- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #228.281
evetttt:)Tamam yapalim beraber hem keyifli olaaar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evetttt:)Tamam yapalim beraber hem keyifli olaaar![]()
gecmis olsun canim nezaman oldu?sağol kuzumm aynen sağlık olsun seneye kısmetse ben dedim keselm ben vereyim dye de yok dedi babam
bende bordo fularla bordo babet giycem elbiseynen bayram kombinlerini atarık birbirimize
aynen bebegim trafk kazası bi arabamız hurdaya cıktı ama kimseye bişey olmadı şükür![]()
evet aynen canim bende insallah eylül11 de cikcam izne yeni poziyona gecmeden kalan iznimi bitirmem gerekio... yok tatlim ekim 1 de baslicam kismetse imzayi attim simdi eylülde tatil ekimde baslangic heycanliyim, simdiden isleri ögretmeye basladilar ama o yüzden haftalardir baya yogunum...işler yoğun bayram geliyor bir heyecan sardı beni tatil geliyor neticede![]()
sen napıyorun nasıl gidiyor diyet ..
inanırmısın yemek yapmaktan yoruldum yapacak yemekte bulamıyorum![]()
senin işler nasıl gidiyor başladın mı yeni pozisyondaki işine
Allah korumus kuzumyaçok geçmiş olsn bebeğiim valla onları o halde görmek insanı kahredervalla ilk duydugumda arabaya cok üzülmüştüm ama arabanın fotolarını görünce şükür dedim babam a bişey olmamş cidden korkusu bile yetiyo insana onlara bişey olmasn etkisinden cıkamadm bütün hafta sonu durup durup ağladım
yeni toparladım daha tam düğün üstü kahrolurdm bieşy olsaydı
![]()
Sislik varmis kuzum odemdir sendeki iner cumaya sikma caninibana da öyle geliyor sanki hemen alacakmışım birden 80 olacakmışım gibi tırsıyorum birde karnımda acayip şişlik oluyor hiç inmiyor mutsuzum yeni kilomdan
geçmiş olsun kuzum ya çok şükür daha büyük birşey olmamış...
amin allah sağlıklı mutlu ömürler versin
Mayalı süt içiyorum bence iyi geliyor bayağı bana tadı kötü Ama olsunGunaydin kuzum napiyosun basladin mi spora mayali sute devam ediyo msn![]()
aynen kuzum kimseye bişey olmadı ya mal geri gelirgeçmiş olsun kuzum ya çok şükür daha büyük birşey olmamış...
ay valla mıGemiş olsun canım.bızde kaza yapmıştık 3 takla attık korkunç bırseydı cok sukur bısey olmadı araba pert olmuştu ya kemerımız bağlı olmasa denıze uçardık heralde..
cuma olmuş bebegim babam sonradan aradı bizigecmis olsun canim nezaman oldu?
o durumda insan cidden düşünemez araba falanAllah korumus kuzumbizim aranada pert oldu sag çıktıklarına sükrettik
![]()
evet aynen canim bende insallah eylül11 de cikcam izne yeni poziyona gecmeden kalan iznimi bitirmem gerekio... yok tatlim ekim 1 de baslicam kismetse imzayi attim simdi eylülde tatil ekimde baslangic heycanliyim, simdiden isleri ögretmeye basladilar ama o yüzden haftalardir baya yogunum...
sen tam olarak nezaman cikion izine söylemistin galiba unuttum;D
insin artık ya sıkıldımm yeminleSislik varmis kuzum odemdir sendeki iner cumaya sikma canini
Aminnn![]()
kimseye bisey olmamis cok sükürcuma olmuş bebegim babam sonradan aradı bizi
afiyet olsun yumurtanın şekline bayıldım yanlızGünaydın kızlar kahvaltım
Bir yumurta dan onlar
5zeytin
Bir domates
Bir salatalık
Sivribiber
İki ceviz gördüğünüz kadar
Peynir
Yanına şekersiz bir kupa çay
ayni zamanlarda cikcaz izne canim:)bayramdan sonraki hafta muhtemelen 11 eylül olur eşmin iznine bağlı çıkmam istediğim zaman çıkma imkanım oluyor genelde iş yoğunluğu yoksa eğer
2 buçuk yıl once bebiş yoktu Allah’tan tamam dedım gidiyoruz kollarımı oyle bır kenetlemışımkı heryerım morarmıştı.bız zaten şanssız bedevı ne alsak başina bırsey gelır neyse cok sukur bugunumuzeaynen kuzum kimseye bişey olmadı ya mal geri gelir
ay valla mısize de cok geçmiş olsun o zaman canım rabbim korumuş ne zaman oldu o olay
cuma olmuş bebegim babam sonradan aradı bizi
o durumda insan cidden düşünemez araba falanonlara bişey olmasında
![]()
şahane duruyoGünaydın kızlar kahvaltım
Bir yumurta dan onlar
5zeytin
Bir domates
Bir salatalık
Sivribiber
İki ceviz gördüğünüz kadar
Peynir
Yanına şekersiz bir kupa çay
cok şükür bebegim valla tek tesellimiz bu imseye bişey olmadıkimseye bisey olmamis cok sükür
dimi bazı insanlar öyle oluo sürekli bi terslik sürekli bi aksilik rabbim bilir en iyisini kazadan beladan korusun hepimizi2 buçuk yıl once bebiş yoktu Allah’tan tamam dedım gidiyoruz kollarımı oyle bır kenetlemışımkı heryerım morarmıştı.bız zaten şanssız bedevı ne alsak başina bırsey gelır neyse cok sukur bugunumuze
Oooo masallah kizlar menuler harikaaaaaa baklavalar havalarda ucusuyoo, sagliksiz menuler havada ucusuyo![]()
günaydın güzeeellliklleeerrr
cuma:54.7
pazartesi:54.8
+100 baklava tırmaladı zaar![]()
senin izin ne kadar olcakayni zamanlarda cikcaz izne canim:)