Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

dünkü menü
Sabah
dana jambon 52 kalori /2,4 gr yağ / 6,24g protein
1 omlet 93 kalori /7,33 gr yağ / 6,48 gr protein
17 gr tb ekmek/0,2 gr yağ / 1,64 gr protein
45 gr süzme peynir 100 kalori / 8,1 gr yağ / 5,4 gr protein
50 ml içim fit çikolatalı 25 kalori / 0,25 gr yağ / 3gr protein
ara
türk kahvesi sade
29 gr kuru kayısı 70 kalori / 0,15 yağ / 0,98 gr protein
öğlen
200 ml ayran 74 kalori / 3,2 gr yağ / 4 gr protein
6 gr badem 34 kalori / 3,24 gr yağ / 1,2 gr protein
ara
250 ml süt light 113 kalori / 3,75 gr yağ / 7,5 gr protein
2 gold nescafe sade
akşam
150 gr antrikot 248 klori/ 13,43 yağ / 29,43 protein
100 gr yeşil fasulye 31 kalori / 0,12 gr yağ / 1,82 gr protein
ara
321 gr karpuz 96 kalori / 0,48 gr yağ / 1,96 protein
spor sonrası
200 mil fit vanilyalı 98 kalori / 0,4 gr yağ/ 12 gr protein
Toplam kalori : 1074
Toplam yağ :43,04 gr
Toplam protein: 81,65 gr
Toplam karbonhidrat : 95,36
karbonhidratı çok kaçırdım dün ama şekerli şeyler istedi canım kuru kayısı ve karpuz bir arada olmaması gerekiyormuş karpuz 24 kayısı 18 ediyor
Toplam şeker: 37,20 gr
dün sporda ortalama 300 350 kalori yakmışımdır sabahta yürümüştüm
bu ney gıııızzzz :confused: okyamadım :confused::confused::confused:

Sabah 9

100 g hindi füme salam - 87 kcal - 0,4 carb - 1,7 yağ - 17,3 protein
1 yumurta (haşlanmış) - 75 0.34 carb, 6.5 protein
1 bardak ayran - 41 kcal - 2,1 g yağ, 2,3 g protein

Saat 13

1 kutu ton balığı - 218 kcal - 11,6 g yağ - 0 karbonhidrat - 24,8 protein

Saat 16

İçim fit süt yarım - 125 kcal - 1,5 g yağ - 13,5 g karbonhidrat - 15 g protein

Saat 17.00

İçim fit süt yarım - 125 kcal - 1,5 g yağ - 13,5 g karbonhidrat - 15 g protein

Saat 18.30

6 küçük köfte - 309 kcal - 20,28 g yağ - 16.2 g protein
1 kase yoğurt - 149 kcal - 7,9 g yağ - 8,5 protein
2 kayısı - 32 kcal - 0 yağ -8,4 carb - 0,4 protein

Saat 21

???

Toplam kalori: 1161
Toplam protein: 106
Toplam yağ: 50, 58
Toplam karbonhidrat: 63,14 (karbonhidratı sallapati yaptım biraz çok emin değilim ama bu civarlarda)

Akşama karar veremedim bilmiyorum ne yiyeceğimi açıkçası veya içeceğimi
Belki bir bardak ayran veya bir activia olabilir
protein değerin çok güzel yağ değerini dengelemişsin bugün

dünkü menü
Sabah
dana jambon 52 kalori /2,4 gr yağ / 6,24g protein
1 omlet 93 kalori /7,33 gr yağ / 6,48 gr protein
17 gr tb ekmek/0,2 gr yağ / 1,64 gr protein
45 gr süzme peynir 100 kalori / 8,1 gr yağ / 5,4 gr protein
50 ml içim fit çikolatalı 25 kalori / 0,25 gr yağ / 3gr protein
ara
türk kahvesi sade
29 gr kuru kayısı 70 kalori / 0,15 yağ / 0,98 gr protein
öğlen
200 ml ayran 74 kalori / 3,2 gr yağ / 4 gr protein
6 gr badem 34 kalori / 3,24 gr yağ / 1,2 gr protein
ara
250 ml süt light 113 kalori / 3,75 gr yağ / 7,5 gr protein
2 gold nescafe sade
akşam
150 gr antrikot 248 klori/ 13,43 yağ / 29,43 protein
100 gr yeşil fasulye 31 kalori / 0,12 gr yağ / 1,82 gr protein
ara
321 gr karpuz 96 kalori / 0,48 gr yağ / 1,96 protein
spor sonrası
200 mil fit vanilyalı 98 kalori / 0,4 gr yağ/ 12 gr protein
Toplam kalori : 1074
Toplam yağ :43,04 gr
Toplam protein: 81,65 gr
Toplam karbonhidrat : 95,36
karbonhidratı çok kaçırdım dün ama şekerli şeyler istedi canım kuru kayısı ve karpuz bir arada olmaması gerekiyormuş karpuz 24 kayısı 18 ediyor
Toplam şeker: 37,20 gr
dün sporda ortalama 300 350 kalori yakmışımdır sabahta yürümüştüm
gözlerim kanadı :D:D:D:

:işsiz::işsiz::işsiz:

kaptinn kaptinn canim ben haftaya cumadan sonra kayinvalidemlerde olcam dügün icin gidecez pazartesi ve sali da izinliyim orda kalip esimin halasiyla ve enistesiyle biraz gezelim dedik türkiyeden geldiler ailece geziler planlandi... yani cumadan sonra izin olabiliyomuyum orda pek girmek istemiyororum kimse buraya uye oldugumu bilmio bilmesinlerde böyle rahat rahat yaziyorum cünki:D bi sorun olurmu? bugünü atlattikdan sonra cumaya Kadar yine normal Burda olcam herseyimi paylascam Cuma aksam gitcem ve sali aksam gelcem yine

heeeee benim patronum sen mi :tokat: maaşımdan da kesmiyo hemide :KK53: ama kessin yani istemiyorm 20 gün az değil :KK53::KK53: daha soramadım ama nişandan 1 hafta önce izine cıkcam sonra köye gitcez falan filan :KK70::KK70::KK70:

geçmiş olsun kuzum noldu :KK57: ben kaçırmışım :KK43::KK43:

Bir ara depar atıp koşuyordum ya ben bol bol o ara çok yüklenmişim kaval kemiklerine çıt çıt çıtlamış çatlamış :işsiz::bicak:

ama tabi biz bu engellerde asla pes etmiyoruz En Büyük TÜRKİYE hem zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır:halay:
iyiki gelmişsin canım sende çünkü pozitif enerjilisin ve bunu bütün takıma yansıtıyosun :KK19:
aynu değişen bişey yok zaten bana bişey diyende yok daha kim bilir neler konusuluyoda nişanlım cok doldugu zaaman böyle anlatıyo bazılarını bende sinir oldugumla kalıyorum cünkü bnm yüzüme hep gülüyolar hiç bişey demiyolar :ukala:

bence vermez bak kesin :KK70::KK70::KK70: ben olsam işi bırak madm derdim ama 20 gün sensiz idare ediyosa sonrasında da eder :KK53:
üf benden ne biçim patron olur heeee :KK53::KK53:

İyi ki yansıtmıyor sana insanların boş lakırdılarını duyup napacaksın üzmesin seni :olamaz:

arada da içebilirisin kimyonlu suyu yeşil çayı da sürekli yapma zararı olmasın 3 gün yap mesela sonra bırak ...
bence sen fırsata çevirirsin ama ne olur spor yapacam diye zorlama kendini daha kötü olma sonra ....
evet son 200 gram dün fazla kalori tükettim sanırım gaz da doluyum bugün yeşil çay yapacam bende yarına umarım 70lri görürürüm

Günde 1 tane yeter ya onu çok tüketti mi de midem bulanıyor benim zaten :kusmuk:
Cumaya ak koyun kara koyun belli olacak da en çok 6lara ramak kala olmasına sinir oldum bak bir kere görsem tartıda sonra tutsam su tamam ama :D
Bir göremedim
Sen de yarın hemen kimyonlu suya geç :kahve:

Buki_89 Buki_89 bukiciiiiiiim nasılsınnnnnnn:KK15::KK15:
tatlim iyim sen nasilsin kusura bakmayin hicbirinize yaazamiyorum:( bugün baya yogunum artik aksamdan sonra insallah normal bi sekilde yaninizdayim:) resmen maraton kosuo gibiyim hahaha ordan oraya yetisi bunu yap bittim artik pilim bitti:D sen napiosun nisana cok az kaldi hersey hazirmi bakalim

Bir ara depar atıp koşuyordum ya ben bol bol o ara çok yüklenmişim kaval kemiklerine çıt çıt çıtlamış çatlamış :işsiz::bicak:

İyi ki yansıtmıyor sana insanların boş lakırdılarını duyup napacaksın üzmesin seni :olamaz:

Günde 1 tane yeter ya onu çok tüketti mi de midem bulanıyor benim zaten :kusmuk:
Cumaya ak koyun kara koyun belli olacak da en çok 6lara ramak kala olmasına sinir oldum bak bir kere görsem tartıda sonra tutsam su tamam ama :KK70:
Bir göremedim
Sen de yarın hemen kimyonlu suya geç :kahve:

neeeeeeeey çatlamış mı kemiğini mi çatlattın :KK57::KK57::KK57:

tatlim iyim sen nasilsin kusura bakmayin hicbirinize yaazamiyorum:KK43: bugün baya yogunum artik aksamdan sonra insallah normal bi sekilde yaninizdayim:) resmen maraton kosuo gibiyim hahaha ordan oraya yetisi bunu yap bittim artik pilim bitti:KK70: sen napiosun nisana cok az kaldi hersey hazirmi bakalim

yaa bu ara bende böyle cok giremiyorum temizlikti hazırlıktı sevdiceğim geliyo son 4 günn çok heyevanlıyım :21::21: eksikler cok ama tamamlamaya çalısıyorzz cok sükür :KK15::KK15:

yaa bu ara bende böyle cok giremiyorum temizlikti hazırlıktı sevdiceğim geliyo son 4 günn çok heyevanlıyım :21::21: eksikler cok ama tamamlamaya çalısıyorzz cok sükür :KK15::KK15:
oyyy negüzel umarim hersey cok güzel gecer ve bol bol eglenirsin nisaninizda, sonrasinda izinemi ayriliosun sen tatlim?

evet bidahakina vurcam oklavayla sen gör... benim kosu konusunda is arkadasim sayesinde baya bi bilgilerim var:KK70: kosarken bacakda yada ayakda herhangi bir aci agri hissedersen aninda birakmak zorundaymissin ve ertesi gün gecti diye de asla devam etmemeliymissin o agri olmayan günün üzerindende bir gün gecmesi gerekiomus... bunu bidaha unutma olurmu tatlim cünki kalici hasarlar birakabilir hadi simdi bir aya gececek ama bi ömür cekmek var sonunda ne gerek var bi haftada iki kilo degilde bi kilo ver sagligindan önemlimi canim... dikkat et lütfen kendine, bide diger sporlardada et kestigi an bi gün ara vermek gerekio onlarida unutma canim

Aynen sen demiştin bunu uzun uzun da anlatmıştın böyle bana ama ben dinlemediydim :D
İnsan koşarken kemiğini nasıl çatlatır saçma gelmişti bana yani cam değil ki bu sert kemik diye düşündüydüm ama koşarken de hep aklımdan şey geçiyordu ya burada kemiğim kırılsa benim sonra saçmalama diyordum kendime niye kırılsın demek ki hissetmişim işte :bicak:
Bir daha tövbe ne koşması ya 1 ay geçse de koşmam ben yürürüm edebimle adabımla :D

protein değerin çok güzel yağ değerini dengelemişsin bugün

Bugün içine ettim ama :deli:
Sabahtır bir kase yoğurt bu sadece :bicak:

spor listesini kaybeden bi poncik
Velvette Velvette kesin biliyidir :KK45::KK45:

Ah keşke bilse cumartesidir onu soruyorum ama yok :D
Spor listesi koymadın diye hatırlıyorum bu hafta o_O

Back
X