- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #218.361
Ben yapsam daha az yag koyardim tabi anneminki biraz belliydi o yuzden az yidimPatatesin protein değeri yüksek salata az yağlı isr bence menü harika

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yapsam daha az yag koyardim tabi anneminki biraz belliydi o yuzden az yidimPatatesin protein değeri yüksek salata az yağlı isr bence menü harika
Yarın sende basla kalan 5 gün kolay geçer bizede ..Bence buyuk bi kilo degisimi olur senin menulerinden degisik ve bence diyetisyenden daha guzel bi duzen olmus buozendim size bende yapcam
![]()
Menüyü merak ettim şimdi yağ ne kadar oldu peki.. perşembe gününe bende barbunya eklerim cumayada kalırsa yerim... benim canim patlıcan köz istiyor cumartesi yapacam artıkİyi fikir yeşil mercimek de çok iyi olur
Veya barbunyada da çok var
Baklagil yarından sonraki gün yiyeceğim ben de
Yarını ayarladım şimdi 115 g a çıktı protein
Yarın hepimiz güzel eksiler görürüz umarım
Aynen etkisini enerjimden hissediyorum kız bugün duramadım Jillian Shred Level 1 + 3 yaptım üzerine sumo squat yaptım
Ama zor oluyormuş çünkü canım nasıl tatlı istiyor nasıl karbonhidrat istiyor bu sporcuların vücut geliştirenlerin işi zor![]()
Yesil mercimek cok seviyorum ben kiz karbonhidrat ve protein degeri de cok iyi bence tam spor öncesi gidasiİyi fikir yeşil mercimek de çok iyi olur
Veya barbunyada da çok var
Baklagil yarından sonraki gün yiyeceğim ben de
Yarını ayarladım şimdi 115 g a çıktı protein
Yarın hepimiz güzel eksiler görürüz umarım
Aynen etkisini enerjimden hissediyorum kız bugün zoduramadım Jillian Shred Level 1 + 3 yaptım üzerine sumo squat yaptım
Ama zor oluyormuş çünkü canım nasıl tatlı istiyor nasıl karbonhidrat istiyor bu sporcuların vücut geliştirenlerin işi zor![]()
Menüyü merak ettim şimdi yağ ne kadar oldu peki.. perşembe gününe bende barbunya eklerim cumayada kalırsa yerim... benim canim patlıcan köz istiyor cumartesi yapacam artık
Regli oldum ödem atmışsındır bence vermissindir kuzumBen yapsam daha az yag koyardim tabi anneminki biraz belliydi o yuzden az yidimacikinca da çorba vardi onu ictim inşallah kilo vermişimdir
![]()
Yesil mercimek cok seviyorum ben kiz karbonhidrat ve protein degeri de cok iyi bence tam spor öncesi gidasiinşallah kuzum eksiler gorelim hepimiz
demi guzel beslenince enerji super oluyo
Tabi canim zor oluyo nefis çekiyo
iste hedef kilomuza gelince haftada bir gün tika basa yicez ya o gunleri düşün ve dayan
fitnesscı bağyanlar oyle yapiyii
![]()
Bende bakmadım madem öyle çarşamba günü yaparım koy bence dün pazara çıkmadık vazgeçtik çarşambaya kadar yok ancak carsamba alır kozletirim...Yağ tam 59 oldu
En azından 60ın altına düşeceğim sonunda
1 tane yiyebilirsin aslında pek karbonhidrat ve yağı yokmuş baktım şimdi
Sonuçta yağda pişmiyor közlüyorsun
Yoğurdun içine koysak ne güzel olur be off![]()
Bu arada düşürme imkânın varsa 50nin altına düşür derimYağ tam 59 oldu
En azından 60ın altına düşeceğim sonunda
1 tane yiyebilirsin aslında pek karbonhidrat ve yağı yokmuş baktım şimdi
Sonuçta yağda pişmiyor közlüyorsun
Yoğurdun içine koysak ne güzel olur be off![]()
Bende bakmadım madem öyle çarşamba günü yaparım koy bence dün pazara çıkmadık vazgeçtik çarşambaya kadar yok ancak carsamba alır kozletirim...
Bu arada düşürme imkânın varsa 50nin altına düşür derim
YouTubeda var kuzum bi kac tane bende yapcam bu hafta izin yaptıgım gunlerdeO videoyu nerde buluruz bu hafta benimde sıkı spor yapnam gerekli
Regl olmadan annemlerde cuma aksami biraz cok yemistim cumartesi bi tartıldım 56 çıktım sok oldum sonra regl oldum bu sabah 54.0 çıktım annemlerin tarti yarim kilo falan fazla çıkarıyo benim tartimdan 53.5im desem cumaya eksi olurum kesin inşallah bu hafta cok dikkat etcemRegli oldum ödem atmışsındır bence vermissindir kuzum
Aynen gel beraber proteinin dibine vuralım
Bu cuma kaslı gadınlar olalım yağlara güle güle![]()
Evetttt cok gaza geldim annemlerde bile ablamlarla yimediysem bu hafta yemem bence protein ağırlıklı gidicem cok vermek istiyorum bu haftagecen haftayi telafi etmem lazım
![]()
Kizlar evime geldim, cok yoruldum yogun gecti baya su iki gün, napiosunuz özledim sizii
Aynen bende protein ağırlıklı gidicem ama acik zor olacak esim yıllık izne çıkacak bu hafta ve 1 hafta evde olacak ama elimden geldiginde menulerimi ayarlicamYarın sende basla kalan 5 gün kolay geçer bizede ..
Evet diyetisyenden daha iyi oldu bu iyi ki gitmemisim
Zaten o günleri düşünerek yaşıyorum
Yumurtayla bakışıyoruz yerken diyorum seni yemek zorundayım ama umarım yakında ayıracağız yolları![]()
Ayy o kadar olmaz sanki51 mi hedef artık
Oo hoş geldin nasılsın kafan dağılmıştır biraz![]()
Ayirma yumurtaylan yollario bizim can dostumuz
![]()
Hoşgeldin bukisKizlar evime geldim, cok yoruldum yogun gecti baya su iki gün, napiosunuz özledim sizii
Ayy o kadar olmaz sanki52.5 olur anca
![]()