Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sağ ol kuzuş heğ ben lady değilim keptinn gibi çirkefleşebiliyorum :KK70: :tokat:

İndi kız bugün çok iyidi ya bu maydanoz şeysi valla gitti hepsi :halay::oha:

Proteinin fazlası onu yapıyor evet bir de fazlası da bu kadar su tutumuna sebep oluyormuş dün parte de yazdı belki görmüşsündür internette de görmüştüm ama sen yeni yeni başladığın için tıkamamıştır bir de senin oranların normaldi ben abarttım 100ün falan üstüne çıkıp :kızgın:
Sen o yaptığın suyu her gün mü içiyorsun peki

Ay evet buna katılıyorum
Kilo alsan da laf derler zayıflasan da
O yüzden iyisi mi takılmamak
Millet hep diyecek bir şey buluyor :işsiz:

Hadi gözün aydın her şeyi rahat rahat hazırlarsın artık :KK200:

savolun kaptanım HoppaHoppa

ne girmesi kız nişanlın ile güzel güzel vakit geçir .. maşallah kız benim patronda yle amca olunca vermek zorund kalıyor :KK70: :KK70:

özlerim sizleri :KK15::KK15: nazarlar değmesin :nazar::deli:

Sağ ol kuzuş heğ ben lady değilim keptinn gibi çirkefleşebiliyorum :KK70: :tokat:

Proteinin fazlası onu yapıyor evet bir de fazlası da bu kadar su tutumuna sebep oluyormuş dün parte de yazdı belki görmüşsündür internette de görmüştüm ama sen yeni yeni başladığın için tıkamamıştır bir de senin oranların normaldi ben abarttım 100ün falan üstüne çıkıp :kızgın:

Ay evet buna katılıyorum

ilk gün ben 129 yapmıştım ikinci gün 9lardaydı sanırım ... şişlik var zaten ayak parmaklarımda çaydan yaptım rahatladım azcık .... 2 gün yapıp ara veriyorum haftada 1 yapmaya çalışıyorum vücut çok alışmsın sonra onsuz wc ye çıkamam falan

bende koyuyorum bazen çok yakışıyor
deniiyyciiiimmm :kk77:

Ay evet buna katılıyorum

he ağzı olan konuşuyo:deli::deli::deli:
ne uykusuydu o kızzzz saat 2 :oha:

ilk gün ben 129 yapmıştım ikinci gün 9lardaydı sanırım ... şişlik var zaten ayak parmaklarımda çaydan yaptım rahatladım azcık .... 2 gün yapıp ara veriyorum haftada 1 yapmaya çalışıyorum vücut çok alışmsın sonra onsuz wc ye çıkamam falan
ne çayı kızzz
wcye cıkamıyosanız size çay tarifi veririm :sus: keptin duymasın:sus:

:KK12::KK12::KK12::KK12:
halbukim ne kadarda masum ne kadarda zaararsız biriyim :63:
kırdın beni premses :KK12:

hep aynı şeyler zayıflayana kadar bi kac kilo versen güzel durur verincede yakışmıyo kilo alsan daha iyi :deli::deli::deli:
Bir premses bir premsese aslağ küsmez:KK16: gel barisah premsosiss:KK16:

kızlar bugün amcam dolma getirmiş stajer kız yoğurt çorbası yapmış ... ben nasıl dayanacam o dolmaya ve yoğurt çorbasına :kızgın:
Yogurt corbasi ic kuzum iyi olur dolmadan da bi tane yersin kalori saymiyo muydun aksam da bi protein patlatirsin ohhh:halay:

Günaydın kaptanım böyle düşünmene sevindim bence de burası ne güzel kendi içinde çılgın ama sakin bir grup :KK37:
İyi tatiller ve bol bol eğlenceler
Seni ve kırbacını özledik, kalbimizdesin :rolleyes:

Maydanoz suyu içiyorum canım
Dünyanın en güzel tatlı içeceği değil ama işe yarıyor
İçtiğim ilaçlar ödem yapıyormuş da
Dün sabah +600düm akşama doğru bahsetmek bile istemiyorum 72lere çıkmıştım korkunç :KK57:
Loveeeee:KK15:
evet her sene kullnıyorum ama bu sene ekim e saklıyorum hpsini büütün yaz burdaym yani :KK12::KK12:

evde de olsa tatil güzel bişey kuzum :KK70:

he demek öle :tokat: dmek kem gözlüyüm :tokat:demek benden şüphelendiniz :tokat::tokat: demek beni ötekileştirdiniz :tokat::tokat:@SekerPancarii bunlarda sana :tokat::tokat::tokat::tokat:
Evet kem gozz:KK11:
Gunaydin bebegim:KK36: evet demi cok guzel takimimiz suan:KK36:
eveeeet :KK19:

kızlar izinimi aldım :halay: abi maaşımdan keselim rapor alayım yada dedim yok ya önemli değil gerek yok didi :KK53: burda olduğum zamanlar acıl bişi olursa çağırırsın didim tamam didi :KK53: utanıyorum böyle izin istemeye artık senden dedim olurmu öyle şey nişan bu isticen tabi dedi :KK53: savolun efendim Hoppa didim :KK70::KK70:
SchonerDuft SchonerDuft kaptinn kaptinn
:D:D

Back
X