Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Pazara çıktım sayılır mı :KK45:

Tadilat mı ne yapıyorlarmış :işsiz: çok şanslıyım değil mi :skandal:
eh yani cok yol yaptıysan sayılır bide poşet tasıdıysan agırlıklı yürüyüş oluyo :KK53::KK53:

Bir premses bir premsese aslağ küsmez:KK16: gel barisah premsosiss:KK16:
tm madem öpte barışiyim :KK60:
Loveeeee:KK15:

Evet kem gozz:KK11:
eveeeet :KK19:
hııhhhh senin yıldızın düşük bi kere benlen alakası yok :tokat::tokat::tokat:

ilk gün ben 129 yapmıştım ikinci gün 9lardaydı sanırım ... şişlik var zaten ayak parmaklarımda çaydan yaptım rahatladım azcık .... 2 gün yapıp ara veriyorum haftada 1 yapmaya çalışıyorum vücut çok alışmsın sonra onsuz wc ye çıkamam falan

70 falan normal zaten bir insan için günlük ben zaten protein alıyordum öncesinde de bol ondan böyle birikti bende herhalde :olamaz:

bence yorma kendini kuzum 15 gün 1 ay olmasın

Göbek de mi çalışmıyah :halay:

deniiyyciiiimmm :kk77:

he ağzı olan konuşuyo:deli::deli::deli:
ne uykusuydu o kızzzz saat 2 :oha:

Kışa hazırlık hahahah biriktiriyorum şimdiden:deli:
Ben çok severim uykuyu ama gece değil ondan zorlanıyorum zaten
Bir kere üniversitede finallerden sonra 36 saat uyudum :D Gün değişmişti kalktığımda :D

he iyi iyi yap öyle:)

harika canim ya bende yapcam bukasam insallah cumaya 68 olmam lazim:KK70:

Deneyince de bakalım işe yarayacak mı ama bence bir 500 gram gider o kadar s*dikle :D

Loveeeee:KK15:

Evet kem gozz:KK11:
eveeeet :KK19:

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Bacahları yorma gaptaaannn:KK73: ust beden çalış Hoppa

Yaa bacaklarda etkisi tam görülmicek son 2 levelın muhtemelen çünkü mesela onlar yere eğiliyor atıyorum tek bacak üstünde yapıyorsa ben iki bacak üstünde yapıyorum veya eğilip bükülmeden yapıyorum biraz üzüyor ama en azından göbeğim çalışır değ mi :cry:

evet ya :KK70: :KK70: :KK70: bende cumartesi günleri gitmeyi düşünüyorum verimli oluyor mu orda ders yapmak
Çok güzel oliyi serin ve sessiz olması en büyük artı evde sıcakta zor valla :KK51:

eh yani cok yol yaptıysan sayılır bide poşet tasıdıysan agırlıklı yürüyüş oluyo :KK53::KK53:

tm madem öpte barışiyim :KK60:

hııhhhh senin yıldızın düşük bi kere benlen alakası yok :tokat::tokat::tokat:
Hee torbalarla kas yapacağım :deli:

Mummmaaahhhhhhhh:KK15:
:KK15::KK15::KK15::KK15:
70 falan normal zaten bir insan için günlük ben zaten protein alıyordum öncesinde de bol ondan böyle birikti bende herhalde :olamaz:

Bir kere üniversitede finallerden sonra 36 saat uyudum :KK70: Gün değişmişti kalktığımda :KK70:

Deneyince de bakalım işe yarayacak mı ama bence bir 500 gram gider o kadar s*dikle :KK70:

Yaa bacaklarda etkisi tam görülmicek son 2 levelın muhtemelen çünkü mesela onlar yere eğiliyor atıyorum tek bacak üstünde yapıyorsa ben iki bacak üstünde yapıyorum veya eğilip bükülmeden yapıyorum biraz üzüyor ama en azından göbeğim çalışır değ mi :cry:
36 saat mi :KK57::KK57::KK57: öldü diye gömeriz bizim evde biri o kadar uyusa :D:D:D

Çok güzel oliyi serin ve sessiz olması en büyük artı evde sıcakta zor valla :KK51:

Hee torbalarla kas yapacağım :deli:
bir kiii bir kiiiiii kaldır indir :D:D:D

Bir kere üniversitede finallerden sonra 36 saat uyudum :KK70: Gün değişmişti kalktığımda :KK70:

Deneyince de bakalım işe yarayacak mı ama bence bir 500 gram gider o kadar s*dikle :KK70:

yormadan yavaş yavaş o zaman kuzum ...

Back
X