- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #225.521
içtim efsane bit tad olduİçtin mi bugün smoothieyi
Cnm bnm kilo fazla aslinda gitmesi daha kolay
Senin, skerpancarinin, denetimin falan vermesi daha zor
Cok iyi gidiyorsun
Keptini goremedim sanki
evet sağlamlaştı iyice
benim tartıda yağ ölçüyor diye aldım 3 sene önce 35 tlye ama ölçemiyorum
içtim efsane bit tad oldu
1,5 tatlı kaşı yulaf
1 tk keten tohumu
yarım muz
6 çiğ fındık
6 çiğ badem
1 tk chia tohumu koydum
250 ml kadar süt
termosa koydum büroda içerim dedim burda içine çam balı koyum niye şimdiye kadar yapmadım bilmiyoum
Hedefi iki kiloydu da ondan merak ettimSen emzirdiğin için kaptanları dinle bence hem 1.2 bir hafta için çok iyi diye düşünüyorum
Keptin listede değil ki canım yazar belki o da
Haftaya 68 reglle bir ödem de gider
Nasıl ölçüyor acep benimki de ölçüyor mu yani altında gizli bir bölmesi falan varsa ölçen
Valla bu soruyu bazen ben de kendime soruyorum çünkü çok beğendim
Her şeylisini yapabiliyorsun bir de artık ne varsa evde o yönü çok iyi
Hedefi iki kiloydu da ondan merak ettim
Super tarifiçtim efsane bit tad oldu
1,5 tatlı kaşı yulaf
1 tk keten tohumu
yarım muz
6 çiğ fındık
6 çiğ badem
1 tk chia tohumu koydum
250 ml kadar süt
termosa koydum büroda içerim dedim burda içine çam balı koyum niye şimdiye kadar yapmadım bilmiyoum
Keptini kast ettjm cnmYa yapabiliyorsan ne güzel ama benim 2 kiloluk hedeflerim tutmadı en azından hiç ne bileyim aç da kalsam olmadı o yüzden sağlıklı beslenelim de biz
Ki sağlıklı beslenerek 1in üzerinde vermişsin metabolizma hızın yerinde şu an
Keptini kast ettjm cnm
Takimdan once sen onemlisin canimcimöyle de ama ozaman az az gider buda takima hic iyi olmazki anca gram gram gitmezmi öyle
youtubeden bakacam google teyzede sorcam ölçüyorsa sabah ölçecem ...Sen emzirdiğin için kaptanları dinle bence hem 1.2 bir hafta için çok iyi diye düşünüyorum
Keptin listede değil ki canım yazar belki o da
Haftaya 68 reglle bir ödem de gider
Nasıl ölçüyor acep benimki de ölçüyor mu yani altında gizli bir bölmesi falan varsa ölçen
Valla bu soruyu bazen ben de kendime soruyorum çünkü çok beğendim
Her şeylisini yapabiliyorsun bir de artık ne varsa evde o yönü çok iyi
evde ne varsa at içine kız süt var mı hangi meyve varsa yulaf almıştın sanki sende at ondanda çerez koysanda olur koymasanda kakao veya kahve de olur en sevdiğin yanı bu smoothinin herşeyle oluyorSuper tarif
Malzemelere sahip olduugumda bende yapayim
Afiyet olsun cmm
Evet keptin listede değil canım
O mezun olduğundan 6 ay giremez zaten ama isteğe bağlı bildirim yapabilir
Tmm cnm yaparim o sekilde mutlaka , aksam olabilir. Pinar laktozsuz sut aldim, bebege dokunmazsa yaparim sik sikevde ne varsa at içine kız süt var mı hangi meyve varsa yulaf almıştın sanki sende at ondanda çerez koysanda olur koymasanda kakao veya kahve de olur en sevdiğin yanı bu smoothinin herşeyle oluyor
youtubeden bakacam google teyzede sorcam ölçüyorsa sabah ölçecem ...
bugün granola bar yapıyorum sabahlarım daha mmutlu olcak
regli olduğumda karnımdak dolgunluk hisside gidecek bende 67 çok yakında benim için
Cnm listede degilde haftalik hedeflere yazmisti die hatirliyrm ondan
Ben hedefimi daha sonra asagi yonlu revize edebiliyormuyum
Niye takiyor o kadareşim kiloma taktı
hergün yürüyüş yapcakmışız öyle diyor şimdi telde konuştum birde beni koşturacakmış vay halime dedim
Suskunprenses( 63.30/ 62.70/ 0.60/ 0.947%)yeni üye başlangıç tarihi 24 temmuz 2017,başlangıç kilo 66.0, hedef kilo 60
Bumu dogruu sen gecen hafta bildirim yapmadin ki oyuzden ikiye bolunuyo yani senin eski kilon 64den hesaplaniyo. 63 nerden cikti kiEn son cumartesi günü bu rakamın fotosunu çekmişim tartıda
niyee kibenim tartıda yağ ölçüyor diye aldım 3 sene önce 35 tlye ama ölçemiyorum
@ParteMoralll cnm bakGünaydın tartıldım
Yeyeyyeyeyeyey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?