- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.653
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #224.161
Evt fit fiti fitarkadasim da tartiya cikti dun 50kg cocuguda var bi vurdum koluna gicik diye
![]()
![]()
İnsan insaf eder bi biz 50 kg olamıyoruz şurada ya çoluk çocuk da yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evt fit fiti fitarkadasim da tartiya cikti dun 50kg cocuguda var bi vurdum koluna gicik diye
![]()
![]()
Hayirlisi neyse o olsun insallahKızlar rahîm duvarı çok kalınmış 11 cm test verdim gebelik için negatif ise söktürücü verecek bana ne hissedecegimi şaşırdım![]()
Maşallah cokıyı gıdıyor darısı başımızaa
Hee bide pispis siritiyo ama beni bayadir gormedi o geldi ilk oturuyo bana bakiyoo ayyy parteeee ne kadr zayiflamissin diyoİnsan insaf eder bi biz 50 kg olamıyoruz şurada ya çoluk çocuk da yok![]()
Çok yakında canım umarım 1,5-2 ay diyorum :)
Ay deme
Tedaviye başlamadan oluvermesin![]()
Umutlanmak istemiyorum çünkü adetim az olduğundan yakınmıştım...Çok yakında canım umarım 1,5-2 ay diyorum :)
Ay deme
Tedaviye başlamadan oluvermesin![]()
Amin kuzum hayırlısıHayirlisi neyse o olsun insallah![]()
Aferim kızıma ne gizil demek inek de sağdınHosbuldum canimmmyaptim vala herseyi yaptim tam koy kizi oldum inegi sagdim gittim tereyag yaptim
![]()
yemeyeceğim sanırım Canım çok çilekli limonata çekiyorgünaydın kuzuuuummmsöylemem
: önce sen söle kac kilosun
cuma kaçtım ben
he bide kuzu kubarı da eklemişsin haftalk hedeflere o cıktı takımdan
olabilemez böyle bişi
ooovv dmek öyleeeeVelvette
demek birinci olduuunnn
demek en cok kiloyu sen verdiinnn
demek erkesleri geçtiinnnn
neler yicennnn az yi
naptın napcan söle banamirak idirim
![]()
Hee bide pispis siritiyo ama beni bayadir gormedi o geldi ilk oturuyo bana bakiyoo ayyy parteeee ne kadr zayiflamissin diyogercektenmi dedim evet cok degismissin dedi
5 dk sonra anlamadm bidaha soyle nolmus bana cokmu degismisim dedim ahhaahhaahah
eeveet yuzun falanda kuculmus
ay dedim tisikkur ederm
![]()
1.5 bence :))))
Umutlanmak istemiyorum çünkü adetim az olduğundan yakınmıştım...
Ama şuna çok seviniyorum 3 5 kilo daha verebileceğim
Amin kuzum hayırlısı
Neydi vardı ya filmde birrr daha söyle deyii
22 kilo kaptan dile kolay kendinden parça koparıp atmış gibi oluyor insan
Seni mi kıracağız hadi 1,5 olsun eylül ortasında tamamsın :)
O zaman kesinleşene kadar büyük heyecan yapmayalım o zaman nasılsa tedavi olacakmışsın gibi düşün maydanozu içme yine de tabi bence![]()
Cok dikkat ettıgım için vucudum şaşırmış olabılırmı acep şekerlı bırsey yemıyorum pekCanım üzülme bazen öyle + olur özellikle regl döneminde sen yemene dikkat etmeye devam et bol bol da su iç iner o şişlik haftaya birden verirsin![]()
Neydi vardı ya filmde birrr daha söyle deyii
O zaman kesinleşene kadar büyük heyecan yapmayalım o zaman nasılsa tedavi olacakmışsın gibi düşün maydanozu içme yine de tabi bence![]()
ahahaKiz Allah seniben ossam aglardim
ben bi kere dusunce kaval kemigimi feci carptim 2 aya anca gecti acısı hic gecmicek sandimdi
![]()
Kahvaltiya gitmeden yazayim
Pazartesiden bildiriyorum
Pazartesi: 67.3
Cuma: 68.1
Fark: -800![]()
he hatta dur bak şimdi ne geliyoDoktora gitseydin ya bebiş
Dene bakalım ben de merak ettim sonuçlarını
Form yeyince kalorim doluyıı yoksa dolduramıyorum günlük neyle doldurayım ki ya çok yemeli olmasın ama fikirlere açığım
Kaptanım ve destekleri için takım arkadaşlarım, teşekkürler
Hahahahah durmuyoruz daha ne kilolar vereceğuz
Demek artık takımda da derece yapıyoruz iyi fikir aslında daha çok motivasyon verir
hayırlısı inşallah bebegiimmmKızlar rahîm duvarı çok kalınmış 11 cm test verdim gebelik için negatif ise söktürücü verecek bana ne hissedecegimi şaşırdım![]()
o ne be çilekli limonata mı olurAferim kızıma ne gizil demek inek de sağdın
yemeyeceğim sanırım Canım çok çilekli limonata çekiyoriçsem mi ki
![]()
hahahahahaahh aynen samimi oldugumuz icinde abarttim ovdurmek icin ahahahahahNeydi vardı ya filmde birrr daha söyle deyii
Yok kız güzel oluyi de şekerli oliyi biraz tek sıkıntısı oahahabende bayram arifesinde vurdum kaval kemiğini hala mor hala elleyince acıyo düşün 2. bayram geldi
aman allahım yoksa bu cuma -2kg mı geliyo
he hatta dur bak şimdi ne geliyo
1.ye tebrik sonuncuya tohat
hayırlısı inşallah bebegiimmmher adımdan haberdar et bizi de merak ederizz
o ne be çilekli limonata mı olur![]()
çilek hiç sevmemYok kız güzel oluyi de şekerli oliyi biraz tek sıkıntısı o![]()
Ahaha birinin sonuncu olması gerekiyordu ben olayım dedim***14. TAKIM 529. ETAP***
Velvette =>1,73=>>529.etap 1.si
@senad =>%1.19=>>529.etap 2.si
@Buki_89 89=>1,17=>>529.etap 3.si
Yuzlesmegunu egunu=>1.15=>>529.etap 4.si
@denetim im=>0.85=>>529.etap sonuncusu![]()
bu hafta listeye yeni rakiplerin geliyo bence daha sıkı ut kuzuAhaha birinin sonuncu olması gerekiyordu ben olayım dedimay bu hafta nasıl olcak bakalım
bilemedim ki bebeğim sogan suyu mu denesen acabaAdet söktürücü ñe var bildiğiniz kızlar doğal yollu olsun dr söktürücü verecek umarım iğne olmaz totom kıymetli