- Emoji Skoru
- 43.840
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #225.201
Ben biber dolmasi anlamadim o an biber sandim ya
2-3 yaprak sarmasi yedi sandim![]()
Hahh simdi olduBen yanlis anlamisim ya ondanaksam fazla olmus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben biber dolmasi anlamadim o an biber sandim ya
2-3 yaprak sarmasi yedi sandim![]()
Hahh simdi olduBen yanlis anlamisim ya ondanaksam fazla olmus
Aynen cnm yarın ekside çıkalımAfiyet olsun canim detoks gunuydu demek![]()
Hoşbuldum:-*Anladim canim hosgeldin o zaman![]()
Ayy bu nasil menu yaYa ben dün kendimi aştım ki yeme konusundabugün 1 bardak süt 1ceviz ve yarım muz ile kahvaltı yaptım ondan belki çok acıktım sabah yada akşam granola yapacam kendime değişik kahvaltı istiyorum
Kalori saymadım ama az yedim
Sabah 1 brdk süt yarım muz 1 ceviz öğlen 1 salatalık 1 catal.makarna 2 bardak ayran 2 kare bitter 1 brdk zero kola akşam yarım nektarin 2 dikenli incir yedim şimdi salata yicim ce yürüyüşe çıkıcam eşim ile
His geldin kilon kaç merak ediyorum isveçten sonra
bide acikiyorm diyosunn boyle yasanilirmi ayyyyy
)
) aci biber
ayy bi iki çitleyim dedim zor durdurdum kendimi
ve açim
İnsallah canim gelsin eksilerAynen cnm yarın ekside çıkalım

Hadi inşallah detoksun ikinci günü bugün zatenİnsallah canim gelsin eksiler![]()
Bende yapiyodun o detoksu ara sira 1 1200 falan iniyoduHadi inşallah detoksun ikinci günü bugün zaten

Aynen bende de öyle etki ediyor du bakalım bu sefer de etkili olacakmıBende yapiyodun o detoksu ara sira 1 1200 falan iniyodu![]()
En son kaça kadar içiyordun bnm daha bi büyük kase daha varBende yapiyodun o detoksu ara sira 1 1200 falan iniyodu![]()
Ben en son 6 ya kadar iciyodum canim toplamda 3 veya 4 kase iciyodumEn son kaça kadar içiyordun bnm daha bi büyük kase daha var
Üç dört kase de bitmiyorki ya en son 20-22 arası yazmışlar ama bilemedimBen en son 6 ya kadar iciyodum canim toplamda 3 veya 4 kase iciyodum
Yok valla ben tam bitirmiyodum kuzum hepsini icemiyodum ama 8 den sonra icmemek iyi olur benceÜç dört kase de bitmiyorki ya en son 20-22 arası yazmışlar ama bilemedim
Aynen kuzumTamam canim zaten aktiftin sen bi iki gun ara vermis oldun tekrar devam listelere![]()
Pardon canım bebegin oldugunu bilmiyordum sana serbest o zaman emzirirken verirsinCnm bana kalori bakmak yasak :)
Emziriyrm ya kalori hesabi yapmiyrm pek
Ama sen iyi yapiosun kuzum

hadi bakalimmmmmm oyle olsunKoca kontörü geç yükledi :-SS
Haklısın şişiyor insan zatenYok valla ben tam bitirmiyodum kuzum hepsini icemiyodum ama 8 den sonra icmemek iyi olur bence

Begendım ozellıkle sarmaları bende yarım dolma yaparım:))İşte emziren annenin günlük menüsü...
Sabah 7:30 kahvaltı
Bir haslanmis yumurta, cay, 3 adet yesil zeytin, 3 adet siyah zeytin, Yarım salatalik, Iki parca telli peynir, bir küp beyaz peynir, Bır dilim domates, 2 tane yeşil biber, 1 tane kirmizi biber
Ara ogun 10:30
2 yk yulaf ezmesi, yarim nektarin, tarcin, 2 yk yogurt, 1 adet ceviz (boyle bi karisim yaptim tadi harikaydi, ilk kez yedim. Farkli onerilere acigim)
Oglen 12:00
1 Tabak bulgurlu kabak yemeği
1 orta boy kase semiz otu salatasi
1 dilim ekmek
Ara öğün 15:00
1 adet hurma, 5 adet badem
Aksam 17:30
3 adet kiymali yaprak sarma
5 adet kiymali lahana sarma
1 domates
1 yesil biber
Ara ogun 21:30