Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu şekilde mercimek fazla mı olmuş
bence emrcimek değil biber fazla olmus

napyonuz kızlar sayfaları okumuş gibi yaptım
bende öyle yapıyom bazen calışıyorum bebeğim sen napıyosunnn

Aynen evde olmanın avantajı bi soğan kaç kaloriki
onu bilmiyim ben ama tadı güzel ve dogal antibiyotik

ben yiyorum ama yerken de müşavirimede yediriyorum ki kokmasın
bütün ofise yediremiceme göre

bence emrcimek değil biber fazla olmus

bende öyle yapıyom bazen calışıyorum bebeğim sen napıyosunnn

onu bilmiyim ben ama tadı güzel ve dogal antibiyotik

bütün ofise yediremiceme göre
bende büronun evrak temizliği ile uğraşıyorum bitmedi bir türlü ... ben yerdim sanırım umarsamazdım çünkü çok sağlıklı

ben geldim kizlar, ya ben yeni hedefimi belirleyebiliyomuyum yani 68 den 65 yapmak istiyorum hedefimi koydum kafama belki o hedefi gördükce daha azimli zayiflarim suan kilomda kalmak yetio bana gibi hissediyorum o yüzden bi motive olamadim

ben geldim kizlar, ya ben yeni hedefimi belirleyebiliyomuyum yani 68 den 65 yapmak istiyorum hedefimi koydum kafama belki o hedefi gördükce daha azimli zayiflarim suan kilomda kalmak yetio bana gibi hissediyorum o yüzden bi motive olamadim
bende 65 iyidir bizde vanillav ile 65 dedik sende bize eşlik et güzel de gidiyorsun hem 65 oldun mu 1 kilo esneklik tanırsın kendine lezzetli yemek olunca

Acıyı seviyorum galiba ben
bende cok severimmm ama tursu ve taze biber tercihimm
bende büronun evrak temizliği ile uğraşıyorum bitmedi bir türlü ... ben yerdim sanırım umarsamazdım çünkü çok sağlıklı
bnde hareket edebilsm keskeee sırtım boynum agırıdı oturmaktn

hoşgeldin kuzuu hangi hedefi yenilenemk istiyosnnn mezun olmak için olan hedef se eğer @Vanillav a bildir o listede not düşsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…