- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #225.561
özledin mi beniNerelerdeydin yoktun ne zamandır :) sen listede misin bu arada :)
ama artık bildirimleri aksatmıyoruz dimi her cuma burdayızyoksa ilk hafta uyarı 2.hafta diskalifiye
haftaya kuzum inşallahhh
he duydum bişilerneyse arada özlemek iyidir ama bu son olsn yine de çünkülüm haftaya listeye gircen bildirim yapmazsan anında uyar
İnternetim son kilobytna kadar burdayımama artık bildirimleri aksatmıyoruz dimi her cuma burdayızyoksa ilk hafta uyarı 2.hafta diskalifiye
haftaya kuzum inşallahhh
he duydum bişilerneyse arada özlemek iyidir ama bu son olsn yine de çünkülüm haftaya listeye gircen bildirim yapmazsan anında uyar
Hayır canim haftaya galiba. Banliydim kiz 2 gunonu bekledim yoksa gidermiyimmm
özledin mi beni
kız ne zamandır dediğin dün öğleden beri yokum işte
çok işim var cok yogunum bu ara girip okuyorm da yazamıyorum pek cok sinir bbozucu
ay bnm bağlantıyı alıntılamş bana sorudm sandıydım ahahahahaD
Hic tavsiye etmemDün öğrendim banlandığınımahpus hayatı nasıldı
Kızlar meraba öncelikle haber veremediğim için özür dilerim internet paketim bitti telden açıyordum ondan tekrar haber veremedim bu arada kilom 62.900 geldi sabah yani hedef tutmadı malesef bunun sebebi eşimin kardeşi askere gitti gelen gidenle İsveç bozuldu şimdi Wifi den bağlanıp haber vermek istedim yine aranızdayım yani ayın dokuzunda yenilenecek paketim malesef idare edin artık beniCanim kilolar cuma dan cumayaa.. yani sen onceki cuma gelmedign ve bildirimde bulunmadigin icin ikiye boluncek yuzden. Genel kural bu. Simdi bildirim yapmadigin cumadan once ki cumayla bu cumayi hesapla son paylastigim listede adin yaziyo
internetinde bitmesin ama burdan da gitmeİnternetim son kilobytna kadar burdayım
tamam canim bende deniyeyim bunuvalla ben çok sevdim haftada bir iki yaparım hatta spor sonrası içeceğim olur keten tohumu protein ve omega 3 bakımından zengnmiş üstelik
hehehe sende ona deki ya sende kosarsin benimle yada bende kosmam anca beraber kanca beraber bak ozaman nasil yürüosunuztek kötü yanı bana koş diyor direk aklına vanillav geldi
Tamm cnminternetinde bitmesin ama burdan da gitme
günlük belli bi süre aktif olursan yeterli canım
Aa ben ne yazmışım böyle nasıl birsey ortaya çıkmışay bnm bağlantıyı alıntılamş bana sorudm sandıydım ahahahahaD
Hic tavsiye etmemkendimi ama yemege vermedim. 1 gün diye üzülürken baktım 2 günmüş aglicaktim ama bol bol takip ettim sizi
Tamam sende fırça at alıştım artıkınhe duydum bişilerneyse arada özlemek iyidir ama bu son olsn yine de çünkülüm haftaya listeye gircen bildirim yapmazsan anında uyar
yok tm neyseŞey aslında ikinize de söylemek istediğim bi şeydi
aynen kuzu bugün nişanlısı gelcekti onunponcikbirgelincik bizim ponci nerde nişnlısı mı geldi acaba
tm bebegimKızlar meraba öncelikle haber veremediğim için özür dilerim internet paketim bitti telden açıyordum ondan tekrar haber veremedim bu arada kilom 62.900 geldi sabah yani hedef tutmadı malesef bunun sebebi eşimin kardeşi askere gitti gelen gidenle İsveç bozuldu şimdi Wifi den bağlanıp haber vermek istedim yine aranızdayım yani ayın dokuzunda yenilenecek paketim malesef idare edin artık beni
CANIM AYIN 4ÜNDE BU MSJI ATMIŞIM BEN YANİ KİLO BİLDİRİMİ YAPMISIM
Ya ne değişik insanlar var uzaydami yaşıyorlar nerdeler kafalar nasıl çalışıyor anlayamıyorumHaahahah bir derdim var a girince banlanmadan çıkmak zor oluyomuş dün baktım ben de
Ya ne değişik insanlar vae uzaydaki yaşıyorlar nerdeler kafalar nasıl çalışıyor anlayamıyorumbirde haksızlığa gelemiyorum ama kibarligimi daha fazla koruyamadım malum oldu bana banlanicam zaten hemen @ParteMoralll e haber verdiydim ahahah
Aa ben ne yazmışım böyle nasıl birsey ortaya çıkmış
ay yok yemişindir sen laflarını zatiTamam sende fırça at alıştım artıkın
değil galiba kuzum ama bilemedim şimdiKızlar adana ve köfte aynı dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?