Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Biliy misin lahmacun yapmayı :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

En güzel etkisi o zaten kaç geceler ağzıma bir şeyler atmak istedim sonra aklıma burası geliyor kilo alırsam nasıl hesap vereceğim diyorum yemiyorum
Artık olmuyor gerçi alıştım açlığa :KK70:
Biliyorum gel sen olmadı anneme yaptırırız bi zahmet yapiverir :D evet ben burdaki yemek menülerimi görünce artık yuh diorum. Ben kendimi az yiyorum sanıyordum. Gerçi az yemekte mantıklı değil.. . düzgün sağlıklı yemek daha iyi. Ama kosturmaktan işten güçten birşey yapılmiokiiiiı :(((

Teyzem 1 hafta ara verirdi ama o böbrek hastasıydı ...
Regli iken sabah akşam içerim sanırım tadını yadırgamıyorum içerim bol bol 6 gün....
Tuttu.geçti bile kuzum umarım yarın sabah rahatlarım ...
Antibiyotik kilo aldırır demişti diyetisyen bana eski diyetisyenim .... bol su ve yeşil çay ile hal olur bence

Belki bir hafta daha uzatırım kuzu ya antibiyotik daha kısa sürede biter zaten
Nasıl yadırgamıyorsun kız çok kötü ya :D
Yarın çaydan da yapıp içelim mi yeterli yağ da almışsın bence olur artık :kahve:

Biliyorum gel sen olmadı anneme yaptırırız bi zahmet yapiverir :KK70: evet ben burdaki yemek menülerimi görünce artık yuh diorum. Ben kendimi az yiyorum sanıyordum. Gerçi az yemekte mantıklı değil.. . düzgün sağlıklı yemek daha iyi. Ama kosturmaktan işten güçten birşey yapılmiokiiiiı :KK43:((

Ya aslında mesela az yediğin bazı şeyler de öyle kalorili ki
Süt ve yoğurt mesela ne zararı olacak dersin ama tam yağlıları çok kalorili
İşte onu ben de merak ediyorum nasıl olacak okul zamanı yoğunlukta
Ama herkes nasıl yapıyorsa ben de yaparım bence :bicak:

Hee ok ... annelerde güzel duruyor onlar..senin kv ayrı merak.ediyorum tipi.falan nasıl diye çok fena ya ondan
Düğün geçsin de toplu fotolarda görürsünüz onu da kuzum :D
Suriyelilet :KK70: katıma suriyeli taşınmış aşağıdan sürekli benim zilime basıyorlar bir de kara çarşaf giyen var sanırım onlardan da korkuyorum ben gözlerini bile siyah tül ile kapatıyorlar
Bizim burdkailer dar pantolon üstüne eşarp geziyolarr beli ediyorlar kendilerini yani
Burda 10 tl çıktığından beri .. bugün 1 kilo aldım difrize atmak için sen nasıl atıyorsun ben yağda kavurup atacam
Ananemin usulü kuzumm domates soğan bamya kavurup limon sıkıp öyle atiyo ananem hazır çıkartıp pisiriyosun şahane oluyo vallaaa

Öylemi daha iyi olur diyorsunuz kızlar tamam teşekkür ederim sana ve vanillav a ama bilemiyorimku nasıl yese m ne yesem yarın degistiriyorum ozaman bakalım yarın begenecekmisiniz
Tabi ki kesin ve net ac kalarak vermek size hic bisey kazandirmaz.
Kizlarrr kilo veremesemde, bi çağla sikel olamasamda, yinede iyiki gelmisim gruba ıyiki @ParteMoralll çağırmış beni :KK200: Cunki inanılmaz motive oluyorum sizle. Siz olmasaydiniz bi saat önce iki lahmacunu gömmüştüm :KK70:
:KK19:

Nasıl yadırgamıyorsun kız çok kötü ya :KK70:
Yarın çaydan da yapıp içelim mi yeterli yağ da almışsın bence olur artık :kahve:

Olur içelim kuzum yarın belki bu sefer bana da yarar...kimyon ve maydonoz u yadırgamıyorum yeşil çay dan nefret ediyorum....
Okul zamanı dengelersin çünkü ne yiyip yememen gerektiğini biliyorsun ekmek ve makarna ve pilav türü gıdaları azaltirsan kilonu.korursun

Düğün geçsin de toplu fotolarda görürsünüz onu da kuzum :KK70:

Bizim burdkailer dar pantolon üstüne eşarp geziyolarr beli ediyorlar kendilerini yani

Ananemin usulü kuzumm domates soğan bamya kavurup limon sıkıp öyle atiyo ananem hazır çıkartıp pisiriyosun şahane oluyo vallaaa
Burda açık olan modern olan mi dersin dediğin gibi olanlar mı dersin böcek gibi olan mı ...
Yağ koymuyor dimi sadece limon domates soğan birini senin dediğin gibi deneyim güzel olur muhtemelen barbunyayi öyle yapıyorum soğansız ama

Nasıl yadırgamıyorsun kız çok kötü ya :KK70:

Benim annem kendi yapio yağlı galiba bilmiorumki yoğurt falan :KK70: canım çekince bi kaşık alıyorum yoksa gece uyuyamam :KK70: netflixde bi belgesel izledim zaten orda süt yoğurt herşey çok sakıncalı diyorlar yani zayıflamadan değil sağlık acisindan otmu yiyecegiz napıcaz bende bilmiorum :KK43:

Engelliyor dimi burası kaçamakları iyi yaptın zaten tadını biliyorsun nişandan sonra yersin 2.küçük lahmacun öyle düşün
Nişandan sonra kendimi kaybedicem diye çok korkuyorum :KK53: :KK70::KK70:

Sabah kahvaltısı: Saat11.30 bir tane haşlanmış yumurta 7tane siyah zeytin 4tane çeri domates
Ara ögün yapmadım saat 16:30 bir kaşık patates salatası
2kaşık taze fasulye salatası 2tane mercimek köftesi 7bardak şekersiz açık çay 2litre su kapanışı yatmadan önce biberli yogurt veya zencefilli zerdaçallı yogurtla biririm

Olur içelim kuzum yarın belki bu sefer bana da yarar...kimyon ve maydonoz u yadırgamıyorum yeşil çay dan nefret ediyorum....
Okul zamanı dengelersin çünkü ne yiyip yememen gerektiğini biliyorsun ekmek ve makarna ve pilav türü gıdaları azaltirsan kilonu.korursun

Aa ama sen de en güzel şeyleri yeme dedin şimdi :D Karbonhidratın hastasıyız :D

Benim annem kendi yapio yağlı galiba bilmiorumki yoğurt falan :KK70: canım çekince bi kaşık alıyorum yoksa gece uyuyamam :KK70: netflixde bi belgesel izledim zaten orda süt yoğurt herşey çok sakıncalı diyorlar yani zayıflamadan değil sağlık acisindan otmu yiyecegiz napıcaz bende bilmiorum :KK43:

Oksijen? :D
Ev yoğurdu hazırdan iyidir de ben hiç sevmem :kusmuk:

Sabah kahvaltısı: Saat11.30 bir tane haşlanmış yumurta 7tane siyah zeytin 4tane çeri domates
Ara ögün yapmadım saat 16:30 bir kaşık patates salatası
2kaşık taze fasulye salatası 2tane mercimek köftesi 7bardak şekersiz açık çay 2litre su kapanışı yatmadan önce biberli yogurt veya zencefilli zerdaçallı yogurtla biririm

Bence az olmuş kalori miktarın
Gerçi bugün dışarıdaydın ama birkaç saatte bir meyve falan koy mesela kuru meyve de olur veya badem fındık ceviz gibi şeyler
Akşam yemeğin de çok az mesela kahvaltı iyi de o_O

1 gün yaparsın ama 2.ci gün ben ne yapıyorum dersin bugünleri düşünürsün: D

Aynen ya şurada ne çektik o kiloları vereceğiz diye :D
Bir daha uğraşamam ben bu kadar obez olur giderim :D

Kaç kalori bu oksijen :KK70: ben çok seviyorummm köyümü hatırlatıo bana :KK43:(( unutmadan bugunki yediklerimi paylasiyim cnmmm

-20 alır mısın birkaç yüz gram :D

Yediklerim...

Gec kahvaltim
1 kupa limon çayı
2 kaşık elma sirkesi
2 köfte
1 Kase Karnıbahar ve brokoli

Ara öğün
1 activia yoğurt meyveli
2 kaşık psyllium

Akşam yemeği
1 bardak curryli hint çorbası 60 kalori
1 ısırık miniminnacik lahmacun

Gün içerisinde 2 ltr detoks suyu ve bol bol su

Aa ama sen de en güzel şeyleri yeme dedin şimdi :KK70: Karbonhidratın hastasıyız :KK70:

Oksijen? :KK70:

Gerçi bugün dışarıdaydın ama birkaç saatte bir meyve falan koy mesela kuru meyve de olur veya badem fındık ceviz gibi şeyler
Ama doydum kuzu şimdi eşimin ısrarın iki kaşık böğürtlen çikolata karışık dondurma yedim yeter yarım saatten fazlada yürüyüş yaptım namazımı kılar biraz bacak hareketi çalışırım yatana kadar 1litre daha su içerim

Yediklerim...

Gec kahvaltim
1 kupa limon çayı
2 kaşık elma sirkesi
2 köfte
1 Kase Karnıbahar ve brokoli

Ara öğün
1 activia yoğurt meyveli
2 kaşık psyllium

Akşam yemeği
1 bardak curryli hint çorbası 60 kalori
1 ısırık miniminnacik lahmacun

Gün içerisinde 2 ltr detoks suyu ve bol bol su

Senin de az olmuş kız ama vardiyadasın yarın güzel sebzeli yemek yaparsın akşama
Biz çok yiyecek insanlar diye bekliyoruz az yiyonuz :D
Yine karnabahar ve brokoliden vazgeçmemişsin :27:

Ama doydum kuzu şimdi eşimin ısrarın iki kaşık böğürtlen çikolata karışık dondurma yedim yeter yarım saatten fazlada yürüyüş yaptım namazımı kılar biraz bacak hareketi çalışırım yatana kadar 1litre daha su içerim

Biliyorum ben de öğlen hiçbir şey yemek istemedim ama süt içtim incir yedim zorladım
Çünkü aldığın kaloriyi düşürdüğünde diyeti bırakıp normal yeme ve kilo koruma dönemine geçtiğinde geri alabilirsin metabolizma hızın düşerse birkaç saatte biraz güzel atıştırma lazım
Mesela dondurma yerine meyve yiyeydin veya süt içeydin daha iyiydi gece gece dondurma çok fena
Topu 100 kaloriden aşağı değil :skandal:

-20 alır mısın birkaç yüz gram :KK70:
Iki kilo paketlermisiniz rica etsem :D

Nişandan sonra kızlar yemeğe kalkarsam dövün beni tamammi :D daha sevgilim yani ozaman nisanlimla kapadokyaya gidicez. Balonlara bindirmezler birde siskoyum diye rezil olurum :D

Aa ama sen de en güzel şeyleri yeme dedin şimdi :KK70: Karbonhidratın hastasıyız :KK70:

Oksijen? :KK70:

Bende makarnayı özledim tam buğdaylı varsa diyet bitiminde yicim yoksa yememeye devam birden aldırıyor çünkü

Senin de az olmuş kız ama vardiyadasın yarın güzel sebzeli yemek yaparsın akşama
Biz çok yiyecek insanlar diye bekliyoruz az yiyonuz :KK70:
Yine karnabahar ve brokoliden vazgeçmemişsin :KK53:
Salıya kadar böyle calisicam canım ya belki öğleden önce hazırlarsam işyerinde yiyebilirim :/

Back
X