- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #221.301
he sen 3leri görmeden bırakmam seniTabi ben 38 olcam buki 48
aaa sakın 2 gündür gelen kıng teklifini reddetmişim bana kötü örnek olmaKızlar ben hala acıkmadım kendimimi kandırıyorum acaba. Birazdan soluğu burger kingdemi alicam. Noluyo bana
he sen 3leri görmeden bırakmam seni
Yok kız hala acıkmadım ya diyorumki acaba kafayimi yiyorum noluyo banaNe demek daha listeye girmeden burger kingte soluk almak
yaaa ay diş cok zor yaDiş etimde kronik enfeksiyon olmuş
Ağzımdan çektiğimi başka bir şeyden çekmedim ha
İlaçlarla geçmezse o dişe de kanal tedavisi yapacağım dedi
Kendimi yere atıcam artık
Yapmadımkahvaltııı
Yok kız hala acıkmadım ya diyorumki acaba kafayimi yiyorum noluyo banaölmek var dönmek yok. Nisanımda herkes bana bakıp aaa oooo demeli ayy cok utanicam
itinayla adam öldürülür14. takımla sen de yok ol nasıl slogan
hahahaha yok be kalamam ben öyle ama severim deri kemik olan insanlari:)böyle böyle bi deri bi kemik kalırmışın:
yaaa ay diş cok zor yavalla 1 dişimi cktirdim şimdiye kadar canım gitti yani kolumu kesseler bu kadar acımazdı
sen bi de sürekli dişçidesin
InsAllah canımGüzel bir şeyler atıştır şimdi domates, salatalık, salamlı falan sandviç olabilir
Sabah da aç kalmışsın yazık öyle kıyamam
Peri kızları gibi olacaksın
o zaman şimdi güzel bi öğle yemeği yemelisinnn mümkünse proteinli olsun yanına da salata yada yogurtYapmadım((
hee bende yiyip yiyip54 te kalmak stiyomda olmuyo iştehahahaha yok be kalamam ben öyle ama severim deri kemik olan insanlari:)
söyle bi 4 kilo gittimi tamamdir ama gidemedi birtürlü kaldim 68 69 arasi gidip geliom korkum acik ipin ucunu salarsam kesin cikarim 70 yani benim napip Edip 68 sabitlemem lazim yani cooook asiri yesem bile ilerleyen zamanlar icin 68 en fazlasi olmasi gerekio artik 70 ler yok gelmicek anca Hamis olursam birgün tek ozaman izin var hahahaha
haftada birHeğ dimi topice geldiğimden beri hep dişçiye gidiyorum
ne çektin beee diştenDiş etimde kronik enfeksiyon olmuş
Ağzımdan çektiğimi başka bir şeyden çekmedim ha
İlaçlarla geçmezse o dişe de kanal tedavisi yapacağım dedi
Kendimi yere atıcam artık
takım nasıl kapatılır ::Takımdan nasıl adam kaçırılır
Zaten başımıza ne geldiyse bu akşam yemelerinden gelmedimi zaten kızlaro zaman şimdi güzel bi öğle yemeği yemelisinnn mümkünse proteinli olsun yanına da salata yada yogurtsonra akşam tutamazsn kendini ki aksam kacırmak cok tehlikeli
Bir haftada 3 kilo muuuuben geldim kizlar, ya ben yeni hedefimi belirleyebiliyomuyum yani 68 den 65 yapmak istiyorum hedefimi koydum kafama belki o hedefi gördükce daha azimli zayiflarim suan kilomda kalmak yetio bana gibi hissediyorum o yüzden bi motive olamadim
Zaten başımıza ne geldiyse bu akşam yemelerinden gelmedimi zaten kızlar
evet ya aynen bu hep seyden kaynaklanio suan kendimi iyi hissediyorum yani bi fazlam yok sadece azcik daha verdimde daha rahat etcem o yüzdenTamam not düşerim ben
Bence de iyice saldın sen ne güzel kilo veriyordun artık gram gram gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?