan 90a indi
sen dönyanın en gözel garısısan
Resimlerinize bayıldimmm@justholdmetight çok seksüsün hahahaaaaa
Bu ikisi olur bak bunları beğendim
ay ben istemem öle
sanada bunu buldum bak
farkettim onu benGeldiler
Kendimizi baştan yaratalım dedik fena mı ettik
gıdını yesinlerevet koydum profil foto ama o ben değilim tabi kifeyk foto laksflakflşakaş ya çok şişkoyum sığmam ki profil fotolara koysam. ben zaten gıdıdan oluşuyorum , bildiğin adeta bir fok balığıyım
anlaştık bibiğiimmmaynen bende öyle düsünmüstüm ok ozaman bes alti gibi yani is cikisi tartiliyorum cuma
umut şişkonun ekmeğiof olucak tabi hem de nasıl olucak var ya of diyorum. totoyu inceltince yakıcam ortalığı. kork benden istanbul
Biliyorum bir anda form değiştirdim
Bak sana daha seksüsünü buldumgoogle a sarraf yazınca tabi
Saol canımValla o spor yapıyorsun canısı maşallah
Hee hemide bu sefer değişik bi hedeflenahahahh kendi kendini mi ekledintaam hadi taam
oruc tutabiliyo musun kuzumm hadi ramazandan sonra dön listye hem bahceye gidersin hem diyet yparsın yaz sonuna gidersiniz doktora inşallahhhh
evet yaaayemekten sonra kalk bulaşıkları toparla derken hoop saat 11 oluyo bi erken uyuyamadm gitti
sen ne ilacı kullanıyosun kuzu
gece gecebn hafta içi erken uyuyorum cınııım bni o saatte anca hafta sonu bulabilirsin
Gunaydin tatlisgünaydın canlaarr
Gunaydin balimGunaydin kizlaaar
Giniydin pincikgünaydın kızlaaaar
Afiyet olsun canim gayet guzel menunMerhaba , ben çok zorlanıyorum oruç tutarken.
Dünki iftar menüsü: Bir salata kasesi bol limonlu ve peynirli salata, yarım göğüsten tavuk sote biberli domatesli, iki bardak ayran, meyve olarak yarım ananas ve 100 gr badem.
sahur: kahvaltı tarzı : on tane zeytin , iki dilim çavdarlı ekmek, üç yumurtadan menemen ve dört dilim kaşar. iki bardak çay.
Pehlivanimmmmmkızlar benim boynum pehlivan gibiydi aynı baya etli yanielimle sıkıyodum bi dünya et geliyodu artık sıkamıyorum ben şokk sıkılaşmısssss
Bu da partemorall yazınca çıkıyı
Herkese avatar bulduk işte
Açlık başıma vurdu
Saol canım
Hee hemide bu sefer değişik bi hedeflen52.5 iyidir
Gunaydin tatlis
Gunaydin balim
Giniydin pincik
Afiyet olsun canim gayet guzel menun
Pehlivanimmmmmzayıflayınca her biyer inceliyo yasasinnnnnnn
Ne kusuyon benimkide baya belliiibakınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?