- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #227.981
Etin kalorisi yüksek biliyorsun dimi bende sayaç indir say yağ gramını da kontrol et 55i geçmesin faydası olursa devam olmazsa başka bir şey düşünürsünKeşke azcıkta olsa kardiyo yapabilsem eminim inecek daha çokisyerindede oturmakla geçiyor öyle çok yorulmuyorumki
kalori tam saymiyorum canim ama böyle kafamda hesaplamaya giriyorum su sukadardir diye yani 1200 asla gecmiyorum hatta dahada azdir. Etin yanina hep sebze yiyorum karışık bazen sebze daha ağırlıklı oluyor. Salata yemeyen ben salata yiyorum düşün yani. Simdi kahvaltı yapicam normal. Saat 6da işten çıkıcam iş arkadaşımla salata yemeğe gidicez eve gelincede akşamüstü bi tarçınlı süt içmeyi planliyorum bakalım:/
Teşekkür ederim tatlımAfiyet olsun canim gercekten lezzetli gozukuyor. Piknige cola light al canının çektiklerinden az az yersin. Tartıdaki sayıyı düşün ve nekadar mutlu olduğunu, açlığın gecicektir![]()
Ben değil gülümse gidiyordu pikniğe

Yok kuzum bayramdan sonra yıllık izin alcaz o zaman belki giderizEvet aynen canim... anladim biyere gitcekmisiniz bayramda