Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Keşke azcıkta olsa kardiyo yapabilsem eminim inecek daha çok:KK43: isyerindede oturmakla geçiyor öyle çok yorulmuyorumki :KK43: kalori tam saymiyorum canim ama böyle kafamda hesaplamaya giriyorum su sukadardir diye yani 1200 asla gecmiyorum hatta dahada azdir. Etin yanina hep sebze yiyorum karışık bazen sebze daha ağırlıklı oluyor. Salata yemeyen ben salata yiyorum düşün yani. Simdi kahvaltı yapicam normal. Saat 6da işten çıkıcam iş arkadaşımla salata yemeğe gidicez eve gelincede akşamüstü bi tarçınlı süt içmeyi planliyorum bakalım:/
Etin kalorisi yüksek biliyorsun dimi bende sayaç indir say yağ gramını da kontrol et 55i geçmesin faydası olursa devam olmazsa başka bir şey düşünürsün

Afiyet olsun canim gercekten lezzetli gozukuyor. Piknige cola light al canının çektiklerinden az az yersin. Tartıdaki sayıyı düşün ve nekadar mutlu olduğunu, açlığın gecicektir:KK70:
Teşekkür ederim tatlım
Ben değil gülümse gidiyordu pikniğe :D :D

Evet aynen canim... anladim biyere gitcekmisiniz bayramda
Yok kuzum bayramdan sonra yıllık izin alcaz o zaman belki gideriz

Hamir isi yeme
Salatalari ye akşam hafif gecistir
Dukan birani ic
Tmmdir
Dukan biramı hazırladım çıktım akşam gidince içicem burda wc yok kendime güvenemedim onu içinde motor gibi çalışıyo bagırsaklar :KK49:onu eve sakladım gider sporumu yaparım onuda arada götürürüm :eğlence:

Etin kalorisi yüksek biliyorsun dimi bende sayaç indir say yağ gramını da kontrol et 55i geçmesin faydası olursa devam olmazsa başka bir şey düşünürsün

Teşekkür ederim tatlım
Ben değil gülümse gidiyordu pikniğe :KK70: :KK70:

Yok kuzum bayramdan sonra yıllık izin alcaz o zaman belki gideriz
Halleri kız:D ahahah yağ kalorisi düşük alıyorum canım dana eti veya hindi gibi şeyler 3 saat sonra işten çıkıcam deli gibi salata yicem ahahahah isarkadasimla gidicez. Dakikaları sayıyorum:D

lilipit lilipit canim inş kalır böyle yaa bol bol su içiyorum az yicem bana ne hırs yaptım :dondurma:

Simdi nette haberlerde okudum şu zayiflatici biber hapindan genc bir kiz ölmüş korkunç bisey
Bnm çevremde de var ot bitki çayları karışımı içen kına gibi görüntüsü aynı bi arada sıcak çikolata tarzında mama denilen bişey kullanıyordu hiç de etki etmedi en güzeli yemeği kesmek

Halleri kız:KK70: ahahah yağ kalorisi düşük alıyorum canım dana eti veya hindi gibi şeyler 3 saat sonra işten çıkıcam deli gibi salata yicem ahahahah isarkadasimla gidicez. Dakikaları sayıyorum:KK70:

lilipit lilipit canim inş kalır böyle yaa bol bol su içiyorum az yicem bana ne hırs yaptım :dondurma:
Protein salata olaydı bari kuzum

Kızlar motivasyon olsun diye eski pantolonlarımı denedim bugün bi ara seksen ken almıştım doğum sonrası aldıgım kilolar la evet sekseni gördüm tartıda ekmeği bi kestim kendiliğinden fark etmeden 73lere indi kilo gerisi diyet le düştü neyse şimdi o pantolon un düğmesini açmadan içine giriyorum müthiş bişey ya böyle hissetmek boyuma göre vermem gereken çok ama bunada çokkk şükür

Kızlar motivasyon olsun diye eski pantolonlarımı denedim bugün bi ara seksen ken almıştım doğum sonrası aldıgım kilolar la evet sekseni gördüm tartıda ekmeği bi kestim kendiliğinden fark etmeden 73lere indi kilo gerisi diyet le düştü neyse şimdi o pantolon un düğmesini açmadan içine giriyorum müthiş bişey ya böyle hissetmek boyuma göre vermem gereken çok ama bunada çokkk şükür
Bi deli kendim sanıyordum sabah bende sözümde giydiğim elbisemi giydim ceketimi giydim çok mutlu oldum resmimi çektim şükürler olsun dedim sende bugün benim gibi yapmışsın kuzu ne güzel bi mutluluk

Back
X