Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bamya sevilmez mi ya :KK70: :KK70:

dün pırasa yedim :kk77: bende seviyorum ikisini nohutlu olcak bol ekşili hmmm

hee bir an şok oldum

afiyet olsun ne yedin bakim

dukan birası ne ?

gece burası da serin ama sıcak berbat ya nem hele
ben 59 olsam ağlarım 53 le mezun olup 59 a cıkan kızın hazin sonu diye :D:D:D
biber dolması yidim 1 tane corba yogurt bide 1 dilimcik cıslı bişi:olamaz:

öf evet yaaaa akşam bende aranıyorum bildiğin ne yesem diye:işsiz:
dolabı acıp kapatıp duruyorum:KK53:
Aksamlari madensuyu. Şekersis kahve. Yeşilçay. Birde daha once diyetisyenim vermisti. Magnezyum eksikligi olmasin diye. Yarim yagli süte marketlerde kakaolar oluyorya onlarin bazilarinda içilebilir yaziyor. Onlardan alip sicak süte ekleyip içiyordum hem cok tok tutuyodu hemde sanki böyle sıcak çikolata içmis gibi mutlu oluyodum.

Meyveleri gundüz yiyin aksama kalmasin kilo verme hizini düsürüyor tecrübeylede sabittir. Birde degisiklik yapin. Mesela 2 yemek kasigi bulgur pilavi 1 dilim ekmek eder. Mesela oglen yemeginde hep esmer ekmek yemeyin 2 dilim esmer ekmek yerine 4 kasik bulgur pilavi yiyin. Böylece vücut şaşırir kilo verme hep devam eder. Mesela kısır diyette cok saglikli yapin az yagli bol yeşillikli kısırı 2 ögüne yemeklerinizin yanina ekmeği çikararak karbonhidrat olarak ekleyin. Dolmalariniza pirinc yerine bulgur ekleyin ama diyelimki olmadi o zaman dolmadan sonra bol limonlu yeşil çay içinki o dolma sizin insülüninizi çikararak iştahininizi açmasin. Unutmayin diyette insülüni düşük seviyelerde tutamazsak diyette bozulur kilo vermede durur. İştahtan insülin sorumludur. Bunuda spor ve diyetle kontrolde tutacagiz. Arada kacamak olur kilo vermeyi engellemez ama iştahi açarsa tüm zorlaniriz yari yolda kaliriz. Tatli yediniz bisey oldu üzülmek yok icin üzerine limonsuyu veya limonlu yeşillcay üzerinede yürüyün sorun yok

kesinlikle protein diyetinden sonra bu hale geldik biz... tekrar yapasım var ama gözüm kesmiyor biliyormusun yumurta yemeyi fit sütte aldım bugüm m... 4,50 tl idi

Ben bayadır fit süt de içmedim :110:

Bamya sevilmez mi ya :KK70: :KK70:

dün pırasa yedim :kk77: bende seviyorum ikisini nohutlu olcak bol ekşili hmmm

hee bir an şok oldum

afiyet olsun ne yedin bakim

dukan birası ne ?

gece burası da serin ama sıcak berbat ya nem hele

Valla kendimden başka sevenini görmedim bamyanın :27:

8
bende aynı oluyorum cünkü evde cok sıkılıyorum kendime bi meşgale bulmam lazım :KK43:
Aksamlaro spor yap kuzu. Kosu bandi varsa mp3 e sevdigin sarkilari yükle her aksam 1 buçuk saat tempolu yürü. Yoksa eliptik bisiklet al. Cok yerde kaplamiyo koy tv odasina aksam hem tv ye bak hemde sporunu yap sıkılmadan. Cok ünlü bir diyetisyen aksamlari evde abur cubur yiyip tv izleyecegime eliptige binip tv izliyorum demisti. Pahali olsada sıfır spor aletleri ikinci el satan sitede koşu bantlari 500 tl eliptikler 150-200 tl canim

Velvette Velvette
Ben zumba ve Leslie yapıyorum ama gece çocuklar uyuduktan sonra
Kaç dakika canim. 90 dakikada bu sicaklarda tişörtü sıkınca su akiyo ama işte kazandirdiklariyla sporsuz yapamiyorum. Hem benim eşimde çok destekliyo hep spor yapmami istiyo. Sporun verdigi fitligi seviyo. Ama kendi yatip aksamlari sürekli tıkınıyo bende spor yapiyorum. 95 kilo olmus evlendigimizde 75 kiloydu. Boyu uzun kurtariyo.

8
Aksamlaro spor yap kuzu. Kosu bandi varsa mp3 e sevdigin sarkilari yükle her aksam 1 buçuk saat tempolu yürü. Yoksa eliptik bisiklet al. Cok yerde kaplamiyo koy tv odasina aksam hem tv ye bak hemde sporunu yap sıkılmadan. Cok ünlü bir diyetisyen aksamlari evde abur cubur yiyip tv izleyecegime eliptige binip tv izliyorum demisti. Pahali olsada sıfır spor aletleri ikinci el satan sitede koşu bantlari 500 tl eliptikler 150-200 tl canim

ya evet öyle canım cok doğru ama evimiz cok kucuk onu nereye koyucam diye düsünüyorum bide basen yapıyomus galiba o öyle mi

55.1 canıım teşekkür ederim ama düzgün yemek yoktu malesef istediğim gibi beslenemedm
sen ne almedesin tahminen kac kg gider bu hafta :KK8:
1 gider herhalde
Hala ayniyim
Birden gidecek sanirsam
Sende 55 te kaldin yahu
Ne kilo oturmasiydi bu
Soyle ona gelin olacak kizds bu kadar oturulmaz :p

burda 3 kişi oldu bamya seven bu sene her hafta yaptım neredeyse bamya....bugün 2 tne aldım yürüş sonrsı içicem

Başka kimler seviyor
Bamya sevenler birliği kuralım :27:
Annemin de içine doğmuş herhalde açtım dolabı baktım fit süt almış içiyorum şimdi

Kasın artiyodur ondan tartida kilo almis gibi cikarsin ama sporsuz yagdan cok kasın gidebilir zor olur dengeyi saglayamayabilirsin sen devam et spora

Yok bırakmam zaten ya programın 3te birine geldim bile şimdi bırakmak olmaz

Kizlaaaar moralim çok bozuk teselli edin beni :mad:

Edeyim gel ne oldu

Aksamlari madensuyu. Şekersis kahve. Yeşilçay. Birde daha once diyetisyenim vermisti. Magnezyum eksikligi olmasin diye. Yarim yagli süte marketlerde kakaolar oluyorya onlarin bazilarinda içilebilir yaziyor. Onlardan alip sicak süte ekleyip içiyordum hem cok tok tutuyodu hemde sanki böyle sıcak çikolata içmis gibi mutlu oluyodum.

Meyveleri gundüz yiyin aksama kalmasin kilo verme hizini düsürüyor tecrübeylede sabittir. Birde degisiklik yapin. Mesela 2 yemek kasigi bulgur pilavi 1 dilim ekmek eder. Mesela oglen yemeginde hep esmer ekmek yemeyin 2 dilim esmer ekmek yerine 4 kasik bulgur pilavi yiyin. Böylece vücut şaşırir kilo verme hep devam eder. Mesela kısır diyette cok saglikli yapin az yagli bol yeşillikli kısırı 2 ögüne yemeklerinizin yanina ekmeği çikararak karbonhidrat olarak ekleyin. Dolmalariniza pirinc yerine bulgur ekleyin ama diyelimki olmadi o zaman dolmadan sonra bol limonlu yeşil çay içinki o dolma sizin insülüninizi çikararak iştahininizi açmasin. Unutmayin diyette insülüni düşük seviyelerde tutamazsak diyette bozulur kilo vermede durur. İştahtan insülin sorumludur. Bunuda spor ve diyetle kontrolde tutacagiz. Arada kacamak olur kilo vermeyi engellemez ama iştahi açarsa tüm zorlaniriz yari yolda kaliriz. Tatli yediniz bisey oldu üzülmek yok icin üzerine limonsuyu veya limonlu yeşillcay üzerinede yürüyün sorun yok
Ne guzel bilgiler vermissin cnm
Aksam ara ogunune ornek verir misin ?

Back
X