Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hahahaah neyse takmicaz demeki birakcaz konussunlar he he dicez devam yapcaz istedimiz kiloya gelene Kadar:KK70:
Aynen ben hic tepki bile vermiyom artik:D hele esimin babannesi acıyo bana resmen ekmek ye kizim ekmek diyo:D ne cektim ben bu kiloya inip korumak icin:deli:

sagol tatlim, benim sunumum cok iyi gecti resmen catir catir ingilizce konustum kendimde sastim:) sunumdan önce organize eden Adam dediki ay cok sorum olcak size baya kafa karisikligim var falan dedi bende dedim sunumdan sonra tüm sorulari yanitlamaya caliscam neyse sunumu yaptim bittim adama söyle bi göz attim Adam aynen sunu dedi tüm sorularimi giderdiniz sorum kalmadi:KK70: yani baya baya iyi gecti insallah artik iyi bi izlenim birakmisimdirda su imzayi bi atardimda artik temeli girerim...
inşallah canım .. iyi geçmiş diyorsun atarsın bende imzayı da :dua:

cok sagolun kizlar, sizinle dertlesmek güzel jaaaa iyiki varsiniz...
dün eve gittim biraz konustuk ettik elimden geldince destek olmaya calistim esime tam biz konusurken bi mail geldi telefonuna veee kücükde olsa bir umut bugün galiba kendi istegiyle ayrilabilcek, ozaman sadece okul degistirmesi gerekecek bu zamana Kadar yazdigi sinavlar ve puanlar sayilmis olcak en fazla uzarsa bikac ay Kadar bisey uzicak... ama yeni okula gecmeyi basarirsa eger parttime bi ise de girmeyi planliyor, ozaman bende azda olsa rahatlarim tüm sorumluluk bendeymis gibi hissetmem:) insallah hersey yoluna gircek dua edin bol bol bizim icin:dua::dua:
cok sevindim kuzum eminim yoluna gircek bütün işleniriz bi kaç uzuyosa iyiymiş ben bütün dönem uzar diye düşünmüştüm cok sevindm :KK36::KK36:

:KK53: Yioo kem goz dimedik biz :KK53:neden oyle bir sonuc cikardin anlamiyoğum:KK53::KK16:bebiskosmos:KK16:
:KK12::KK12::KK12::KK12:
halbukim ne kadarda masum ne kadarda zaararsız biriyim :63:
kırdın beni premses :KK12:

buarada kizlar görümcelerim bu halimi pek begenmedi:KK70: cok zayif duruomusum azcik kilolu halim daha güzelmis, hatta kaynatam bile dedi kizim sana kilo cok yakisio diye:KK70: icimden diom ya bi birakin daha bes kilo vercem ben:KK70: tüm hafta sonu ellerinden gelen herseyi yaptilar cok yemek yemem icin
hep aynı şeyler zayıflayana kadar bi kac kilo versen güzel durur verincede yakışmıyo kilo alsan daha iyi :deli::deli::deli:

:KK12::KK12::KK12::KK12:
halbukim ne kadarda masum ne kadarda zaararsız biriyim :63:
kırdın beni premses :KK12:

hep aynı şeyler zayıflayana kadar bi kac kilo versen güzel durur verincede yakışmıyo kilo alsan daha iyi :deli::deli::deli:
hahaha evet ya sorma aynen öyle vallah aman bosver benim icin önemli olan kendimi nasil iyi hissediosam o gerisi kosnussun bize ne dimiiiii

kızlar bugün amcam dolma getirmiş stajer kız yoğurt çorbası yapmış ... ben nasıl dayanacam o dolmaya ve yoğurt çorbasına :kızgın:
corba cok mu kalorili ki kuzu akşam bizde de dolma vardı yedim 1tane allah affetsin artık :D

e

evet tatlim böyle olursa cok iyi olcak insallah
eşler birbirine destek oldu mu hersey halloluyo :dua: sen akşam eve gidince otur kuran oku bol bol dua et eşin için:dua::dua:

hahaha evet ya sorma aynen öyle vallah aman bosver benim icin önemli olan kendimi nasil iyi hissediosam o gerisi kosnussun bize ne dimiiiii
aynnennn kim ne derse desin :D

corba cok mu kalorili ki kuzu akşam bizde de dolma vardı yedim 1tane allah affetsin artık :KK70:

eşler birbirine destek oldu mu hersey halloluyo :dua: sen akşam eve gidince otur kuran oku bol bol dua et eşin için:dua::dua:

aynnennn kim ne derse desin :KK70:
ya bana şoklama olur en çok ama kalorisi çokmuş 224 koları yğ deposu bir de çorb da 174 kalori yağ oranı yine yarım kase çorba içeyim ödülüm olsun dayanamazsam 1 lokma dolma yerim artık :kızgın::kızgın:

Back
X