Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sağol kuzumm aynen sağlık olsun seneye kısmetse ben dedim keselm ben vereyim dye de yok dedi babam :KK51:

bende bordo fularla bordo babet giycem elbiseynen bayram kombinlerini atarık birbirimize :KK53:

aynen bebegim trafk kazası bi arabamız hurdaya cıktı ama kimseye bişey olmadı şükür :dua:
gecmis olsun canim nezaman oldu?

işler yoğun bayram geliyor bir heyecan sardı beni tatil geliyor neticede :KK70: :KK70: sen napıyorun nasıl gidiyor diyet ..
inanırmısın yemek yapmaktan yoruldum yapacak yemekte bulamıyorum :KK70: :KK70: senin işler nasıl gidiyor başladın mı yeni pozisyondaki işine
evet aynen canim bende insallah eylül11 de cikcam izne yeni poziyona gecmeden kalan iznimi bitirmem gerekio... yok tatlim ekim 1 de baslicam kismetse imzayi attim simdi eylülde tatil ekimde baslangic heycanliyim, simdiden isleri ögretmeye basladilar ama o yüzden haftalardir baya yogunum...

sen tam olarak nezaman cikion izine söylemistin galiba unuttum;D

yaçok geçmiş olsn bebeğiim valla onları o halde görmek insanı kahreder:KK1: valla ilk duydugumda arabaya cok üzülmüştüm ama arabanın fotolarını görünce şükür dedim babam a bişey olmamş cidden korkusu bile yetiyo insana onlara bişey olmasn etkisinden cıkamadm bütün hafta sonu durup durup ağladım:110::110: yeni toparladım daha tam düğün üstü kahrolurdm bieşy olsaydı o_O
Allah korumus kuzum :dua: bizim aranada pert oldu sag çıktıklarına sükrettik:dua:

bana da öyle geliyor sanki hemen alacakmışım birden 80 olacakmışım gibi tırsıyorum birde karnımda acayip şişlik oluyor hiç inmiyor mutsuzum yeni kilomdan

geçmiş olsun kuzum ya çok şükür daha büyük birşey olmamış...

amin allah sağlıklı mutlu ömürler versin
Sislik varmis kuzum odemdir sendeki iner cumaya sikma canini:eğlence:
Aminnn:dua:

Gunaydin kuzum napiyosun basladin mi spora mayali sute devam ediyo msn:eğlence:
Mayalı süt içiyorum bence iyi geliyor bayağı bana tadı kötü Ama olsun :KK45: sporda cuma günü yaptım pilates bir de yarın yapacağım hafta sonu yapamadım ev müsait olmuyor bugün de galiba kışlık domates yapacakmışız anamla :KK53: yalnız çok dertlendim bugün dünden tam 1 kilo fazla çıkınca :oha::KK14: 59.8 E dayandım resmen ne güzel dün sabah yine 58.8 düm yarına izine çıktığım kiloya dönerim demiştim çokta yemedim Nasıl oluyor anlamlandıramadım herhalde benim vücut kendine ters şok yaptı bir anda gideceğine bir anda gelip :kızgın:

geçmiş olsun kuzum ya çok şükür daha büyük birşey olmamış...
aynen kuzum kimseye bişey olmadı ya mal geri gelir

Gemiş olsun canım.bızde kaza yapmıştık 3 takla attık korkunç bırseydı cok sukur bısey olmadı araba pert olmuştu ya kemerımız bağlı olmasa denıze uçardık heralde..
ay valla mı o_O size de cok geçmiş olsun o zaman canım rabbim korumuş ne zaman oldu o olay

gecmis olsun canim nezaman oldu?
cuma olmuş bebegim babam sonradan aradı bizi
Allah korumus kuzum :dua: bizim aranada pert oldu sag çıktıklarına sükrettik:dua:
o durumda insan cidden düşünemez araba falan :dua:onlara bişey olmasında :dua::dua:

Günaydın kızlar kahvaltım
Bir yumurta dan onlar
5zeytin
Bir domates
Bir salatalık
Sivribiber
İki ceviz gördüğünüz kadar
Peynir
Yanına şekersiz bir kupa çay

Eklentiler

• IMG_20170821_111925.webp
    IMG_20170821_111925.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 36
evet aynen canim bende insallah eylül11 de cikcam izne yeni poziyona gecmeden kalan iznimi bitirmem gerekio... yok tatlim ekim 1 de baslicam kismetse imzayi attim simdi eylülde tatil ekimde baslangic heycanliyim, simdiden isleri ögretmeye basladilar ama o yüzden haftalardir baya yogunum...

sen tam olarak nezaman cikion izine söylemistin galiba unuttum;D

bayramdan sonraki hafta muhtemelen 11 eylül olur eşmin iznine bağlı çıkmam istediğim zaman çıkma imkanım oluyor genelde iş yoğunluğu yoksa eğer

Sislik varmis kuzum odemdir sendeki iner cumaya sikma canini:eğlence:
Aminnn:dua:
insin artık ya sıkıldımm yeminle

aynen kuzum kimseye bişey olmadı ya mal geri gelir

ay valla mı o_O size de cok geçmiş olsun o zaman canım rabbim korumuş ne zaman oldu o olay

cuma olmuş bebegim babam sonradan aradı bizi

o durumda insan cidden düşünemez araba falan :dua:onlara bişey olmasında :dua::dua:
2 buçuk yıl once bebiş yoktu Allah’tan tamam dedım gidiyoruz kollarımı oyle bır kenetlemışımkı heryerım morarmıştı.bız zaten şanssız bedevı ne alsak başina bırsey gelır neyse cok sukur bugunumuze

Günaydın kızlar kahvaltım
Bir yumurta dan onlar
5zeytin
Bir domates
Bir salatalık
Sivribiber
İki ceviz gördüğünüz kadar
Peynir
Yanına şekersiz bir kupa çay
şahane duruyo:rolleyes::rolleyes: afiyet olsun beybi :KK9:

kimseye bisey olmamis cok sükür
cok şükür bebegim valla tek tesellimiz bu imseye bişey olmadı:dua:

2 buçuk yıl once bebiş yoktu Allah’tan tamam dedım gidiyoruz kollarımı oyle bır kenetlemışımkı heryerım morarmıştı.bız zaten şanssız bedevı ne alsak başina bırsey gelır neyse cok sukur bugunumuze
dimi bazı insanlar öyle oluo sürekli bi terslik sürekli bi aksilik rabbim bilir en iyisini kazadan beladan korusun hepimizi:dua:

Günaydınnnn Dünki yorgunluğa iyi uyumuşum cumadan beridir artıya çıkmıştım bugün cumadan 200eksik gitmiş şükür yerleşmedi kalacak sandım kaç gündür ögün yok ortada bugün bi silkelen kendime geleyim ya kendime ayırmaya zamanım yok temizlik beni bekliyo netcezz:kızgın:

Back
X