- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #225.461
Gunaydin kuzumHayırlı cumalar kızlar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin kuzumHayırlı cumalar kızlar![]()
Tebrikler cnm hedefine cok az kaldiGecen hafta 67.4
Bugun 66.6 :))
Fark 800 gr
nasıl gitti bilmiyorum sanki @Vanillav dediği gibi vücut kendini otomatiğe almış gram gram da olsa gidiyorGunaydin canim hayirli cumalar
ne kalmis 68 e600 gr super canim
![]()
düğün var pazar günü umarım kına yoktur yarın ..bugün yaparsak ancakGunaydun cnm
Hayirli cumalar sana da
Haftasonu guzel menulerle p tesi olur tabisi
Bide pazar gunu falan bol yuruyun gezin esinle :)
ayy süt gibiyim dimiKiz Allah seniee süt gibim beyaz olunca ten hemen morarıyo dimekki
![]()
Gunaydin bebeksGunaydinnnn
Cok sevindim canimmm hedef tuttu de bence 100 gr kalmis sonuctaSeker pancari
Desteginden oturu cok tesekkur ederim
Iki gun istikrarli dikkat etme sonucu ve senin yonlendirmelerinle beraber 81.4 de cakili olan kilom 80,6 oldu
Hedefim 80.50 idi. Olsun cok sevindim yine de
Haftaya 8 leri omrumde gormemek uzere hayatimdan silecegim
![]()
Tebriklerrrr.Günaydın tartıldım
Yeyeyyeyeyeyey
Gunaydin bebeks![]()
sana da kuzumHayırlı cumalar kızlar![]()
günaydınGunaydinnnn
bende 600 gram verdim kız sen yattığın yerden iyi verdinYaaa ben çok az vermisimmmm. Yatarken karnım sırtıma yapışmış gibi açlıktanniye bukadar az gitti
evet aynen canim ama benim evde yag ölcüm var yagdan gidio yani dur simdi aklima soktun ben onu yarin Sabah bi yapim yineHem bana ne kadar skısın diyolar hem sozumuze gelmiyolarrrrrr yaglar nerde yaglar sarkicaksinizzzzzzzz yapistirrrrrrr
SchonerDuft @Vanillav
Buki_89
![]()
busefer tuzsuz peynirli yedim yani domates ve o peynirden yedim aksam:)Kiz bir ogunle durulur mutavuklu salata yi yine
![]()
Ya ben spor salonuna yazıldığımda ordakiler haftada en fazla 1 kilo verirsin buda sağlıklı olanı demişti. Bizde arkadaşımla birbirimize bakmıştık. Biz sanıyorduk her hafta 3 4 kilo veririz diyebende 600 gram verdim kız sen yattığın yerden iyi verdin
Yatiyorsun yaYaaa ben çok az vermisimmmm. Yatarken karnım sırtıma yapışmış gibi açlıktanniye bukadar az gitti
Keske oyle olsa. Az az cok uzun zaman aliyor be :)Ya ben spor salonuna yazıldığımda ordakiler haftada en fazla 1 kilo verirsin buda sağlıklı olanı demişti. Bizde arkadaşımla birbirimize bakmıştık. Biz sanıyorduk her hafta 3 4 kilo veririz diyeneyse bunada şükür yavaş yavaş gitmesi daha sağlıklı herhalde :/ sen ne güzel 70 altına düştün canim
Annemlerde tartildim bende annemlerin tarti biraz fazla gosteriyo
Cuma:54.8
Pazartesi: 55.2 olmustum
Guncel kilom: 53.7evde tartilsam 53.4 53.5 cikardim kesin
![]()
zor oldu ama şükür 6ları gördüm bir daha görmek istemiyorum 7leriYa ben spor salonuna yazıldığımda ordakiler haftada en fazla 1 kilo verirsin buda sağlıklı olanı demişti. Bizde arkadaşımla birbirimize bakmıştık. Biz sanıyorduk her hafta 3 4 kilo veririz diyeneyse bunada şükür yavaş yavaş gitmesi daha sağlıklı herhalde :/ sen ne güzel 70 altına düştün canim
Annemlerde tartildim bende annemlerin tarti biraz fazla gosteriyo
Cuma:54.8
Pazartesi: 55.2 olmustum
Guncel kilom: 53.7evde tartilsam 53.4 53.5 cikardim kesin
![]()