Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Normalde Regl ilk günü leke gelirdi bugün direk Regl başladı sporun faydası oldu sanırım birde yeşil çayın dukan birasına 4paket sallama yeşil çay atıyorum acayip bagırsakları çalıştırıyor karnımdan tuhaf sesler geliyo:emir_bebek:

Normalde Regl ilk günü leke gelirdi bugün direk Regl başladı sporun faydası oldu sanırım birde yeşil çayın dukan birasına 4paket sallama yeşil çay atıyorum acayip bagırsakları çalıştırıyor karnımdan tuhaf sesler geliyo:emir_bebek:
Kız dört çok değilmi ben iki tane ile yapıyorum

Ay ne odemmış bu :KK53: aynen gıder gıder cok uyudum uykumu kılo yaptı acep
evet kesin uyku yapmştr oysa ki biz masumuz hep :D:D geçer bi kaç güne kuzu ödem değilse de bu hafta eminim güzel kilo verirsin :halay:

kilolar gittikce vücut normale dönüüpp sağlığın düzenin yerine gelicekkk:KK71:

Kizimla ugrasiom aksam gidiyorm pazara kadar yohum terk edioz evi :KK70:
nere gidiyon :işsiz: ben evimde oturmak istiyom artık yaa hafta sonu cıkmıcam yetti:tokat:

evet kesin uyku yapmştr oysa ki biz masumuz hep :KK70::KK70: geçer bi kaç güne kuzu ödem değilse de bu hafta eminim güzel kilo verirsin :halay:

nere gidiyon :işsiz: ben evimde oturmak istiyom artık yaa hafta sonu cıkmıcam yetti:tokat:
Saglıgımda bi problem yok canım adetlerim düzenli hormonlarım şeker tansiyon kolesterol hepsi normal hamdolsun ama vücudum şekle girecek buna seviniyorum

yediklerimide yazayim
Sabah Kahve ve peynirli sandvic
öglen firinda karnabahar
Aksam hafif gecistircem salata belki:) cünki kayinvalidemlerde baya zorlancam hafta sonu yine

Kız dört çok değilmi ben iki tane ile yapıyorum
Tarifte iki tutam yazıyo bende sallama oldugu için 4atim dedim neyse 3e indirim o zaman ama alıştım içiliyor ben limonu sıkınca limonu içine atıyom sürahinin aromasunıda içine veriyor dahada güzel oluyo

tabikide bölgesel spor diye bieşy vardıırrrrr :spor::spor::spor:

a06de0db6a4129c014195859506c7975.jpg

2fa94dc5477220c43a2e58a7b7851b33.jpg

f5e63e248c21afdb84868392a80958db.jpg

dadbd66a1433efca821d2e398b490fd1.jpg

8a365748054868cb1bae9c21b022bfeb.jpg

evet kesin uyku yapmştr oysa ki biz masumuz hep :KK70::KK70: geçer bi kaç güne kuzu ödem değilse de bu hafta eminim güzel kilo verirsin :halay:

Hahahahahaah bunu simdi niye dedin :D gercekten oturmak mi istiyosun :D

Saglıgımda bi problem yok canım adetlerim düzenli hormonlarım şeker tansiyon kolesterol hepsi normal hamdolsun ama vücudum şekle girecek buna seviniyorum
heeeemmm sorun olmaması cok güzellll çünkü normalde ya tansiyon ya şeker duyuyorum ben kilosu cok olanlarda allah korusun hastalıgın her türlüsü kötü :dua:

Kizlar, arabam bozuldugu icin buaksam kayinvalidemlere gidecegiz orda tamir olcak... yani pazar anca döneriz. Orda pek gidermiyorum buhafta cok yogun gecti kusura bakmayin haftaya yine tam burdayim:KK70:
sekerpancari sekerpancari @ParteMoralll
sen bizi cok boşladın bu ara :KK12::KK12:

Tamam kuzum kolay gelsin:KK15:yarin icinde iyi eğlenceler :rapci:
Canini sikma haftaya daha cok gider sisliklerin inince:KK19:
UMARIM ayaklarıma baktım parmaklarım balon gibi olmuş yasmin etkisi mi suyumu az geliyor vücuduma anlamadım :D

Kizlarrrr kilo verenleri tebrik ediyorummmm:sampiyon:
haftaya daha guzel eksilere insallah:KK19:
Buki_89 Buki_89 @lilipit @Blacksee55 suskunprenses suskunprenses @yildizlariyakalamak @hugocuk :super:

Sabit kalanlara selamlar:sopa:
@Vanillav SchonerDuft SchonerDuft @Nilar :KK11:
:kızgın::kızgın::kızgın:

Back
X