Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dünkü menüm;

Sabah
yarım simit
kücük bi parça börek
peynir
şekersiz çay

öğlen
1 tabak tavuklu bezelye
yarım kase tavuk çorbası
4 yk yoğurt

akşam

1 tabak zeytin yağlı taze fasulye

yeşil çay şekersiz çay ve 3 litreden fazla su tükettim

SONUÇ SABİT:KK43:
1 tabak ölçün ne kadar poncik .... bana diyetisyen 2 servis kaşığı vermişti yarım tabktan da az yapıyordu ... kullandığın tabak büyükmü ?
simit yarım dediğin için bişi demicim ekmek olarak düşünecem öğlen ve akşam ara öğünde eklemeyi dene

alcaklar düğüne kadar bakalım bekliyorum :KK53: düğünde 1 2 tane takarlar bitanede annemler takcak ama ben nişandan sonra babasına geri vermeyi düsünüyorum sorumllugunu alamam onun kaybederim bişey olur düüğünden sonra bakarız caresıne :KK70:

bilmiyorum kuzum bilmiyorum hiç akşam o saatten sonra balık tavuk et geç oluyo

bnm düşünceli kv kp im sırf saklayamam korkarım diye bana nişanda hiçççç bişey takmadılar bak :deli::deli::deli::deli: hahaha güldüm ya :D:D polyanna gibiyim :D

alcaklar düğüne kadar bakalım bekliyorum :KK53: düğünde 1 2 tane takarlar bitanede annemler takcak ama ben nişandan sonra babasına geri vermeyi düsünüyorum sorumllugunu alamam onun kaybederim bişey olur düüğünden sonra bakarız caresıne :KK70:

bilmiyorum kuzum bilmiyorum hiç akşam o saatten sonra balık tavuk et geç oluyo
niye babasına vereceksin :sinirli::sinirli: saçmalama olur mu öyle şey birşey olmaz saklarsın bazaların altlarına dolapların bir köşesine

Bu konuda bi araştırma yapmadim aslinda :KK70: 1 bucuk saat yapiom ben sporu en fazlam bu olabiliyo:oha:o yuzden arastirmadim ama 3 saat fazla kız:skandal:

Ben de abartmıcam artık
Yarım saat Jillian yapıyorum işte
Üzerine yaparsam en fazla 1 saat yürüyüş yaparım :KK12:

sporu azaltıcaksan yavas yavas azalt bence bi anda azaltırsan vücudun yag depolar fln riske atma :eek:
cünkü sen spor konusunda cok aktifsin hareketli yorucu sporlar yapıyosun ona alıştı artık vücudun :spor:
kız yok ne yapması yapmadılar yapmıcaklar :KK70: :KK70: hiç bi şekilde yardımları dokunmuyo biz herseyi kendimiz yapıyoruz daha gelip ne yapılcak neye ihtiyac var diye soran olmadı :kahve:

sportif insansın başarırsın sen ne demk zor :KK70::KK70::KK70:

Bence pancarın dediği gibi kendi zevkine göre alırsın yani ben olsam öyle yaparım, altın takmayı sever misin bilmiyorum ama ben çok hoşlaşmıyorum altından :halay:

Sporu da bırakmak niyetim yok esasen henüz programım belli değil ders seçmedim seçince hangi günlere koyacağımı seçerim
Günde yarım saat bir şey belki Shred yaparım sene boyu korumak için
O arada birkaç kilo giderse de kardır derim
Belki seneye yaza geri dönerim kız buralarda olursanız :KK53::rolleyes:
Aman kilo almadan döneyim de :D

Ossun haftaya kesin 6lar:rolleyes:cok hiyincinliiii:rolleyes:

Ay evet sonunda diyebilcim ben de 60(larda) kiloyum :D
hahaha hafta basi yidinde yidin:KK70: neyse haftaya artik düzelir sonuclarimiz buhaftada birincilik yalan oldu:KK70:

Ay evet ona üzüldüm bak geçen hafta 1liği kıl payı kaçırdık bu hafta ne haldeyiz :KK12:

Süpersiniz kızlar :halay::sampiyon::KK9:

Teşekkürler sen de 5lere girmişsin artık tebrik ediyorum :rolleyes:

bende öyle oldum gerçi dersler hep bir yndan devam etmeli unutmamak için kazanırsam 3 sene stajdan sonra sınavlar var yine :KK70: ....
görümceyi yolcu ettik çok şükr artık bende daha düzenli beslenip spor yapacam eşimle evde olduğu süre akşam yürüyüşe çıkıcaz o olmadığı günlerde evde kendim spor yaparım yaşasın diyet enerjisi yeniden içime doğdu :spor:

Her gün yaparsan olur bence :KK31:

Ne yapacaksın şimdi o attığın videoya devam mı o güzeldi bence sağlam sıkılaştırır

Ama az yeme bak

bu hafta yapmadım kuzum geçen haftada gitmemiştim zaten hastaydı iptal edildi randevu ..kendim yapcam artık sürekli aynı düzeni oldu mu veremiyorum kendime göre listeler yapacam bakalım hafta sonu düşürecem kaloriyi bakalım nasıl olcak ...

Bunu ben yaptım dün +400 çıktı :kızgın:

bu hafta sallıcaz listeleri :p

Ben de abartmıcam artık
Yarım saat Jillian yapıyorum işte
Üzerine yaparsam en fazla 1 saat yürüyüş yaparım :KK12:

Bence pancarın dediği gibi kendi zevkine göre alırsın yani ben olsam öyle yaparım, altın takmayı sever misin bilmiyorum ama ben çok hoşlaşmıyorum altından :halay:

Sporu da bırakmak niyetim yok esasen henüz programım belli değil ders seçmedim seçince hangi günlere koyacağımı seçerim
Günde yarım saat bir şey belki Shred yaparım sene boyu korumak için
O arada birkaç kilo giderse de kardır derim
Belki seneye yaza geri dönerim kız buralarda olursanız :KK53::rolleyes:
Aman kilo almadan döneyim de :KK70:

Ay evet sonunda diyebilcim ben de 60(larda) kiloyum :KK70:

Ay evet ona üzüldüm bak geçen hafta 1liği kıl payı kaçırdık bu hafta ne haldeyiz :KK12:
he öyle diiysiiin tm bende sporu bırakcan sanıdmdı ondan şeettiim:KK53:
aynen bibiğiiiimmm kendi istediğim şeyleri alıyorum annemde kap kacak doldurdu onları o alıyo ben mutfaktn pek anlamadıgım için :D

yeni hedefler eklensin kızlaaarrr

***haftalık hedefler***(14.07-21.07)

@poncikbirgelincik :58.6=>
@senad :59.6=>
@Buki_89 :68,9=>
@Vanillav:70.7=>
@Yuzlesmegunu :86.7=>
@denetim 71.8=>71,00 gerçekçi olmak lazım :KK70: :KK70:
keptinn:54.9=>53.9
@SekerPancarii :53.4=>
eh dediiikk geçen haftada dedikkkk:ukala::ukala::ukala:

1 tabak ölçün ne kadar poncik .... bana diyetisyen 2 servis kaşığı vermişti yarım tabktan da az yapıyordu ... kullandığın tabak büyükmü ?
simit yarım dediğin için bişi demicim ekmek olarak düşünecem öğlen ve akşam ara öğünde eklemeyi dene

Bence de ara öğünden oluyor
Ben de öyle didimdi
Metabolizmayı çalışır tutmak lazım
Aralarda şöyle ceviz, badem, kuru kayısı gibi şeyler iyi oluyor
Ya da birkaç kaşık yoğurt gibi hafif kalorili şeyler

aynen bibiğiiiimmm kendi istediğim şeyleri alıyorum annemde kap kacak doldurdu onları o alıyo ben mutfaktn pek anlamadıgım için :KK70:

Eşyalar hazır mı peki
Daha evi tutacağnız eşyaları taşıtacaksınız çok iş var :skandal:

kaval-kemigi.jpg

Heh bu kaval kemiğim acıyor benim ya
Jillianda zıplarken de acıyor
Ama o birkaç dakika olduğu için dayanabiliyorum
Koşudan sonra olmuştu koşuyu da bıraktım geçsin diye ama ne zamana geçer acaba :olamaz:

Bugün de arka bacağımı acıttım :işsiz:

Son düzenleme:
Ben de öyle didimdi

Eşyalar hazır mı peki
evettt bu hafta ev tutulursa hataya badana sonraki hafta temizlik yapcazzz sonra mobilyalar için peşinat hazır olunca onlar alıncak beyaz esyalar gelcek ceyiz serilcek :ruh: ben bu arada kesin 3 4 kilo veririm :D:D:D

kaval-kemigi.jpg

Heh bu kaval kemiğim acıyor benim ya
Jillianda zıplarken de acıyor
Ama o birkaç dakika olduğu için dayanabiliyorum
Koşudan sonrao lmuştu koşuyu da bıraktım geçsin diye ama ne zamana geçer acaba :olamaz:

Bugün de arka bacağımı acıttım :işsiz:
ah kuzum onu acıttın mı kolay kolay geçmiyo yaaaa ben bayramdan önce vurmuştm hala şiş ve acıo :deli:

evettt bu hafta ev tutulursa hataya badana sonraki hafta temizlik yapcazzz sonra mobilyalar için peşinat hazır olunca onlar alıncak beyaz esyalar gelcek ceyiz serilcek :ruh: ben bu arada kesin 3 4 kilo veririm :KK70::KK70::KK70:

ah kuzum onu acıttın mı kolay kolay geçmiyo yaaaa ben bayramdan önce vurmuştm hala şiş ve acıo :deli:

Bugün çok bir iyimsersin kaptan :KK70:
Her şeye pozitif bakıyorsun ama iyidir bence bu ruh halini korumak lazım :KK70:
Evin ilk temizliği iyi gelir bence ben seviyorum temizlik böyle kafam rahatlıyor sanki :KK70:

Benim şişlik yok da o kısım acıyor
Şimdi baktım biraz koşucu sendromu denen bir şey varmış
Böyle ben gibi çaylaklar lömbür lömbür koşunca o bölgede olabiliyormuş aşırı yükten :ruh:
İşte sen kim 5 km koşmak kim ama ille suyunu çıkartacağım yürüyüş ve Jilliandan öte bir şey yapmam artık :ukala:
Kendi kendine geçer mi ki kaptan :işsiz:

Teşekkürler sen de 5lere girmişsin artık tebrik ediyorum :rolleyes:

Her gün yaparsan olur bence :KK31:

Ne yapacaksın şimdi o attığın videoya devam mı o güzeldi bence sağlam sıkılaştırır

Ama az yeme bak

Bunu ben yaptım dün +400 çıktı :kızgın:
çok zorlamadan yaparım zaten .. evet o videoya devam edecem yarın pazara gidecem ordan ip alırım sabahları atlarım arada ... ben çok yedim mi veremiyorum biraz azaltmama gerek 2 3 gün 1200 ise 1 yada 2 günde 800 900 almam gerekli öyle verdim hep kilolarımı en etkili yöntem

aynen bibiğiiiimmm kendi istediğim şeyleri alıyorum annemde kap kacak doldurdu onları o alıyo ben mutfaktn pek anlamadıgım için :KK70:

dile kolay geliyor kaptan :D :D

Ben de öyle didimdi

Eşyalar hazır mı peki
evet birde acıkmıyorsun ara öğün yapınca ...
dün annemlerde akvun yedim üstüne 1 lt kadar su içtim tık yok :D :D nerde yanlış yaptım :D

Back
X