Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam üzümlü cevizli kurabiyelerim nasılsınız bakalım. Ben hala cok yorgum. Dün aksam kayinpederime gittik cocuklar cok seviyor. Bahçeli evi var. 5 kilo kırmızı kapya biber aldim bahcede mangali yaktim orda onlari közledim gece eve gelincede temizledim. Bugün tarhanamı hazırlayacagim insallah. Közlenmis biberden yapilan tarhana nefis oluyor. Yoruldum ama deydi kışlık tarhanamiz cikti.
Haftayada 5 kilo patlican alip gidip közleyecegim buzluga atmak için. Patlican sarimsak kirmizi biber közlenmis salatasini cok seviyorum kışın buzluktan cikar hemen yap.

Selam üzümlü cevizli kurabiyelerim nasılsınız bakalım. Ben hala cok yorgum. Dün aksam kayinpederime gittik cocuklar cok seviyor. Bahçeli evi var. 5 kilo kırmızı kapya biber aldim bahcede mangali yaktim orda onlari közledim gece eve gelincede temizledim. Bugün tarhanamı hazırlayacagim insallah. Közlenmis biberden yapilan tarhana nefis oluyor. Yoruldum ama deydi kışlık tarhanamiz cikti.
Haftayada 5 kilo patlican alip gidip közleyecegim buzluga atmak için. Patlican sarimsak kirmizi biber közlenmis salatasini cok seviyorum kışın buzluktan cikar hemen yap.

Geçen hafta 1. olduk ya nazar değdi :KK53:
Ben de sabit gidiyorum bakalım
Neyse ya moral bozmak yok haftaya toparlayacağız :KK5:
Bencede .. ben çok şiştim maydonuz suyu bende işe yaramadı fazla

Yeni ölçülerimi yazıyorum

Başlangıç - Level 1 - Fark

Göğüs: 90 - 90 - 0

Bel: 73 - 71 - -2

Kalça: 100 - 96 - -4

Göbek: 88 - 85 - -3

Tokken aldım ölçüleri ama amaan işte incelmiş :halay::KK45:
bende ölçecem diyorum unutuyorum :D :D süper gitmiş valla

bizimde tarhana yapılcak :ruh::ruh: hiç sevmiyorum onu hazırlamasını ya valla cok kokuyo :işsiz:

Bencede .. ben çok şiştim maydonuz suyu bende işe yaramadı fazla

bende ölçecem diyorum unutuyorum :KK70: :KK70: süper gitmiş valla

5 bardak içiyorsun kızçem nasıl yarasın böbrek mi dayanır ona :27:
Arada oluyor böyle herhalde napalım daha önce de kilo veremediğim 2 hafta olmuştu
Çok mutlu olmuyor ama yapacak bir şey yok
Biz düzgün beslenmeye devam edelim
Spora devam
Elbet sonuç çıkacak
Bir de yeni başladık spora ondan da oluyor :KK51:

aslında birazcık hızlandırsakkk şahane olur ama yinede tabikide cok iyi :halay::halay:
yani ilk ay hızlı gider cünkü sonradan yavaslar kilo vermen :sus:
Benim 1hafta sıkıntım vardı kuzum dikkat edemedim diyet yaptım ama düzensiz yedim sadece sabah akşam şeklinde birde spor yapmamıştım ondan olsa gerek

ahah gelmedi mi :KK70::KK70: kız baya hosuna gitti onun özgür takılmak :KK70:

:KK70::KK70: ölürsem gabrime gelme istemem :KK70: ben böyle bi selfi ceker nişanlıma atardm o durumda :KK70::KK70::KK70:

şahane gözüküyo :kk77::kk77::kk77:afiyetr olsn canımmm
Yok sabah aradi hadi gelsene anne seni cok ozledim diyo:KK37: havuza gitmicekmisin dedim yok gidemem düştüm bacagim yara oldu mikrop kapar diyo:KK70: haklisin kizim dedim alcam bugun 4 5 gibi:emir_bebek:

Ben 24 temmuzda basladim
84,9-80,3 4.6 vermisim
Senin kilonda fazla
Az vermissin:63:
Bu bir gaza getirme mesajidir:KK15:
Elimde üzüm vardı bıraktımçok :KK70::KK70:acımasızsın kuzu ya ama ben 1hafta sıkıntım vardı biliyosun ordan 1haftayı çık çünkü eve döndüğümde 1kilo geri almıştım

Spor yaparken midenin boş olması gerekiyormuş en az 3saat geçmesi lazım mış yemekle arasında belki o yüzden zorlanmıştır seni bende yapıcaktım 3saati görünce bıraktım yapmadım
Ne kadar yedigine bagli aslinda az yediysen 1 saat sonra biraz fazla yediysen 2 saat sonra yapilmali diye biliyorum bende ne ac ne tok olunmali enerji kalmali ki vucutta spora guç olsun hatta ben biraz gecikince ara ogun yapmadan spora baslamiyorum ben kaslari yemesin enerji olarak vucut, vucutta yakit olsun ki onu kullansin:KK58::spor:

Back
X