- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #225.161
Sıyırmış sıyırmış konuşuyorum hep böyle delirttiler beni
1 hafta geçti yeni fark etmiş ignore ettiğimi alındığımı bu hoşlaştığım çocuk erkeklerin biraz yavaş basıyor galiba![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıyırmış sıyırmış konuşuyorum hep böyle delirttiler beni
1 hafta geçti yeni fark etmiş ignore ettiğimi alındığımı bu hoşlaştığım çocuk erkeklerin biraz yavaş basıyor galiba![]()
Tamam canim zaten aktiftin sen bi iki gun ara vermis oldun tekrar devam listelereTabiki devam kuzum dikkat ediyorum Yediğime içtiğime
Kiz bir ogunle durulur muhemen yediklerimide yazim bugün nerdeyse hicbirsey yiyemedim
is yerinde mola yapmaya zamanim yok resmen buara
Sabah kahve ictim oda ise girmeden ictim hemen bidaha icemem diye
Öglen peynirli sandwich yedim masa basinda
aksam yesemmi yemesemmi biseyler bilemedim su ictim baya o yüzden hic aclik hissim yok aslinda yemeden dayanabilirsem yarin cok harika sonuclar gelebilir![]()
Tabi kuzum hem az yetersiz yiyodun hemde spor yoktu kaslar gittiBöyle değildim başlarda zamanla çok sıkıldım inan ki ondan başta çok daha güzeldi yediklerim iştahım çoktu
Bir ara yapıyordun faydasını gördün mü o dönem
Cumaya göre ekside kalırım kaptan zaten yine azalmış biraz sabah göre yani sıkıntı yok ama dediğinde haklı çıktın sanırım kaslar eriyormuş demek ki o arada benim ondan hızlı gidiyormuş![]()
Bazen oluyo oyle ya insan neresine yedigini anlamiyoben doymuyorum kızlar ya bu 2 gündür dün bile doymakta zorluk yaşadım![]()
Cnm bana kalori bakmak yasak :)Ben yemeden önce kalorisi ne bakıyorum ondan sonra tüketiyorum
Nildu anlamadim yahuŞu an upuzun mesaj döşüyorum içimdeki kezbınıtör açığa çıktı
Sonunda birilerinin aklına geldi neden sessiz olduğumu sormak, döşüyorum acımayacağım buhran geçirdim burada içim çatladı be beklemekten![]()
Tamam cnm iyi oldu soylediginBuyuk bi sorun degil canim sadece takim duzeni icin soylemem lazim![]()
Ben o kurali kacirmisimPersembe aksam yemeklerinde ne ekmek ne pilav ne makarna hic bisiğ yohama emzirenler 1 dilim tahilli ekmek yiyebilir sen simdi dolma yicen ya yime ekmek baska
![]()
Hıc hesapladınmı canım merak ettım kaç oluyorCnm bana kalori bakmak yasak :)
Emziriyrm ya kalori hesabi yapmiyrm pek
Ama sen iyi yapiosun kuzum
Cnm hesaplamaya calistim beceremedimHıc hesapladınmı canım merak ettım kaç oluyor
Aa sen nerelerdesinSabah
Bir yumurta biraz peynir domates salatalık maydanoz sivri biber
Sonra iki saat arayla ayran detoksu ve yeşil çay
Bugun baya az yemissinSabah
Bir dilim tam buğday ekmeği
Haşlanmış yumurta
Domates
Ara
Karışık meyveli form bisküvi (ben çok beğendim tavsiye ederim )
Yarım gong
Bir bardak süt
Akşam
Bir orta boy biber ve 2-3 yaprak dolması
Bir içli köfte (dayanamadım)
Salata ,yoğurt
ara soda yoğurt
Bugun baya az yemissin
Yarin sonucunu merak ediyrm :)