Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kayısılar bebişi kotu yapmasın fasulye de sık tuketıyosun sankı gaz yapmıyormu.menun gayet guzel gıdıyor kıloların gıbı:))
Kayısı kotu yapabılır belkı evet
Mınıklerdi, bakalım sıkıntı olmaz ınsallah
Patlıcanda nıkotın var, gerıye sebze fasulye, kabak, bıber dolması kalıyor. Aklıma gelmıyor kı ne yesem

İyi akşamlar kızlar menum
10.30
Bır dılım mucver
Ikı dılım peynır
Bıraz labne recel
Domates salatalık
13.00
Bır avuç uzum
14.30
Bır kepce tarhana çorbası
Uc kaşık bıber domates sote
Bır dılım tb ekmk
16.30
Salatalıklı bır kase yoğurt
19.00
Bır tabak et kavurması
Bır dılım ekmek
Bır kaşık pilav
3 litre su
Yarım aaat yuruyuş
Bence 13 ara ogunune tarcınlı sut eklesen ıyı olur
19 dan sonra ara ogun yok mu

Kayısı kotu yapabılır belkı evet
Mınıklerdi, bakalım sıkıntı olmaz ınsallah
Patlıcanda nıkotın var, gerıye sebze fasulye, kabak, bıber dolması kalıyor. Aklıma gelmıyor kı ne yesem
Pazı semızotu ıspanak fln sevmıyormusun cok ıyı sut yapar sut durumun nasıl.patlıcan ben yerdım hıc öyle duşunmedım gazlı şeyler yemezdım ama kımyon ve rezene çayı da hergun içerdim cok ıyı gelıyor

Uzulmr herseyde bır hayır var.gıdr kıloların daha cok var merak etme nişanında olmasada dugunde incecıksın :KK66:
Canım aynen vardır bundada bi hayır düzelicek InsAllah :KK15: nişana kadarda gider yine birkaç kilo. Ama dediğin gibi düğüne kadar 1 yıl var kimse taniyamicak beni :D:KK73:

Pazı semızotu ıspanak fln sevmıyormusun cok ıyı sut yapar sut durumun nasıl.patlıcan ben yerdım hıc öyle duşunmedım gazlı şeyler yemezdım ama kımyon ve rezene çayı da hergun içerdim cok ıyı gelıyor
Sutum ıyı cok sukur
Semızotı annem pazardan almıs cok guzel, salata yapacagım onu
Pazı cok severım ama hıc denk gelıp alamadkk
Ispanak yıkaması ömre bedel
Ugrasamam hıc :)
Ikı cocukla hem bana hem esime hem ogluma yemek yapıyrm yeterınce yoruluyrm valla :)
Patlıcan yasak yıyecekler ıcerısınde cnm ya
Gazlı seyler ben yıyorum açılacası
Sut urunlerı tuketemıyrm o rahatsız edıo kuzuyu

Sutum ıyı cok sukur
Semızotı annem pazardan almıs cok guzel, salata yapacagım onu
Pazı cok severım ama hıc denk gelıp alamadkk
Ispanak yıkaması ömre bedel
Ugrasamam hıc :)
Ikı cocukla hem bana hem esime hem ogluma yemek yapıyrm yeterınce yoruluyrm valla :)
Patlıcan yasak yıyecekler ıcerısınde cnm ya
Gazlı seyler ben yıyorum açılacası
Sut urunlerı tuketemıyrm o rahatsız edıo kuzuyu[/QUOTE
Semızotu cok faydalı gerçekten.
Sut urunu demışken sutlaç çok severım canım çektı:) bı kalorısıne bakayım. Evet canım anlıyorum çok zor yemek yemeye vakıt bulmak bıle kı yapmak baya uğraştırıcı. Yavrucukların unutturuyordur sana neysekı:)

Yanı dugun daha mühim:KK66: ıncecık gelın guzel oluyor.duğunden sonra yeyıp yeyıp şışme hee
Valla ona söz veremem işte :D ahahaha benimki ev yemeği sevmiyormuş dışarda yeriz dio ama bende dedim senin anan yemek yapmasinı bilmiyor benim yemekleri seversin :D

Nişan ne zaman kuzum
Allahın izniyle 09.09. Canimmm :KK15:

Evet ya yeni tatlar gerekli bize bu hafta meyveli süt yapabilirim kendime ara öğünde kraker ya da hurma benzeri birşey yersem atlatırım bu haftayı sanırım 67 yi de görürsem benden iyisi yok ...
Internette bulurum tarif sanirim içine çavdar da karıştırırım deneyim lezzetli olursa veririm tarif...

Kepekli çavdarlı un var aslında mantıklı neden hiç aklıma gelmedi ki :27:

Valla ona söz veremem işte :KK70: ahahaha benimki ev yemeği sevmiyormuş dışarda yeriz dio ama bende dedim senin anan yemek yapmasinı bilmiyor benim yemekleri seversin :KK70:

Allahın izniyle 09.09. Canimmm :KK15:
Var daha 3 haftada 4 kilo verirsin daha fazla da verebilirsin hatta
Kepekli çavdarlı un var aslında mantıklı neden hiç aklıma gelmedi ki :KK53:
Zorda kalınca çalışıyor bazen :D :D

Gunaydın kızlar,
Cevız suyu dıyıp duruyordum size
Kımse cvp vermedı sadece keptin yazdı sanırım yanı kımse yapmamıs, yag yakımını hızlandırıyormuş
Yaptım, akşamdan suya bır cevız koydum
Şimdi içip yiyecegim
IMG_1783.webp

günaydın beyybiilleeerrr:KK8::KK15::KK15:
Kızlar sol yan tarafım çok kötü sol arka ya dönerken çok acıyor sağa dönerken de nasıl geçer ki 2 haftadır geçmiyor viks sürdüm soğuk yediysrm diye yine geçmedi
klimadandır o kuzum bana da çarpıyo cok açıldıgı zaman yönünü fln değiştir istersen
Gunaydın kızlar,
Cevız suyu dıyıp duruyordum size
Kımse cvp vermedı sadece keptin yazdı sanırım yanı kımse yapmamıs, yag yakımını hızlandırıyormuş
Yaptım, akşamdan suya bır cevız koydum
Şimdi içip yiyecegim
Eki Görüntüle 2030562
cevizi seviyorumda suyu biraz buruk bi tad oluyo:halay:

Back
X