- 28 Nisan 2010
- 1.148
- 491
- 323
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #221.261
Aynen evde olmanın avantajı bi soğan kaç kalorikisymeğin yanında soğana bayılırım
ama yiyemiyorm iş dolayısıyla cok ta özeniyorum
ben yeterli olmuş bol protein deposuBu şekilde mercimek fazla mı olmuş
ben yiyorum ama yerken de müşavirimede yediriyorum ki kokmasınsymeğin yanında soğana bayılırım
ama yiyemiyorm iş dolayısıyla cok ta özeniyorum
Her gün eti nerden bulalım demi amaben yeterli olmuş bol protein deposu
bence emrcimek değil biber fazla olmusBu şekilde mercimek fazla mı olmuş
bende öyle yapıyom bazennapyonuz kızlar sayfaları okumuş gibi yaptım
onu bilmiyim benAynen evde olmanın avantajı bi soğan kaç kaloriki
ben yiyorum ama yerken de müşavirimede yediriyorum ki kokmasın
Bana iyu geldi ama isvex diyetinde nasil acep :)Bu şekilde mercimek fazla mı olmuş
Acıyı seviyorum galiba benbence emrcimek değil biber fazla olmus
bende öyle yapıyom bazencalışıyorum bebeğim sen napıyosunnn
onu bilmiyim benama tadı güzel ve dogal antibiyotik
bütün ofise yediremiceme göre
sagol tatlim simdi geldim yine cok yoruldum daha anca günü yariladim 18 de cikcam bugünKolay gelsin bukis
Bir çay bardağıydı galiba bnmki biraz fazla kaçmış :-SBana iyu geldi ama isvex diyetinde nasil acep :)
bende büronun evrak temizliği ile uğraşıyorum bitmedi bir türlü ... ben yerdim sanırım umarsamazdım çünkü çok sağlıklıbence emrcimek değil biber fazla olmus
bende öyle yapıyom bazencalışıyorum bebeğim sen napıyosunnn
onu bilmiyim benama tadı güzel ve dogal antibiyotik
bütün ofise yediremiceme göre
bende 65 iyidir bizde vanillav ile 65 dedik sende bize eşlik et güzel de gidiyorsun hem 65 oldun mu 1 kilo esneklik tanırsın kendine lezzetli yemek oluncaben geldim kizlar, ya ben yeni hedefimi belirleyebiliyomuyum yani 68 den 65 yapmak istiyorum hedefimi koydum kafama belki o hedefi gördükce daha azimli zayiflarim suan kilomda kalmak yetio bana gibi hissediyorum o yüzden bi motive olamadim
**haftalık hedefler***(28.07-04.08)
senad => 58,9 =>58.3
Buki_89 => 68,5 =>
@Vanillav => 69,3 => 68,3
Yuzlesmegunu => 87 =>
SchonerDuft => 70,4 =>
kaptinn => 55,1 =>
SekerPancarii => 53,4 =>
@KUBAR => 67,2 => 66
lilipit => 83,4 =>81,9
suskunprenses => 64 =>62
yildizlariyakalamak =>
@Blacksee55 => 73,8 =>
tamam ozaman 65 diyorum @Vanillav tatlim nereye not ediyoruz yeni hedef diyebende 65 iyidir bizde vanillav ile 65 dedik sende bize eşlik et güzel de gidiyorsun hem 65 oldun mu 1 kilo esneklik tanırsın kendine lezzetli yemek olunca
bende cok severimmm ama tursu ve taze biber tercihimmAcıyı seviyorum galiba ben
bnde hareket edebilsm keskeee sırtım boynum agırıdı oturmaktnbende büronun evrak temizliği ile uğraşıyorum bitmedi bir türlü ... ben yerdim sanırım umarsamazdım çünkü çok sağlıklı
hoşgeldin kuzuu hangi hedefi yenilenemk istiyosnnn mezun olmak için olan hedef se eğer @Vanillav a bildir o listede not düşsnben geldim kizlar, ya ben yeni hedefimi belirleyebiliyomuyum yani 68 den 65 yapmak istiyorum hedefimi koydum kafama belki o hedefi gördükce daha azimli zayiflarim suan kilomda kalmak yetio bana gibi hissediyorum o yüzden bi motive olamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?