Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar paylasim yetersizligi olanlari,habersiz takima ugramayanlari diskalifiye edicemm bilginiz olsun.
Gunde 5 mesaj hakkinizi kullanmali,menu paylasmali ve menulere yorum yapmalisiniz.
:mapus:
@Vanillav @denetim @Buki_89 @Yuzlesmegunu @lilipit @Nilar @Blacksee55 @yildizlariyakalamak @suskunprenses poncikbirgelincik poncikbirgelincik @Gulumse25 kaptinn kaptinn SekerPancarii SekerPancarii

Ben izindeyim canim zaten koydrydim orda cekmiyo cok internet bilginiz var gitemedim ama donuyorum artik insallah kilo almamisimdir ama aldm gibi sanki:mapus: kaynanam bana cok iyi bakti:ruh:

Saat 12

Peynirli domatesli tost - 200

Saat 14

Karışık çerez - 150

Saat 16

Eti form bisküvi - 224

Saat 18

5 yk makarna - 126
4 köfte - 268
Yarım kase salata - 12

Saat 21

1 bardak light süt - 46
1 şeftali - 34

Gün toplam: 1060
Kahvaltina yumurta da eklesen super olacak canim bide aralarda form piskevitler yimeğğ:tokat: kofteyi daha cok yeyip makarnayi 3 kasikta birakabilirdin protein degerin düstü bak :sinirli:

Eve gidiyim ilk isim tartilmak ama ben listeden ciktiktan sonra nisan oncesi 2 kg kadar vermistim belki suan ayni kiloda olabilirim disim agridi bide stres kosturmaca hic bisey yiyemedim 56ya dustum :KK53:

Bidaha di:21: nisanli di bana :21: oysss:21:
ooooo 56 mııııı:rolleyes::rolleyes: şok şok şoookkk:mapus:ünlü nişanlı zayıflayamayan poncik 56 kiloya düşmüş :KK9::KK9:

Sabah
Menemen 2 yk
Yarım Avuç içi pide
3 incir
1 çk bal
Ara
Ananas
Öğlen
Imam bayıldı yarım tbk
2 ince dilim çavdar
Ara
8 gr badem
2 kare bitter
Çok tahıllı patlat 30 gr
Akşam
83 gram fırın somon
96 gr patates fırında
2 biber

Toplam kalori 986

1200 e tamamlamak gibi bir düşüncem vardı ama tamamlayamadım belki ananas yiyebilirim
Kuzum eksik kalori almani istemiyorum bebis dusunuyosun kalorilerini doldur guzel besinlerle tamam mi:KK36: menun guzllll:KK36:
Kuzum mayali sütü bi araştırsana netten ben cilt sorumlarim icin iciyorum ama arastirdigimda hamilelere ve hamilelik dusunenlere cok faydali diyodu plasenta olusumuna destek olup ceninin buyumesine yardim ediyomus tadi berbat ama:confused:

İşte emziren annenin günlük menüsü...:kk77:

Sabah 9:30 kahvalti

Bir haslanmis yumurta, cay, 3 adet yesil zeytin, 3 adet siyah zeytin, Yarım salatalik, Iki parca telli peynir, bir catal beyaz peynir, Yarım kastamonu simit

Ara ogun 11:47

1 adet kuru incir, 5 adet badem

Oglen 13:00

1 kase sehrıye corbası
1 tabak taze fasulye
Yarım kastamonu simidi

Ara öğün 16:35

2 adet hurma ve 5 adet badem

Aksam 18:00

1 tabak sulu köfte
1 domates
1 dılım ekmek

Ara ogun 21:30

5 adet kayısı
Afiyet olsun canim gayet iyi ama oglen simit yemeseydin 1 dilim ekmek yeseydin daha iyi olurdu:kahve:

Gec kahvaltim
1 muffin (dunkilerden)
1 kupa cay
1 bardak meyve suyu

Ögle yemeği
Karnıbahar Brokoli 2 büyük köfte

Ara öğün
1 bardak meyve suyu

Akşam yemeği
Yayla çorbası 2 pors.

Gün içinde 1 ltr su
Yine su az :KK43:
Sabah yumurtali peynirli turk kahvaltisi yapsan daha iyi olardi:KK70: aslini unutma zeytin ekmek ye:KK70:
O muffinleri ara yap kahve yanina daha iyi olur kiz cok meyve suyu iciyon sanki :silah:onun yerine meyve yesen daha iyi olur cok seker var meyve sularinda:silah:

İyi akşamlar kızlar menum
10.30
Bır dılım mucver
Ikı dılım peynır
Bıraz labne recel
Domates salatalık
13.00
Bır avuç uzum
14.30
Bır kepce tarhana çorbası
Uc kaşık bıber domates sote
Bır dılım tb ekmk
16.30
Salatalıklı bır kase yoğurt
19.00
Bır tabak et kavurması
Bır dılım ekmek
Bır kaşık pilav
3 litre su
Yarım aaat yuruyuş
Afiyet olsun canım guzel menun:KK200:

Gunaydın kızlar,
Cevız suyu dıyıp duruyordum size
Kımse cvp vermedı sadece keptin yazdı sanırım yanı kımse yapmamıs, yag yakımını hızlandırıyormuş
Yaptım, akşamdan suya bır cevız koydum
Şimdi içip yiyecegim
Eki Görüntüle 2030562
Bende duymustum bunu ama hiç duzenli icmedim canim afiyet sifa olsun cok faydali:KK36:

Eve gidiyim ilk isim tartilmak ama ben listeden ciktiktan sonra nisan oncesi 2 kg kadar vermistim belki suan ayni kiloda olabilirim disim agridi bide stres kosturmaca hic bisey yiyemedim 56ya dustum :KK53:

Bidaha di:21: nisanli di bana :21: oysss:21:
Ni didin :rolleyes: 56 mi insallah hala 56sindir durma poncik az yemeye devam:rolleyes::KK9:

Back
X