Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kaptinn
Bikac gündür gözlemledigim Saat aksam bes alti gibi kilomla aksam yedi sekiz gibi cikan kilom arasinda 300gr oynuo. yani direk iiftardan önce tartildigimda daha az bi kiloda cikmis oluyorum. Hangisi daha Dogru?
kuzum valla bana sorarsan 5 gibi tartıldıgın gercege yakın olandır cünkü diğeri artık aclıgın dibine vuruyoruz abartı oluyo bence

evet koydum profil foto ama o ben değilim tabi ki feyk foto laksflakflşakaş ya çok şişkoyum sığmam ki profil fotolara koysam. ben zaten gıdıdan oluşuyorum , bildiğin adeta bir fok balığıyım

Bu ikisi olur bak bunları beğendim

sanada bunu buldum bak
ay ben istemem öle tiplere bak hele yaa
Geldiler

Kendimizi baştan yaratalım dedik fena mı ettik
farkettim onu ben cok hoşş olmuşunuz peeh cekiciii hele poncikkk

evet koydum profil foto ama o ben değilim tabi ki feyk foto laksflakflşakaş ya çok şişkoyum sığmam ki profil fotolara koysam. ben zaten gıdıdan oluşuyorum , bildiğin adeta bir fok balığıyım
gıdını yesinler sende zayıf olcaksınnn

aynen bende öyle düsünmüstüm ok ozaman bes alti gibi yani is cikisi tartiliyorum cuma
anlaştık bibiğiimmm bende saat 6 da tartılmış olurum kesin

Valla o spor yapıyorsun canısı maşallah
Saol canım
Hee hemide bu sefer değişik bi hedeflen 52.5 iyidir
günaydın canlaarr
Gunaydin tatlis

Gunaydin kizlaaar
Gunaydin balim
günaydın kızlaaaar
Giniydin pincik
Afiyet olsun canim gayet guzel menun
kızlar benim boynum pehlivan gibiydi aynı baya etli yani elimle sıkıyodum bi dünya et geliyodu artık sıkamıyorum ben şokk sıkılaşmısssss
Pehlivanimmmmm zayıflayınca her biyer inceliyo yasasinnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…