Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet dün köfte yemiştim, ayran vardı, ton balığında da çoktu ve üstelik içim fitin tamamını içmiştim
Sıkılmayayım diye değişiklik yapayım dedim böyle oldu
Gerekirse yumurta ve et i arttıracağım
Aynen dün kırmızı et vardı ondan iyiydi
Şimdi birazdan fit sütü içip cardio + sumo squat yapacağım üstüne böylece bir kısmı yanar
Limonlu su içiyor musun peki ben spor sırasında içtiğim suya yarım limon sıkıyorum bazende 1 limon oluyor...
Icim fit bizi kurtarıyor zaten yoksa o kadar protein tamamlamak çok zor ...
Fırında çipura ya da levrek yesen daha iyi olurdu sanki yağ oranı daha az onun proteini de yüksek

Limonlu su içiyor musun peki ben spor sırasında içtiğim suya yarım limon sıkıyorum bazende 1 limon oluyor...
Icim fit bizi kurtarıyor zaten yoksa o kadar protein tamamlamak çok zor ...
Fırında çipura ya da levrek yesen daha iyi olurdu sanki yağ oranı daha az onun proteini de yüksek

Limonlu su yağ yakımı için mi?
Hiç aklıma gelmedi sıkmak tadı çok değişmez zaten sıkabilirim benim için sıkıntı yok
Evet ya valla anlıyorum şimdi neden insanlar protein tozu falan kullanıyorlar :KK12:

Onları denedim de yağsız süt ve yoğurt çok kuru gelmiyor mu sana hele yoğurt sanki geçmiyor boğazımdan :kusmuk:
Light süt içiyorum ama yoğurt :kusmuk:
Sütü tarçınlı yaptım çubuk tarçın ile kaynattım.. dunde kahve ile içtim tadı güzelleşiyor ... yarım yağlı sütü denedin mi peki

Limonlu su yağ yakımı için mi?
Hiç aklıma gelmedi sıkmak tadı çok değişmez zaten sıkabilirim benim için sıkıntı yok
Evet ya valla anlıyorum şimdi neden insanlar protein tozu falan kullanıyorlar :KK12:
Evet yağ yakımı için ben dün mesela 4 yk sıkıp içtim balığın üstüne limonu da çok severim tuzlayıp yerdim meyve yerine :D

Light süt içiyorum ama yoğurt :kusmuk:
Sütü tarçınlı yaptım çubuk tarçın ile kaynattım.. dunde kahve ile içtim tadı güzelleşiyor ... yarım yağlı sütü denedin mi peki

Galiba bir kere denedim onu hayatımda :D
Dimi yoğurt böyle kaskatı oluyor nasıl yiyorlar onu bilmem :kusmuk:
Boğazıma yapışıyor sanki :D

Bugünkü menü nasıldı senin doydun mu :halay:

Evet yağ yakımı için ben dün mesela 4 yk sıkıp içtim balığın üstüne limonu da çok severim tuzlayıp yerdim meyve yerine :KK70:

Tamam sıkacağım ondan mataram var zaten ona doldurup doldurup içiyorum
Ben de maden suyuna atıyorum hep iyi oluyordu

Yarın pazartesi bak
Hiç çıktın mı tartıya
Yarın eksiyi görürsen gör şimdi sen o hırsı bir de :rolleyes:
Sporunu yaptın mı bugün :süslü:
Cumartesi sabah 72.50 gibi bir rakamdı su an tokluk 72.30 çıkıyor...
Spor yapamadım kararsız kaldım halıları kaldırdım bugün yıkamaya göndermek için misafir var diye kaldıramamıştım... bayağı yoruldum ... 40 dk 500 kalori sporunu yapsam çok gelecek enerjimde yok zaten ..sworkit diye program var belki 15 20 dk yaparım sen sorunca kendimi pişmaniye gibi hissettim :D

Galiba bir kere denedim onu hayatımda :KK70:
Dimi yoğurt böyle kaskatı oluyor nasıl yiyorlar onu bilmem :kusmuk:
Boğazıma yapışıyor sanki :KK70:

Bugünkü menü nasıldı senin doydun mu :halay:

Tamam sıkacağım ondan mataram var zaten ona doldurup doldurup içiyorum
Ben de maden suyuna atıyorum hep iyi oluyordu
Kokusu bile berbat ben o kokuyu aldım 1lokma yedim sonra çöp :D :D
Bugün pek acıkmadım öğlen de 50 ml fit içtim ama.kahvaltı 10da yaptım
Sürekli sıkıp içme tansiyon düşürüyor dikkat et ona

Cumartesi sabah 72.50 gibi bir rakamdı su an tokluk 72.30 çıkıyor...
Spor yapamadım kararsız kaldım halıları kaldırdım bugün yıkamaya göndermek için misafir var diye kaldıramamıştım... bayağı yoruldum ... 40 dk 500 kalori sporunu yapsam çok gelecek enerjimde yok zaten ..sworkit diye program var belki 15 20 dk yaparım sen sorunca kendimi pişmaniye gibi hissettim :KK70:

Sporunu yap bence üzerine protein ve enerji verecek bir şeyler al
Veya öncesinde al
Düzenli yaptıkça düzenli azalacak hem
Yarına da bir 100-200 gram azalır o gece uykusundan sonra yakarsın yağları :dua:

Kokusu bile berbat ben o kokuyu aldım 1lokma yedim sonra çöp :KK70: :KK70:
Bugün pek acıkmadım öğlen de 50 ml fit içtim ama.kahvaltı 10da yaptım
Sürekli sıkıp içme tansiyon düşürüyor dikkat et ona

Yok kız gece içiyorum işte bir tane o da hala eski alışkanlığım işte yıllardır gece yiyorum ya vücut arıyor :olamaz:
Maden suyu içince tıkanmış oluyorum tutuyor beni :halay:

Sporunu yap bence üzerine protein ve enerji verecek bir şeyler al
Veya öncesinde al
Düzenli yaptıkça düzenli azalacak hem
Yarına da bir 100-200 gram azalır o gece uykusundan sonra yakarsın yağları :dua:
Son sutumu içtim azcık yapayım bari akşamlar benim bugun zaten tekim evde bugün

Son sutumu içtim azcık yapayım bari akşamlar benim bugun zaten tekim evde bugün

Yap tabi zaten maksat günümüz hareketli olsun spor da olsun ki gitsin kaloriler
Kaç kilo olman lazım takıma girmek için

Çok eskilerden ben de yerdim evde tatlı ne varsa sarma dolma içli köfte börek varsa tabak tabak yerdim :KK70: :KK70:

Ben pişirip de yiyorum yoksa bile o kadar vahim durum :D

Sabah
1 omlet 93 kalori
6.48 gr protein / 7.33 gr yağ
23 gr dana jambon 25 kalori
2.99 gr protein / 1.15 yağ
Ekmek 24 kalori
0.97 gr protein/ 0.12 gr yağ
72 gram süzme peynir
8.64 gr protein / 12.96 gr yağ

Ara
Türk kahvesi sqde

Öğlen
Icim fit 50 ml 24 kalori
3 gr protein/ 0.10 gr yağ
2 badem 14 kalori
0.51gr protein/ 1.22 gr yağ

Akşam 17.00
168 gr antrikot 277 kalori
32.96 gr protein / 15.04 gr yağ
178 gr yoğurt 122 kalori
7.12 gr protein/ 6.76 gr yağ

18 gibi
Icim fit çikolatalı 250 ml 125 kalori
15 gr protein/ 1.25 gr yağ

Light süt 250 ml 113 kalori (21.00)
7.5 gr protein/ 3.75 gr yağ

330 gr karpuz 99 kalori (19.30)
2.01 gr protein/ 0.49 gr yağ

Toplam kalori=1078
Toplam Yağ =50.20
Toplam protein =87.31
Toplam karbonhidrat =70.14
Su 2.5 ltyi geçmiştir

Yap tabi zaten maksat günümüz hareketli olsun spor da olsun ki gitsin kaloriler
Kaç kilo olman lazım takıma girmek için

Ben pişirip de yiyorum yoksa bile o kadar vahim durum :KK70:
Şaka yapıyorsun gece üşenmiyor musun :D totomu yoramam o kadar :D :D
....
71 olmam gerekli bence bu hafta takımdayım böyle giderse aldığım kalori 1078 300 yakmış olsam 778 bir 200 kalori yakacak şekilde yapayım bari

Sabah
1 omlet 93 kalori
6.48 gr protein / 7.33 gr yağ
23 gr dana jambon 25 kalori
2.99 gr protein / 1.15 yağ
Ekmek 24 kalori
0.97 gr protein/ 0.12 gr yağ
72 gram süzme peynir
8.64 gr protein / 12.96 gr yağ

Ara
Türk kahvesi sqde

Öğlen
Icim fit 50 ml 24 kalori
3 gr protein/ 0.10 gr yağ
2 badem 14 kalori
0.51gr protein/ 1.22 gr yağ

Akşam 17.00
168 gr antrikot 277 kalori
32.96 gr protein / 15.04 gr yağ
178 gr yoğurt 122 kalori
7.12 gr protein/ 6.76 gr yağ

18 gibi
Icim fit çikolatalı 250 ml 125 kalori
15 gr protein/ 1.25 gr yağ

Light süt 250 ml 113 kalori (21.00)
7.5 gr protein/ 3.75 gr yağ

330 gr karpuz 99 kalori (19.30)
2.01 gr protein/ 0.49 gr yağ

Toplam kalori=1078
Toplam Yağ =50.20
Toplam protein =87.31
Toplam karbonhidrat =70.14
Su 2.5 ltyi geçmiştir

Çok beğendim yağ oranı tam sağlıklı bir insan için gereken kadar olmuş harika!
Proteine zaten laf yok
Antrikot güzel getirmiş
Karpuzda da bu kadar protein olduğunu bilmiyordum genelde 1i geçmiyor ya meyvelerinki :oha:
Şaka yapıyorsun gece üşenmiyor musun :KK70: totomu yoramam o kadar :KK70: :KK70:
....
71 olmam gerekli bence bu hafta takımdayım böyle giderse aldığım kalori 1078 300 yakmış olsam 778 bir 200 kalori yakacak şekilde yapayım bari

Gündüz üşenirim
Aç kalırım
Ama gece üşenmem öyle diyeyim öyle pis bir alışkanlık işte benimki :D
Bence de 1 kilo rahat verirsin her gün böyle yer ve düzenli spor yaparsan bu hafta takımdasın :dua: :KK73:

Dizlerin ağrımıyor mu benim dizler bu ara çok kötü klimada da durunca sürekli daha çok ağrıyor

Ben squatı yanlış yapıyormuşum ya shredde falan hep yanlış yapmışım :olamaz:
Onu iki hafta önce öğrendim
Esas ağırlığı totoya veriyormuşuz
Dizler ayak parmak uçlarının önüne geçmeyecekmiş
Öyle yapınca acımıyor bak dikkat et o_O
O yüzden toto daha çok acıyor ama tartıyı düşün diyorum içimden pazartesi ve cuma günleri tartıya çıkmış hayal ediyorum kendimi sonra bir kuvvet geliyor :KK70:

Çok beğendim yağ oranı tam sağlıklı bir insan için gereken kadar olmuş harika!
Proteine zaten laf yok
Antrikot güzel getirmiş
Karpuzda da bu kadar protein olduğunu bilmiyordum genelde 1i geçmiyor ya meyvelerinki :oha:

Gündüz üşenirim
Aç kalırım
Ama gece üşenmem öyle diyeyim öyle pis bir alışkanlık işte benimki :KK70:
Bence de 1 kilo rahat verirsin her gün böyle yer ve düzenli spor yaparsan bu hafta takımdasın :dua: :KK73:

Ben squatı yanlış yapıyormuşum ya shredde falan hep yanlış yapmışım :olamaz:
Onu iki hafta önce öğrendim
Esas ağırlığı totoya veriyormuşuz
Dizler ayak parmak uçlarının önüne geçmeyecekmiş
Öyle yapınca acımıyor bak dikkat et o_O
O yüzden toto daha çok acıyor ama tartıyı düşün diyorum içimden pazartesi ve cuma günleri tartıya çıkmış hayal ediyorum kendimi sonra bir kuvvet geliyor :KK70:
Ben listemi 1 gün öncesinden planlıyorum mesela yarında hemen hemen hazır ara öğün ayarlamam gerek öğlene 300 ml pınar ayran ve salatalık koydum yada ayran ve badem olcak ara öğün pınar light süt ve nescafe gold düşünüyorum kısaca bugünden yarını planladığım için yağ oranını da ayarlıyorum mesela karpuzu o kadar yemicektim yağ oranı çok düşük olduğu için yedim...
...
Valla bende mutfak işini sevmeye başladım diyet sayesinde birde mutfak tartım ve ml ölçerim var daha keyifli olmaya başladı ama gece asla kalkıp yapmam :D :D
Böyle giderse 1 kilodan daha çok veririm önemli olan büroda kaçırmamak. Önlem olarak termosuma kahve doldurcam sütlü birde 6 badem kaçmaz sanırım daha fazlası...
...
Squati doğru yapıyor muşum kardio da yoruyorum dizleri belki de ... soğuktan da.olabilir..
Bugün 15 dakika yaptım spor ama yaktıgım kalori 250yi geçer bakalım yarın kaç olacam

Spordan önce 1 limon yedim yeşil az olgunlaşmış olanından 3 bardakta su içtim üstüne 15 dk spor yaptım erisin yağlar :halay:

Ben listemi 1 gün öncesinden planlıyorum mesela yarında hemen hemen hazır ara öğün ayarlamam gerek öğlene 300 ml pınar ayran ve salatalık koydum yada ayran ve badem olcak ara öğün pınar light süt ve nescafe gold düşünüyorum kısaca bugünden yarını planladığım için yağ oranını da ayarlıyorum mesela karpuzu o kadar yemicektim yağ oranı çok düşük olduğu için yedim...
...
Valla bende mutfak işini sevmeye başladım diyet sayesinde birde mutfak tartım ve ml ölçerim var daha keyifli olmaya başladı ama gece asla kalkıp yapmam :KK70: :KK70:
Böyle giderse 1 kilodan daha çok veririm önemli olan büroda kaçırmamak. Önlem olarak termosuma kahve doldurcam sütlü birde 6 badem kaçmaz sanırım daha fazlası...
...
Squati doğru yapıyor muşum kardio da yoruyorum dizleri belki de ... soğuktan da.olabilir..
Bugün 15 dakika yaptım spor ama yaktıgım kalori 250yi geçer bakalım yarın kaç olacam

Üşenmeyip ben de yapsam iyi olacak
Dün üşendim rastgele yaptım bugün o an karar verdim
Ondan önceki gün planlıydı ondan iyi gitti
Tamam yarına da hazırlayacağım şimdi

Dimi kalori hesaplamak bir yerde güzel oluyor
Aklında soru işareti kalmıyor neyi ne kadar aldığını biliyorsun

Dur bakalım ben de 50 g yağ tutturmaya çalışayım yarın :halay:

Back
X